Luettelo Pokémoneista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Pokémoneista

Ensimmäinen sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
000 MissingNo. けつばん Ketsuban
001 Bulbasaur フシギダネ Fushigidane
002 Ivysaur フシギソウ Fushigisou
003 Venusaur フシギバナ Fushigibana
004 Charmander ヒトカゲ Hitokage
005 Charmeleon リザード Rizaado
006 Charizard リザードン Rizaadon
007 Squirtle ゼニガメ Zenigame
008 Wartortle カメール Kameiru
009 Blastoise カメックス Kamekkusu
010 Caterpie キャタピー Kyatapii
011 Metapod トランセル Toranseru
012 Butterfree バタフリー Batafurii
013 Weedle ビードル Biidoru
014 Kakuna コクーン Kokūn
015 Beedrill スピアー Supiaa
016 Pidgey ポッポ Poppo
017 Pidgeotto ピジョン Pijon
018 Pidgeot ピジョット Pijotto
019 Rattata コラッタ Koratta
020 Raticate ラッタ Ratta
021 Spearow オニスズメ Onisuzume
022 Fearow オニドリル Onidoriru
023 Ekans アーボ Ābo
024 Arbok アーボック Ābokku
025 Pikachu ピカチュウ Pikachū
026 Raichu ライチュウ Raichū
027 Sandshrew サンド Sando
028 Sandslash サンドパン Sandpan
029 Nidoran ♀ ニドラン♀ Nidoran♀
030 Nidorina ニドリーナ Nidoriina
031 Nidoqueen ニドクイン Nidokuin
032 Nidoran ♂ ニドラン♂ Nidoran♂
033 Nidorino ニドリーノ Nidoriino
034 Nidoking ニドキング Nidokingu
035 Clefairy ピッピ Pippi
036 Clefable ピクシー Pikushii
037 Vulpix ロコン Rokon
038 Ninetales キュウコン Kyuukon
039 Jigglypuff プリン Purin
040 Wigglytuff プクリン Pukurin
041 Zubat ズバット Zubatto
042 Golbat ゴルバット Gorubatto
043 Oddish ナゾノクサ Nazonokuse
044 Gloom クサイハナ Kuseihana
045 Vileplume ラフレシア Rafureshia
046 Paras パラス Parasu
047 Parasect パラセクト Parasekuto
048 Venonat コンパン Konpan
049 Venomoth モルフォン Morufon
050 Diglett ディグダ Diguda
051 Dugtrio ダグトリオ Dagutorio
052 Meowth ニャース Nyaasu
053 Persian ペルシアン Perushian
054 Psyduck コダック Kodakku
055 Golduck ゴルダック Gorudakku
056 Mankey マンキー Mankii
057 Primeape オコリザル Okorizaru
058 Growlithe ガーディ Gaadi
059 Arcanine ウインディ Uindii
060 Poliwag ニョロモ Nyoromo
061 Poliwhirl ニョロゾ Nyorozo
062 Poliwrath ニョロボン Nyorobon
063 Abra ケーシィ Kēsi
064 Kadabra ユンゲラー Yungeraa
065 Alakazam フーディン Fuudin
066 Machop ワンリキー Oneriky
067 Machoke ゴーリキー Goriky
068 Machamp カイリキー Kairiky
069 Bellsprout マダツボミ Madatubomi
070 Weepinbell ウツドン Utudon
071 Victreebel ウツボット Utubot
072 Tentacool メノクラゲ Menokurage
073 Tentacruel ドククラゲ Dokukurage
074 Geodude イシツブテ Ishitubute
075 Graveler ゴローン Golon
Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
076 Golem ゴローニャ Golonya
077 Ponyta ポニータ Ponyta
078 Rapidash ギャロップ Gallyp
079 Slowpoke ヤドン Yadon
080 Slowbro ヤドラン Yadoran
081 Magnemite コイル Coill
082 Magneton レアコイル Rarecoill
083 Farfetch'd カモネギ Kamonegi
084 Doduo ドードー Dodho
085 Dodrio ドードリオ Dodrio
086 Seel パウワウ Pawwow
087 Dewgong ジュゴン Dewgong
088 Grimer ベトベター Betobetter
089 Muk ベトベトン Betobetton
090 Shellder シェルダー Shellder
091 Cloyster パルシェン Pearlshen
092 Gastly ゴース Ghos
093 Haunter ゴースト Ghostt
094 Gengar ゲンガー Gengar
095 Onix イワーク Iwark
096 Drowzee スリープ Sleepp
097 Hypno スリーパー Sleepper
098 Krabby クラブ Krabb
099 Kingler キングラー Kingler
100 Voltorb ビリリダマ Biriridama
101 Electrode マルマイン Marumine
102 Exeggcute タマタマ Tamatama
103 Exeggutor ナッシー Nutsy
104 Cubone カラカラ Karakara
105 Marowak ガラガラ Garagara
106 Hitmonlee サワムラー Sawamular
107 Hitmonchan エビワラー Ebiwalar
108 Lickitung ベロリンガ Beroringer
109 Koffing ドガース Dogas
110 Weezing マタドガス Matadogas
111 Rhyhorn サイホーン Sayhorn
112 Rhydon サイドン Saydon
113 Chansey ラッキー Luckey
114 Tangela モンジャラ Monjala
115 Kangaskhan ガルーラ Garagara
116 Horsea タッツー Tattsu
117 Seadra シードラ Seadra
118 Goldeen トサキント Tosakinto
119 Seaking アズマオウ Azumaoh
120 Staryu ヒトデマン Hitodeman
121 Starmie スターミー Starmie
122 Mr. Mime バリヤード Barriered
123 Scyther ストライク Stryke
124 Jynx ルージュラ Rougela
125 Electabuzz エレブー Elebu
126 Magmar ブーバー Bubar
127 Pinsir カイロス Kairos
128 Tauros ケンタロス Centauros
129 Magikarp コイキング Koiking
130 Gyarados ギャラドス Gyarados
131 Lapras ラプラス Lapras
132 Ditto メタモン Metamon
133 Eevee イーブイ Iibii
134 Vaporeon シャワーズ Shawāzu
135 Jolteon サンダース Sandāsu
136 Flareon ブースター Būsutā
137 Porygon ポリゴン Porygon
138 Omanyte オムナイト Omanyte
139 Omastar オムスター Omastar
140 Kabuto カブト Kabuto
141 Kabutops カブトプス Kabutops
142 Aerodactyl プテラ Ptaera
143 Snorlax カビゴン Kabigon
144 Articuno フリーザー Freezyr
145 Zapdos サンダー Thundyr
146 Moltres ファイヤー Fyre
147 Dratini ミニリュウ Miniryu
148 Dragonair ハクリュー Hakuryu
149 Dragonite カイリュー Kairyu
150 Mewtwo ミュウツー Myūtsū
151 Mew ミュウ Myū

Toinen sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
152 Chikorita チコリータ Chikorita
153 Bayleef ベイリーフ Bayleef
154 Meganium メガニウム Meganium
155 Cyndaquil ヒノアラシ Hinoarashi
156 Quilava マグマラシ Magmarashi
157 Typhlosion バクフーン Bakuphoon
158 Totodile ワニノコ Waninoko
159 Croconaw アリゲイツ Alligates
160 Feraligatr オーダイル Odile
161 Sentret オタチ Otachi
162 Furret オオタチ O'otachi
163 Hoothoot ホーホー Hohhoh
164 Noctowl ヨルノズク Yorunozuku
165 Ledyba レディバ Ledyba
166 Ledian レディアン Ledian
167 Spinarak イトマル Itomaru
168 Ariados アリアドス Ariados
169 Crobat クロバット Crobat
170 Chinchou チョンチー Chonchie
171 Lanturn ランターン Lanturn
172 Pichu ピチュー Pichu
173 Cleffa ピィ Py
174 Igglybuff ププリン Pupurin
175 Togepi トゲピー Togepi
176 Togetic トゲチック Togetic
177 Natu ネイティ Nati
178 Xatu ネイティオ Natio
179 Mareep メリープ Mareep
180 Flaaffy モココ Mokoko
181 Ampharos デンリュウ Denryu
182 Bellossom キレイハナ Kireihana
183 Marill マリル Marill
184 Azumarill マリルリ Marilluri
185 Sudowoodo ウソッキー Usokki
186 Politoed ニョロトノ Nyorotono
187 Hoppip ハネッコ Hanekko
188 Skiploom ポポッコ Popokko
189 Jumpluff ワタッコ Watakko
190 Aipom エイパム Aipom
191 Sunkern ヒマナッツ Himanuts
192 Sunflora キマワリ Kimawari
193 Yanma ヤンヤンマ Yanyanma
194 Wooper ウパー Wooper
195 Quagsire ヌオー Nuo
196 Espeon エーフィ Eefee
197 Umbreon ブラッキー Blackee
198 Murkrow ヤミカラス Yamikarasu
199 Slowking ヤドキング Yadoking
200 Misdreavus ムウマ Mooma
201 Unown アンノーン Unown
Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
202 Wobbuffet ソーナンス Sonansu
203 Girafarig キリンリキ Kirinriki
204 Pineco クヌギダマ Kunugidama
205 Forretress フォレトス Forrets
206 Dunsparce ノコッチ Nokocchi
207 Gligar グライガー Gligar
208 Steelix ハガネール Haganeil
209 Snubbull ブルー Bbull
210 Granbull グランブル Granbull
211 Qwilfish ハリーセン Harisen
212 Scizor ハッサム Hassamu
213 Shuckle ツボツボ Tubotubo
214 Heracross ヘラクロス Heracross
215 Sneasel ニューラ Neula
216 Teddiursa ヒメグマ Himeguma
217 Ursaring リングマ Ringuma
218 Slugma マグマッグ Magmug
219 Magcargo マグカルゴ Magcargo
220 Swinub ウリムー Urimu
221 Piloswine イノムー Inomu
222 Corsola サニーゴ Sunnygo
223 Remoraid テッポウオ Teppo-o
224 Octillery オクタン Octan
225 Delibird デリバード Delibird
226 Mantine マンタイン Mantine
227 Skarmory エアームド Airm'd
228 Houndour デルビル Delvil
229 Houndoom へルガー Hellgar
230 Kingdra キングドラ Kingdra
231 Phanpy ゴマゾウ Gomazoh
232 Donphan ドンファン Donphan
233 Porygon2 ポリゴン2 Porygon2
234 Stantler オドシシ Odoshishi
235 Smeargle ドーブル Dobble
236 Tyrogue バルキー Bulkey
237 Hitmontop カポエラー Kapoeira
238 Smoochum ムチュール Muchoorou
239 Elekid エレキッド Elekid
240 Magby ブビィ Buby
241 Miltank ミルタンク Miltank
242 Blissey ハピナス Hapeynurse
243 Raikou ライコウ Raikou
244 Entei エンテイ Entei
245 Suicune スイクン Suicune
246 Larvitar ヨーギラス Yogiras
247 Pupitar サナギラス Sanagiras
248 Tyranitar バンギラス Bangiras
249 Lugia ルギア Lugia
250 Ho-oh ホウオウ Houou
251 Celebi セレビィ Serebii

Kolmas sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
252 Treecko キモリ Kimori
253 Grovyle ジュプトル Juptor
254 Sceptile ジュカイン Jukain
255 Torchic アチャモ Achamo
256 Combusken ワカシャモ Wakashamo
257 Blaziken バシャーモ Bashamo
258 Mudkip ミズゴロウ Mizugoroh
259 Marshtomp ヌマクロー Numaclaw
260 Swampert ラグラージ Laglarge
261 Poochyena ポチエナ Pochyena
262 Mightyena グラエナ Graena
263 Zigzagoon ジグザグマ Zigzagooma
264 Linoone マッスグマ Massugooma
265 Wurmple ケムッソ Kemusso
266 Silcoon カラサリス Chrasalis
267 Beautifly アゲハント Agehunt
268 Cascoon マユルド Myld
269 Dustox ドクケイル Dokucale
270 Lotad ハスボー Hasubo
271 Lombre ハスブレロ Hasubrero
272 Ludicolo ルンパッパ Rumpappa
273 Seedot タネボー Tanebo
274 Nuzleaf コノハナ Konohana
275 Shiftry ダーテング Dartengu
276 Taillow スバメ Subame
277 Swellow オオスバメ O'osubame
278 Wingull キャモメ Cawmome
279 Pelipper ペリッパー Pelipper
280 Ralts ラルトス Ralts
281 Kirlia キルリア Kirlia
282 Gardevoir サーナイト Sirnight
283 Surskit アメタマ Ametama
284 Masquerain アメモース Amemoth
285 Shroomish キノココ Kinokoko
286 Breloom キノガッサ Kinogassa
287 Slakoth ナマケロ Namakero
288 Vigoroth ヤルキモノ Yarukimono
289 Slaking ケッキング Keking
290 Nincada ツチニン Tuchinin
291 Ninjask テッカニン Tekkanin
292 Shedinja ヌケニン Nukenin
293 Whismur ゴニョニョ Gonyonyo
294 Loudred ドゴーム Dogomb
295 Exploud バクオング Bakuong
296 Makuhita マクノシタ Makunosita
297 Hariyama ハリテヤマ Hariteyama
298 Azurill ルリリ Luriri
299 Nosepass ノズパス Nosepass
300 Skitty エネコ Eneko
301 Delcatty エネコロロ Enekororo
302 Sableye ヤミラミ Yamirami
303 Mawile クチート Kucheat
304 Aron ココドラ Kokodra
305 Lairon コドラ Kodra
306 Aggron ボスゴドラ Bossgodra
307 Meditite アサナン Asanan
308 Medicham チャーレム Charem
309 Electrike ラクライ Rakurai
310 Manectric ライボルト Raibolt
311 Plusle プラスル Plusle
312 Minun マイナン Minun
313 Volbeat バルビート Volbeat
314 Illumise イルミーゼ Illumise
315 Roselia ロゼリア Roselia
316 Gulpin ゴクリン Gokurin
317 Swalot マルノーム Malnorm
318 Carvanha キバニア Civanha
319 Sharpedo サメハダー Samehada
Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
320 Wailmer ホエルコ Wailko
321 Wailord ホエルオー Wailo
322 Numel ドンメル Donmel
323 Camerupt バクーダ Bakuda
324 Torkoal コータス Kortoise
325 Spoink バネブー Banebu
326 Grumpig ブーピッグ Bupig
327 Spinda パッチール Patcheel
328 Trapinch ナックラー Knuckler
329 Vibrava ビブラーバ Vibrava
330 Flygon フライゴン Flygon
331 Cacnea サボネア Sabonea
332 Cacturne ノクタス Noctus
333 Swablu チルット Tylto
334 Altaria チルタリス Tyltaris
335 Zangoose ザングース Zangoose
336 Seviper ハブネーク Habunake
337 Lunatone ルナトーン Lunatone
338 Solrock ソルロック Solrock
339 Barboach ドジョッチ Dojoach
340 Whiscash ナマズン Namazun
341 Corphish ヘイガニ Heigani
342 Crawdaunt シザリガー Shizariga
343 Baltoy ヤジロン Yajiron
344 Claydol ネンドール Nendol
345 Lileep リリーラ Lilela
346 Cradily ユレイドル Yuradil
347 Anorith アノプス Anopoth
348 Armaldo アーマルド Armaldo
349 Feebas ヒンバス Hinbasu
350 Milotic ミロカロス Mirokarosu
351 Castform ポワルン Powarun
352 Kecleon カクレオン Kekureon
353 Shuppet カゲボウズ Kagebouzu
354 Banette ジュペッタ Jupetta
355 Duskull ヨマワル Yomawaru
356 Dusclops サマヨール Samayooru
357 Tropius トロピウス Toropiusu
358 Chimecho チリーン Chiriin
359 Absol アブソル Abusoru
360 Wynaut ソーナノ Soonano
361 Snorunt ユキワラシ Yukiwarashi
362 Glalie オニゴーリ Onigoori
363 Spheal タマザラシ Tamazarashi
364 Sealeo トドグラー Todogeraa
365 Walrein トドゼルガ Todozeruga
366 Clamperl パールル Paaruru
367 Huntail ハンテール Hanteeru
368 Gorebyss サクラビス Sakurabisu
369 Relicanth ジーランス Jiiransu
370 Luvdisc ラブカス Rabukasu
371 Bagon タツベイ Tatsubei
372 Shelgon コモルー Komoroo
373 Salamence ボーマンダ Boomanda
374 Beldum ダンバル Danbaru
375 Metang メタング Metangu
376 Metagross メタグロス Metagurosu
377 Regirock レジロック Rejirokku
378 Regice レジアイス Rejiaisu
379 Registeel レジスチル Rejisuchiru
380 Latias ラティアス Ratiasu
381 Latios ラティオス Ratiosu
382 Kyogre カイオーガ Kaiooga
383 Groudon グラードン Guruudon
384 Rayquaza レックウザ Rekkuuza
385 Jirachi ジラーチ Jiraachi
386 Deoxys デオキシス Deokishisu

Neljäs sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
387 Turtwig ナエトル Naetle
388 Grotle ハヤシガメ Hayashigame
389 Torterra ドダイトス Dotaitos
390 Chimchar ヒコザル Hikozaru
391 Monferno モウカザル Moukazaru
392 Infernape ゴウカザル Goukazaru
393 Piplup ポッチャマ Pochama
394 Prinplup ポッタイシ Pottaishi
395 Empoleon エンペルト Enpeturo
396 Starly ムックル Mukkuru
397 Staravia ムクバード Mukubādo
398 Staraptor ムクホーク Mukuhōku
399 Bidoof ビッパ Bippa
400 Bibarel ビーダル Bīdaru
401 Kricketot コロボーシ Korobōshi
402 Kricketune コロトック Korotokku
403 Shinx コリンク Korinku
404 Luxio コリンク Rukushio
405 Luxray レントラー Rentorā
406 Budew スボミー Subomī
407 Roserade ロズレイド Rozureido
408 Cranidos ズガイドス Zugaidosu
409 Rampardos ラムパルド Rampard
410 Shieldon タテトプス Tatetopusu
411 Bastiodon トリテプス Tridepusu
412 Burmy ミノムッチ Minomutchi
413 Wormadam ミノマダム Minomadam
414 Mothim ガ-メイル Garmeil
415 Combee ミツハニー Mitsuhoney
416 Vespiquen ビークイン Beequeen
417 Pachirisu パチリス Pachirisu
418 Buizel ブイゼル Buoysel
419 Floatzel フローゼル Flowzel
420 Cherubi チェリンボ Cherinbo
421 Cherrim チェリム Cherrim
422 Shellos カラナクシ Karanakushi
423 Gastrodon トリトドン Toritodon
424 Ambipom エテボース Etēboss
425 Drifloon フワンテ Fuwante
426 Drifblim フワライド Fuwaraido
427 Buneary ミミロル Mimioru
428 Lopunny ミミロップ Mimilop
429 Mismagius ムウマージ Muumaaji
430 Honchkrow ドンカラス Donkarasu
431 Glameow ニャルマー Nyarumā
432 Purugly ブニャット Bunyatto
433 Chingling リーシャン Lisyan
434 Stunky スカンプー Skunpoo
435 Skuntank スカタンク Skutank
436 Bronzor ドーミラー Domirror
437 Bronzong ドータクン Dōtankun
438 Bonsly ウソハチ Usoachi
439 Mime Jr. マネネ Manene
440 Happiny ピンプク Pinpuku
Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
441 Chatot ペラップ Perap
442 Spiritomb ミカルゲ Mikaruge
443 Gible フカマル Fukamaru
444 Gabite ガバイト Gabaito
445 Garchomp ガブリアス Gaburiasu
446 Munchlax ゴンベ Conbe
447 Riolu リオル Rioru
448 Lucario ルカリオ Lucario
449 Hippopotas ヒポポタス Hippopotasu
450 Hippowdon カバルドン Kabarudon
451 Skorupi スコルピ Sukorupi
452 Drapion ドラピオン Dorapion
453 Croagunk グレッグル Guregguru
454 Toxicroak ドクロッグ Dokuroggu
455 Carnivine マスキッパ Masukippa
456 Finneon ケイコウオ Keikouo
457 Lumineon ネオラント Neoranto
458 Mantyke タマンタ Tamanta
459 Snover ユキカブリ Yukikaburi
460 Abomasnow ユキノオー Yukinooh
461 Weavile マニューラ Manyula
462 Magnezone ジバコイル Jibakoiru
463 Lickilicky ベロベルト Beroberuto
464 Rhyperior ドサイドン Dosaidon
465 Tangrowth モジャンボ Mojanbo
466 Electivire エレキブル Erekiburu
467 Magmortar ブーバーン Būbān
468 Togekiss トゲキッス Togekissu
469 Yanmega メガヤンマ Megayanma
470 Leafeon リーフィア Rīfia
471 Glaceon グレイシア Gureishia
472 Gliscor グライオン Guraion
473 Mamoswine マンムー Manmū
474 Porygon-Z ポリゴンZ PolygonZ
475 Gallade エルレイド Erureido
476 Probopass ダイノーズ Dainōzu
477 Dusknoir ヨノワール Yonowāru
478 Froslass ユキメノコ Yukimenoko
479 Rotom ロトム Rotomu
480 Uxie ユクシー Yukishii
481 Mesprit エムリット Emuritto
482 Azelf アグノム Agunomu
483 Dialga ディアルガ Diaruga
484 Palkia パルキア Parukia
485 Heatran ヒードラン Hīdoran
486 Regigigas レジギガス Rejigigasu
487 Giratina ギラティナ Giratina
488 Cresselia クレセリア Kureseria
489 Phione フィオネ Phione
490 Manaphy マナフィ Manafi
491 Darkrai ダークライ Dākurai
492 Shaymin シェイミ Sheimi
493 Arceus アルセウス Aruseusu

Viides sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Japaninkielinen nimi
494 Victini ビクティニ
495 Snivy ツタージャ
496 Servine ジャノビー
497 Serperior ジャローダ
498 Tepig ポカブ
499 Pignite チャオブー
500 Emboar エンブオー
501 Oshawott ミジュマル
502 Dewott フタチマル
503 Samurott ダイケンキ
504 Patrat ミネズミ
505 Watchog ミルホッグ
506 Lillipup ヨーテリー
507 Herdier ヨーテリー
508 Stoutland ハーデリア
509 Purrloin
510 Liepard
511 Pansage
512 Simisage
513 Pansear
514 Simisear
515 Panpour
516 Simipour
517 Munna
518 Musharna
519 Pidove
520 Tranquill
521 Unfezant
522 Blitzle
523 Zebstrika
524 Roggenrola
525 Boldore
526 Gigalith
527 Woobat
528 Swoobat
529 Drilbur
530 Excadrill
531 Audino
532 Timburr
533 Gurdurr
534 Conkeldurr
535 Tympole
536 Palpitoad
537 Seismitoad
538 Throh
539 Sawk
540 Sewaddle
541 Swadloon
542 Leavanny
543 Venipede
544 Whirlipede
545 Scolipede
546 Cottonee
547 Whimsicott
548 Petilil
549 Lilligant
550 Basculin
551 Sandile
552 Krokorok
553 Krookodile
554 Darumaka
555 Darmanitan
556 Maractus
557 Dwebble
558 Crustle
559 Scraggy
560 Scrafty
561 Sigilyph
562 Yamask
563 Cofagrigus
564 Tirtouga
565 Carracosta
566 Archen
567 Archeops
568 Trubbish
569 Garbodor
570 Zorua ナエトル
571 Zoroark ハヤシガメ
Nimi Japaninkielinen nimi
572 Minccino チラーミィ
573 Cinccino チラチーノ
574 Gothita ゴチム
575 Gothorita ゴチミル
576 Gothitelle ゴチルゼル
577 Solosis ユニラン
578 Duosion ダブラン
579 Reuniclus ランクルス
580 Ducklett コアルヒー
581 Swanna スワンナ
582 Vanillite バニプッチ
583 Vanillish バニリッチ
584 Vanilluxe バイバニラ
585 Deerling
586 Sawsbuck
587 Emolga
588 Karrablast
589 Escavalier
590 Foongus
591 Amoonguss
592 Frillish
593 Jellicent
594 Alomomola
595 Joltik
596 Galvantula
597 Ferroseed
598 Ferrothorn
599 Klink
600 Klang
601 Klinklang
602 Tynamo
603 Eelektrik
604 Eelektross
605 Elgyem
606 Beheeyem
607 Litwick
608 Lampent
609 Chandelure
610 Axew
611 Fraxure
612 Haxorus
613 Cubchoo
614 Beartic
615 Cryogonal
616 Shelmet
617 Accelgor
618 Stunfisk
619 Mienfoo
620 Mienshao
621 Druddigon
622 Golett
623 Golurk
624 Pawniard
625 Bisharp
626 Bouffalant
627 Rufflet
628 Braviary
629 Vullaby
630 Mandibuzz
631 Heatmor
632 Durant
633 Deino
634 Zweilous
635 Hydreigon
636 Larvesta
637 Volcarona
638 Cobalion
639 Terrakion
640 Virizion
641 Tornadus
642 Thundurus
643 Reshiram
644 Zekrom
645 Landorus
646 Kyurem
647 Keldeo
648 Meloetta
649 Genesect

Kuudes sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Japaninkielinen nimi Latinisaatio
650 Chespin ハリマロン Harimaron
651 Quilladin ハリボーグ Haribōgu
652 Chesnaught ブリガロン Burigaron
653 Fennekin フォッコ Fokko
654 Braixen テールナー Tērunā
655 Delphox マフォクシー Mafokushī
656 Froakie ケロマツ Keromatsu
657 Frogadier ゲコガシラ Gekogashira
658 Greninja ゲッコウガ Gekkōga
659 Bunnelby ホルビー Horubī
660 Diggersby ホルード Horūdo
661 Fletchling ヤヤコマ Yayakoma
662 Fletchinder ヒノヤコマ Hinoyakoma
663 Talonflame ファイアロー Faiarō
664 Scatterbug コフキムシ Kofukimushi
665 Spewpa コフーライ Kofūrai
666 Vivillion ビビヨン Bibilyon
667 Litleo シシコ Shishiko
668 Pyroar カエンジシ Kaenjishi
669 Flabébé フラベベ Furabebe
670 Floette
671 Florges
672 Skiddo メェークル Me'ēkuru
673 Gogoat ゴーゴート Gōgōto
674 Pancham ヤンチャム Yanchamu
675 Pangoro ゴロンダ Goronda
676 Furfrou トリミアン Torimian
677 Espurr
678 Meowstic ニャオニクス Nyaonikusu
679 Honedge ヒトツキ Hitotsuki
680 Doublade ニダンギル Nidangiru
681 Aegislash ギルガルド Girugarudo
682 Spritzee シュシュプ Shushupu
683 Aromatisse フレフワン Furefuwan
684 Swirlix ペロッパフ Peroppafu
685 Slurpuff ペロリーム Perorīmu
686 Inkay マーイーカ Māīka
687 Malamar カラマネロ Karamanero
688 Binacle
689 Barbaracle
690 Skrelp クズモー Kuzumō
691 Dragalde ドラミドロ Doramidoro
692 Clauncher ウデッポウ Udeppō
693 Clawitzer
694 Helioptile エリキテル Erikiteru
695 Heliolisk エレザード Erezādo
696 Tyrunt チゴラス Chigorasu
697 Tyrantrum ガチゴラス Gachigorasu
698 Amaura アマルス Amarusu
699 Aurorus アマルルガ Amaruruga
700 Sylveon ニンフィア Nymphia
701 Hawlucha
702 Dedenne デデンネ Dedenne
703 Carbink メレシー Mereshī
704 Goomy
705 Sliggoo
706 Goodra
707 Klefki クレッフィ Kureffi
708 Phantump
709 Trevenant オーロット Ōrotto
710 Pumpkaboo
711 Gourgeist
712 Bergmite
713 Avalugg
714 Noibat
715 Noivern オンバーン Onbān
716 Xerneas ゼルネアス
717 Yveltal イベルタル
718 Zygarde

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]