Viasat Explorer

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Viasat Explorer
Viasat Explorer.png
Lähetykset alkoivat6. tammikuuta 2002
OmistajaMTG ja Viasat
Näkyvyysalue Suomi

 Ruotsi
 Norja
 Tanska
 Viro
 Latvia
 Liettua
 Unkari

 Romania
KotisivuNorjan sivut
Ruotsin sivut
Tanskan sivut
Saatavuus
UPC DirectUnkari
Focus SatRomania
Kaapeliverkko
Com HemRuotsi
TDC Kabel TVTanska
Canal DigitalRuotsi
LumoTVSuomi
Tele2VisionRuotsi
TeliaSuomi
DNA WelhoSuomi
AlmaTVKazakstan
Digital TVKazakstan
ICONKazakstan

Viasat Explorer on Modern Times Groupin omistama maksullinen televisiokanava. Kanava lähettää ohjelmaa aamukuudesta aina keskiyöhön asti. Kanavalla nähdään dokumentteja eläimistä, extreme-lajeista, seikkailuista, matkustamisesta ja teknologiasta.

Viasat Explorer aloitti 6. tammikuuta 2002 Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. 1. marraskuuta 2003 kanava aloitti myös Venäjällä, Kazakstanissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Moldovassa, Valko-Venäjällä, Unkarissa, Puolassa, Romaniassa ja Bulgariassa.

Viasat Explorer Suomessa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viasat Explorer aloitti lähetyksensä Suomessa 6. tammikuuta 2002. Kanava on saatavilla Viasatin kautta joko satelliitin tai kaapeliverkon kautta. Kaapelissa Viasat Explorer lähettää ohjelmaa aamukuudesta keskiyöhön, mutta satelliitissa Viasat Explorerilla on jaettu kanavapaikka aikusviihdekanava Spicen kanssa, joten lähetysaika on 13.00–1.00. Viasat aloitti kanavan uusien ohjelmien suomenkielisen tekstityksen 1. syyskuuta 2007, kun Suomi siirtyi pelkästään digitaalisiin televisiolähetyksiin.