Ville Viking

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ville Viking on laivayhtiö Viking Linen maskotti, jota käytetään tunnuksena yhtiön lapsimatkustajille suunnatussa toiminnassa, markkinoinnissa ja oheistuotteissa. Valkoisen laivakissan hahmo esiintyy laivoilla ja Viking Linen markkinointitapahtumissa ainakin Suomessa ja Ruotsissa.[1] Kissahahmoa voi halata ja sen kanssa voi ottaa yhteiskuvia.[2][3]

Viking Linen lastenklubin nimi on Ville Viking Club. Alle 12-vuotiaat voivat liittyä klubiin maksutta, ja jäsenet saavat jäsenpostia kahdesti vuodessa. Klubilaisille on omia klubiristeilyjä Turusta viikoittain ja Helsingistä kesäsesonkia lukuun ottamatta kuukausittain.[4]

Viking Linen laivoilla voi ostaa alkoholittomia Ville Viking -lastendrinkkejä. Kissamaskotin nimeä kantavat laivoilla myös lasten ruokalistat ja noutopöydät.

Vuonna 2007 Ville Vikingin nimellä julkaistiin lastenlaulukokoelma CD-levyllä.[5]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Sportlovskul för barnen med cirkusskola och Ville Viking, My News Desk, Viking Line 13.2.2015. Viitattu 27.4.2015.
  2. Ville Vikingin lasten leikkipäivä (Arkistoitu – Internet Archive), Helsinki This Week, ei päiväystä. Viitattu 27.4.2015.
  3. Lapsille (Arkistoitu – Internet Archive), Supermessut 2015. Viitattu 27.4.2015.
  4. Ville Viking Club, Park Alandia Hotel. Viitattu 27.4.2015.
  5. Ville Viking (Arkistoitu – Internet Archive), CD-äänilevy Finna-tietokannassa. Viitattu 27.4.2015.
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.