WWE Over the Limit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Over the Limit oli World Wrestling Entertainmentin tuottama pay-per-view (PPV), mikä pidettiin 23. toukokuuta Joe Louis Arenalla Detroit, Michigan:ssa. Siellä pidettiin kahdeksan matsia. Over the Limit:ssä päättyi John Cenan ja Batistan feudi, mikä käytiin WWE Mestaruudesta "I Quit" matsissa. Paljon puhuttu oli myös CM Punkin ja Rey Mysterion välinen S.E.S. Pledge vs. Hair matsi, missä stipulaationa oli, jos Mysterio häviää hän joutuu liittymään Straight Edge Societyyn ja jos Punk häviää hän joutuu luopumaan hiuksistaan.

Päätapahtuma matsit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen päätapahtuma matsi oli World Heavyweight Mestaruudesta Jack Swaggerin (mestari) ja Big Shown välillä. Matsia dominoi haastaja Big Show siihen asti kunnes Swagger diskattiin, joka löi Show’ta Mestaruus vyöllä. Matsin jälkeen Swagger vielä hyökkäsi Show’n kimppuun tuolin kanssa, mutta Show pystyi estämään tämän ja iski Swaggerille chokeslamin sekä K.O. punnchin.

7. matsina nähtiin Eve Torresin ja Marysen välinen matsi Diva's Mestaruudesta. Matsin voitti Eve, joka myös säilytti Mestaruuden.

Päätapahtumana oli John Cenan ja Batistan välinen "I Quit" matsi ("Minä Luovutan") WWE Mestaruudesta, missä kilpailijoiden täytyy yrittää saada vastustaja sanomaan "Minä luovutan". Kun Cena oli iskemässä Attitude Adjustmentiä sisääntulo lavalta auton päältä Batista päätti luovuttaa. Vaikka Batista oli jo luovuttanut Cena iski hänelle Attitude Adjustmentin auton päältä, joka meni lattian läpi. Kun Cena juhli voittoaan Sheamus potkaisi hänta, mihin show sitten päättyi.

Matsit ja tulokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Matsit Stipulaatiot Aika
Dark Montel Vontavious Porter voitti Chavo Guerreron Tavallinen matsi 4:20
1 Kofi Kingston voitti Drew McIntyren Tavallinen matsi Intercontinental Mestaruudesta 6:24
2 R-Truth voitti Ted DiBiasen Tavallinen matsi 7:46
3 Rey Mysterio voitti CM Punkin Tavallinen matsi; jos Mysterio häviää hän joutuu liittymään The Straight-Edge Societyyn, mutta jos Punk häviää hänet ajetaan kaljuksi. 13:49
4 Hart Dynasty (David Hart Smith ja Tyson Kidd) (c) voittivat Chris Jerichon ja The Miz Tag team matsi Yhdistetyistä WWE Tag Team Mestaruuksista 10:44
5 Randy Orton paini Edgen kanssa tupla ulos lasketuiksi Tavallinen matsi 12:58
6 Big Show voitti Jack Swaggerin (c) diskauksella Tavallinen matsi World Heavyweight Mestaruudesta 5:05
7 Eve Torres (c) voitti Marysen Tavallinen matsi WWE Divas Championship:stä 5:03
8 John Cena (c) voitti Batistan "I Quit" matsi WWE Mestaruudesta 20:32

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viralliset Over the Limitin sivut