Keskustelu käyttäjästä:Green Bonsai

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoidut keskustelusivuni:

Spämmibotti?

[muokkaa wikitekstiä]

Epäilen tuon olevan spämmibotin tekosia: Keskustelu:Sisällönhallintajärjestelmä --81.197.140.233 24. huhtikuuta 2007 kello 12.25 (UTC)

Poistin nyt tuon keskustelusivun, koska IP näyttää käyttävän sitä vain teoksen mainostamiseen. Itse teoksen siirsin artikkelissa otsikon Kirjallisuutta alle. --Green Bonsai 24. huhtikuuta 2007 kello 12.37 (UTC)

Moi! Ajattelin kysyä sinulta apua, koska olet aiemminkin auttanut minua. Tiedätkö, että pystyykö mallineita luomaan? Jos pystyy, miten? Jos tiedät jotakin, kerropa minulle kiitos :=) Tabasco 29. huhtikuuta 2007 kello 19.39 (UTC)

Vastattu Tabascon keskustelusivulle. --Green Bonsai 30. huhtikuuta 2007 kello 04.18 (UTC)

Sijoitit École normale supérieuren luokkaan Ranskalaiset yliopistot ja korkeakoulut. Itsekin olin sitä ajatellut. Mutta, luokassa oli vain yksi oppilaitos aiemmin ja sekin oli ENA. Nyt toinen mutta, kun kumpainenkaan koulu ei ole korkeakoulu tai yliopisto. Luokasta puuttuu esim. Pariisin yliopisto jne. Mitä tulee ENAn ja jopa ENSn statukseen, niin ne ovat erillisoppilaitoksia, ja varsinkin ENA on korkeakoulujen jälkeinen koulu. Samoja piirteitä on myös ENS-koulussa. Mutta, tämä oli vain tällaista pohdintaa, jonka ei tarvitse johtaa edes mihinkään. Kunhan saan suutani soittaa. Ystävyydellä --Alexius Manfelt 14. toukokuuta 2007 kello 04.38 (UTC)

OK. Kiitoksia tiedosta. --Green Bonsai 14. toukokuuta 2007 kello 04.46 (UTC)

Olet aloitellut heikkalaatikossasi arkkitehtuurin teemasivua. Hienoa, tarvitsemme tänne suomenkieliseen Wikipediaan enemmän teemasivuja, mielestäni niitä ei voi edes olla liikaa. Mutta en tietnkään ;) halua vaikuttaa tekemääsi, mutta katso kuitenkin fr:Portail:Architecture et Urbanisme, siellä voi olla näet jotain mielenkiintoista. Ja jos kieli on ongelma, niin kutsu apua, yritän avittaa. Ystävyydellä --Alexius Manfelt 17. toukokuuta 2007 kello 17.04 (UTC)

Millä perusteilla vaihdoit sen kuvan? -DragonMaster- 19. toukokuuta 2007 kello 15.31 (UTC)

Asiaa on toivottu ja siitä on keskusteltu täällä. Se vihreä plussapallo ei juurikaan saanut kannatusta ja joidenkin mielestä se oli peräti ruma, ja moni toivoi sen tilalle sinistä tähteä. --Green Bonsai 19. toukokuuta 2007 kello 15.33 (UTC)

Päätit kyseisen äänestyksen ensi töiksesi aamulla, mutta onko Wikipediassa näin tapana tehdä? Äänestykseenhän olisi tullut täydet 2 viikkoa vasta klo 15.01 Suomen aikaa. --George Esayas (k/m) 23. toukokuuta 2007 kello 05.12 (UTC)

Tietääkseni asiasta ei ole selvää käytäntöä. Laitoin tuon äänestyksen poikki, koska ymmärtääkseni on suurimmaksi osaksi äänestyksen aloittaneen käyttäjän tehtävä viedä asia loppuun ja huolehtia siitä. Laitoin äänestyksen poikki aamulla, koska silloin näytti mahdolliselta, että se olisi ainoa aika päivästä, jolloin pystyisin muokkaamaan Wikipediaa. Ehtihän tuo artikkeli olla jo kauan äänestyksessä, vaikka kahdesta viikosta jäi ehkä muutama tunti uupumaan. --Green Bonsai 23. toukokuuta 2007 kello 16.07 (UTC)

mitä ihmettä?? Kommentin jätti Abcdef (keskustelu – muokkaukset).

Viitannet tällä kysymykselläsi siihen, miksi annoin sinulle varoituksen vandalismista (tarkalleen ottaean sait varoituksen Wikipedian sisällön sotkemisesta). Olit tänä aamuna lisännyt sivulla Wikipedia:Ehdokkaat suositelluiksi sivuiksi äänestykseen artikkelin Siilinjärven palloseura [1]. Tulit kuitenkin rikkoneeksi muutamaa käytäntöä:
  1. Kyseinen artikkeli ei ole ollut tarvittavaa kahta viikkoa vertaisarvioinnissa.
  2. Kyseiseen artikkeliin ei ole lisätty äänestysmallinetta, eikä äänestyssivua edes ole tehty.
Varsinkin tuo jälkimmäinen aiheutti sen, että lisäyksesi vain sotki kyseistä projektisivua. Lisäksi nuo kaksi jo äsken luetteloimaani seikkaa viittaavat häiriköintiin/vandalismiin. Näiden ohella et myöskään vaivautunut korjaamaan sotkujasi, mikä sekin viittaa vandalismin suuntaan. --Green Bonsai 7. kesäkuuta 2007 kello 07.53 (UTC)

Kunta vai kommuuni: viesti ks. Keskustelu:Sarezzo terv. --Riisipuuro 12. heinäkuuta 2007 kello 09.50 (UTC)--

Papukaijamerkistä

[muokkaa wikitekstiä]

Täytyy kiittää antamastasi kunniamerkistä "varsinkin arkkitehtuuria käsittelevistä artikkeleista". Pieni ele, mutta tuo uskoa ja motivoi jatkamaan artikkelien kirjoittamista. Wikipedistit elävät kiitoksella. --Khaosaming 7. lokakuuta 2007 kello 17.48 (UTC)

Ansaitsit kunniamerkkisi. --Green Bonsai 7. lokakuuta 2007 kello 17.59 (UTC)

Allekirjoitus

[muokkaa wikitekstiä]

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi (sekä äänesi äänestyksissä, jos sinulla on käyttäjätunnus). Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). --Johney 8. joulukuuta 2007 kello 16.38 (UTC)

Sori, allekirjoitus tosiaan unohtui. --Green Bonsai 8. joulukuuta 2007 kello 17.01 (UTC)

Etusivun suositellut artikkelit

[muokkaa wikitekstiä]

Nyt olisi taas luvassa runsaasti paaveja etusivulle, joten tein aiheeseen liittyvän ehdotuksen. Käyhän ottamassa kantaa, jos haluat. –Ejs-80 21. tammikuuta 2008 kello 04.31 (UTC)

Kiitoksia hienosta palkinnosta! terv. --JannE 22. tammikuuta 2008 kello 14.46 (UTC)

Ole hyvä. Ansaitsit palkintosi. Sitä paitsi sinuahan tässä pitäisi kiittää Wikipedian eteen ahertamisesta. --Green Bonsai 22. tammikuuta 2008 kello 18.26 (UTC)

Huomasin taannoin sinun aloittaneen artikkelin E. Nesbitistä ja loin ohimennen uudelleenohjauksen kokonimestä Edith Nesbit. Nyt jäin miettimään, olisiko tuon kuitenkin pitänyt mennä toisin päin. Vaikka englanninkielisessä maailmassa hänet tunnetaan nimenomaan alkukirjaimellaan, muualla mitä ilmeisimmin ei – muunkieliset wikipediat käyttävät koko nimeä, ja sillä nimellä kaikki vähät suomennoksetkin on julkaistu Fennica-tietokannan mukaan. Kiepautuksen paikka? --Haltiamieli 6. helmikuuta 2008 kello 23.20 (UTC)

Kävin vertailun vuoksi selaamassa, millä nimellä C. S. Lewis -artikkeli on muissa Wikipedioissa, ja tulokset vaihtelivat suhteellisen paljon (osa käyttää muotoa Clive Staples Lewis, mutta myös C. S. Lewis on erittäin yleinen). Yleistä mallia Wikipedioiden välillä ei selvästikään ole. No, mutta jos suomennokset kerran ovat Edith Nesbit -nimellä, pitänee artikkelinkin nimeä vaihtaan. Käyn siirtämässä artikkelin. --Green Bonsai 7. helmikuuta 2008 kello 05.41 (UTC)
Tosin nyt kun katselin esimerkiksi Pirkanmaan kirjastojen Piki-hakua, näyttää sieltä löytyvän E. Nesbitin nimellä. Pitänee joku päivä kipaista kirjastoon ja tutkailla mitä nimimuotoa noissa kirjoissa on ihan oikeasti paperille painettu. Ellei asiasta ei ole ihan selkeää linjaa, lienee joka tapauksessa oikea nimi selkeämpi kompromissiratkaisu. Kirjailija on kuitenkin suomenkielisestä vinkkelistä aivan eri tavalla obskuuri kuin C. S. Lewis tai vaikka kaverinsa J. R. R., joiden etukirjaimet ovatkin saaneet käytössä likimain ikonisen vakiintuneen aseman. Ja noh, kysymyshän on väistämättä aika triviaalin kun toisesta vaihtoehdosta on kuitenkin uudelleenohjaus. :) --Haltiamieli 7. helmikuuta 2008 kello 14.51 (UTC)

Miksi luokat?

[muokkaa wikitekstiä]

Pliis, et viitsisi laittaa hiekkalaatikkoasi luokkiin? Kun katsoin käyttäjäsivuasi, niin hiekkalaatikkosi oli kolmessa tai neljässä luokassa. Eikös luokkiin voi laittaa linkin myös siten, että sivu ei mene kyseiseen luokkaan. Älä nyt ota tätä hyökkäyksenä, mutta se vähän häiritsi minua. --Juusomoro 28. helmikuuta 2008 kello 21.07 (UTC)

Kiitos huomautuksesta. Nuo luokat olivat tulleet vahingossa samalla kun olin kopioinut pohjaa Grigori Rasputin -artikkelista. Kävin poistamassa nuo luokat. --Green Bonsai 29. helmikuuta 2008 kello 04.39 (UTC)

Tein vähän kielenhuoltoa. Vastaisuudessa kannattaa kiinnittää huomiota -kin-päätteen karsimiseen. Se tulee helposti, mutta alkaa häiritä liiallisena. Voisit seuraavassa artikkelissasi alkuun vaikka laskea montako -kin-päätettä tekstissä on ja poistaa niistä 95 % :) terv.--Ulrika 9. toukokuuta 2008 kello 06.14 (UTC)

Afrikannorsut

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, laitoin afrikannorsut vertaisarviointiin. Olen lisäillyt sinne vähän verkkoviitteitä; viimeksi lupasit käydä kirjastossa - ehtisitkös nyt ? Kirjaviitteeiden laaittaminenonnistuu helpoiten ko. osion alkuperäiseltä kirjoittajalta. --Tappinen 14. kesäkuuta 2008 kello 04.09 (UTC)

Mukavaa huomata muidenkin kiinnostuneen tuon artikkelin parantamisesta. Viime kerralla lupasin tosiaan käväistä kirjastossa, mutta ikävä kyllä artikkelin uudelleenäänestysprosessi osui ajankohtaan, jolloin Wikipedialle ei harmillisesti jäänyt tarpeeksi aikaa. Viime viikot Wikipediassa ovat omalta osaltani olleet hyvin hiljaisia, mutta näin kesän tullessa voisi pikkuhiljaa ruveta aktivoitumaan taas uudelleen. Afrikannorsut-artikkelin parantamiseen ja kirjaviitelähteistämiseen tartun mielelläni: toivottavasti kerkeän ainakin aloittaa homman jo lähipäivinä. Ensi viikko kuluu lomalla Keski-Euroopassa, mutta viimeistään sen jälkeen minulla on rutkasti aikaa laittaa lähteistys suositeltavaan kuntoon myös kirjaviitteiden osalta. Pahoittelen, että vastasin viestiisi turhan hitaasti, mutta epäaktiivisesta toiminnastani johtuen huomasin sen vasta aivan äskettäin. Suuri kiitos työstäsi artikkelin parissa! --Green Bonsai 16. kesäkuuta 2008 kello 08.07 (UTC)
Nyt siellä (=vertaisarviointisivulla) on tarjolla myös hyvät albvalin tarjoamat lisälähteet kahteen kohtaan. Vilskettä riittää täälläkin, enkä tiedä, jaksanko keskittyä tähän, mutta jatkellaan, --Tappinen 23. kesäkuuta 2008 kello 18.22 (UTC)

Terve. Huomasin, että olet mukana Suositellut sivut- wikiprojektissa. Tavoitteenani on saada artikkelista Meningomyeloseele Suositeltu sivu, mutta näin kesällä en aina ole tietokoneen äärellä eikä aika kovin muutenkaan riittäisi kun pitäisi lukea ylioppilaskirjoituksia varten. Näin ollen voisitko ottaa hoitaaksesi kyseisen artikkelin saaminen Suositeltu sivu- kuntoon sekä jo vastaan äänestäneiden käännyttämisen statuksen kannalle (siinä samalla)? Autan kyseisessä artikkelissa aina kun vain olen Wikipediassa, mutta muuten olisitko niin kiltti?ABC101090 18. kesäkuuta 2008 kello 12.33 (UTC)

Valitettavasti oma lääketieteellinen sivistykseni ei taida riittää tuon tasoisen artikkelin laajaan muokkailuun. Lupaan kuitenkin tehdä voitavani wikilomani päätyttyä, mutta suosittelisin tässä tapauksessa kääntymään jonkun lääketieteestä enemmän tietävän wikipedistin puoleen. --Green Bonsai 22. kesäkuuta 2008 kello 08.25 (UTC)
Ei haittaa. Pienikin apu otetaan kiitollisena vastaan.ABC101090 22. kesäkuuta 2008 kello 11.17 (UTC)
Kun palaat wikilomaltasi, ja jos äänestys on silloin vielä käynissä, haluaistko antaa äänesi artikkelin Meningomyeloseele ss-äänestyksessä? ABC101090 24. kesäkuuta 2008 kello 21.20 (UTC)

Sähköposti

[muokkaa wikitekstiä]

Terve! Sinulla ei ole määriteltynä sähköpostiosoitetta Wikipediaan tai se ei ota vastaan postia. Ylläpitäjille olisi hyvä olla mahdollisuus lähettää sähköpostia. —MikkoM () 24. kesäkuuta 2008 kello 20.41 (UTC)

Nyt on määritelty (pahoittelen asian viivästymistä). --Green Bonsai 3. elokuuta 2008 kello 17.04 (UTC)

Ei audi c4 s4?

[muokkaa wikitekstiä]

Poistamasi artikkeli oli totta, koska audin c4 mallista on tehty s4 malli (2,2 turbo quattro ja 4,2 v8 quattro), joka pohjautuu 100 1991-94 malliin! joskus 1999 alettiin valmistamaan audi a4 b5 malliin pohjautuvaa s4 joka on 2,7 biturbo. Tiedän asian olevan näin koska itse ajan audi 100 pohjautuvaa s4 c4. Siis poisto oli aiheeton. toivottavasti sivun saisi takaisin.--Jarski1108--

En nyt suoralta istumalta muista, mitä artikkelia täsmälleen ottaen tarkoitat. Joka tapauksessa jos olen kyseisen artikkelin poistanut, lienee se johtunut pikemminkin artikkelin silloisesta tilasta (eli se on katsottu sisällöltään riittämättömäksi/kelvottomaksi ja merkitty roskaksi). Mikäli artikkeli on poistettu roskana, voi kuka tahansa kirjoittaa sen milloin tahansa uudelleen (ja mikäli laatu riittää, se myös säilytetään). --Green Bonsai 7. heinäkuuta 2008 kello 16.03 (UTC)

huomautuksena oli että "roskaa audi s4 pohjautuu a4 mallista". Kommentin jätti Jarski1108 (keskustelu – muokkaukset).

Siinä tapauksessa artikkelin poistoperuste oli se, ettei se sisältänyt tarpeeksi informaatiota. Aiheesta onkin pieni essee: Wikipedia:Hauki on kala. Voit milloin tahansa luoda kyseisen artikkelin uudestaan, kunhan se sisältää määritelmää enemmän tietoa. Suositeltavaa olisi, että laajentaisit artikkelin vähintään tyngän tasolle. Muistathan muuten allekirjoittaa jokaisen viestisi lisäämällä loppuun neljä aaltoviivaa (~~~~) --Green Bonsai 7. heinäkuuta 2008 kello 16.26 (UTC)

Allekirjoittamaton ja substaus

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Nykyisin myös malline {{Allekirjoittamaton}} on tapana substata. --Johney 11. heinäkuuta 2008 kello 14.21 (UTC)

Ok. --Green Bonsai 12. heinäkuuta 2008 kello 05.07 (UTC)

Kaksoispiste

[muokkaa wikitekstiä]

Laitat aika usein välin ennen kaksoispistettä. Suomen kielessä välimerkit tulevat kuitenkin kaikki heti sanan jälkeen, eli noissa kirjaviitteissä laita jatkossa ilman välilyöntiä. Lab-oratory 7. elokuuta 2008 kello 13.38 (EEST)[vastaa]

Ok, pidän vastaisuudessa mielessä. --Green Bonsai 7. elokuuta 2008 kello 13.48 (EEST)[vastaa]

SS-äänestykset

[muokkaa wikitekstiä]

Morjensta. Muistathan aloitella Suositeltu sivu -äänestykset aina käyttämällä {{ssehdotus}} mallinetta sen käyttöohjeen mukaan. Äänestyssivulle pitäisi ihan ensimmäiseksi tekaista koodi {{subst:ssehdotus|Artikkelin nimi|Perustelut (muista allekirjoittaa)}}, millä varmistetaan muun muassa se, että äänestyksen tarkka lopetusaika tulee näkyviin. --Jaakonam 19. marraskuuta 2008 kello 04.11 (EET)[vastaa]

Ahaa, kiitoksia tiedosta. En tiennytkään, että asialle on olemassa oma mallineensakin. Noudatan vastaisuudessa tätä käytäntöä. --Green Bonsai 19. marraskuuta 2008 kello 16.25 (EET)[vastaa]
Green Bonsai lähtee pelastamaan maailmaa.

Olet selvästikin kaikkien aikojen paras ylläpitäjä täällä Wikipediassa ja sen takia haluan lahjoittaa keskustelusivullesi tämän kunnianosoituksen, eli kuvan vanhan ajan pommittajasta, joka kuvastaa syvällisellä tavalla sinun loistavaa kirjallista lahjakkuuttasi.

Ja oikeasti tuon A. E. G Grobmitäliesaksaatuoonkaan-tekstin tilalla kuuluisi olla Green "The Bomber" Bonsai, mutta porukat siinä firmassa, jotka kehittivät tuon kuvan tekivät pienen virheen. Haluan pyytää heidän puolestansa anteeksi.

GratZ! --Superbomberbros 25. marraskuuta 2008 kello 19.18 (EET) [vastaa]

Jesuiitoista

[muokkaa wikitekstiä]

Hei. Muokkailin tuossa äsken kosmeettisesti Jesuiitta-artikkelia, joka on vielä melko tasapainoton ja lyhyt. Sitten huomasinkin, että "ala-artikkeli" Jesuiittojen historia löytyy suorastaan suositeltuna sivuna. Kun olet aiheeseen tuossa määrin paneutunut, ehtisitkö joskus kirjoittaa pääartikkeliin lyhennelmän historiasta? Jo yksin se parantaisi pääartikkelin rakennetta aika rutkasti. Nykyisellään pääartikkelissa kommentoidaan vain perustamista, toimintaa Paraguayssä ja nykytilaa – eipä siitä oikein kokonaiskuvaa synny. Kenties olisi myös syytä harkita, etteikö osaa Kritiikkiä ja syytöksiä -kappaleen sisällöstä kannattaisi siirtää pääartikkelin puolelle, jonne se ainakin minun nähdäkseni varsinaisesti kuuluisi? Toki suinkaan suositellun sivun roisimpaa ronkkimista ei kannata tehdä harkitsemattomasti. :) Yst. terv. – Haltiamieli 16. joulukuuta 2008 kello 18.49 (EET)[vastaa]

Olet aivan oikeassa. Tuo jesuiitat-artikkeli kaipaisi laajaa parantamista monella muullakin osa-alueella, ja voisin ehkä joulupyhien jälkeen alkaa laajentaa ja muokkamaan sitä aiheensa ansaitsemalle tasolle. --Green Bonsai 19. joulukuuta 2008 kello 18.40 (EET)[vastaa]

Oma keskustelusivuni

[muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä Jaakkonam terrorisoi keskustelusivuani[2] perättömiin syytöksiin[3] vedoten. Aloittamani keskustelu koskee elämän alkuperää [4], evoluutiota ja kreationismia. Vaadin, että ryhdyt pikaisiin toimenpiteisiin kyseisen käyttäjän mielivaltaisen toiminnan estämiseksi.

Esitetyt syytökset ovat typeriä ja perättömiä. Aloittamani keskustelu ei riko oman keskustelusivun sääntöjä. Joka muuta väittää, esittäköön sen kohdan säännöistä, joka niin sanoo.

"Keskustelusivuja on kahdenlaisia. Tavallinen keskustelusivu liittyy esimerkiksi artikkeliin, mallineeseen, luokkaan, ja sillä keskustellaan kyseisen artikkelin, mallineen tai luokan kehittämiseen liittyvistä asioista. Käyttäjäsivun keskustelusivulla puolestaan käyttäjät voivat keskustella keskenään tai jättää viestejä" [5].

Keskustelusivulta saa poistaa [6]:

  • viestien osat jotka sisältävät henkilökohtaisia hyökkäyksiä
  • viestit jotka on tehty häiriköintimielessä eivätkä liity käyttäjän toimintaan Wikipediassa.

Edellisen nojalla pitäisi olla selvää tyhmimmällekin ylläpitäjälle, että aloittamani keskustelun poistamiselle ei ole mitään perusteita, sillä

  • Keskustelu ei sisällä osaltani henkilökohtaisia hyökkäyksiä.
  • Keskustelua ei ole aloitettu häiriköintimielessä ja se liityy allekirjoittaneen toimintaan Wikipediassa. Keskustelu liittyy lisäksi suoraan artikkelin Elämän alkuperä aiheeseen, evoluutioteoriaan ja kreationismiin, joista sivustolla myös on omat artikkelinsa.

Edellä esitetyn pitäisi olla selvää maalaisjärjelläkin ilman sen tarkempia pykäliin vetoamisia. Omat keskustelusivut on tarkoitettu keskustelua varten. Keskustelun poistaminen on loukkaavaa ja typerää käytöstä. Tällaisia ylläpitäjiä kehoitetaan etsimään parempaa tekemistä kuin allekirjoittaneen vainoamisen. Markuskala 2. elokuuta 2009 kello 17.01 (EEST)[vastaa]

Ylläpitäjyytesi katkolla

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Olet viimeksi käyttänyt ylläpitotyökaluja vajaa vuosi sitten (9.4.2009). Jos työkalut ovat vuoden käyttämättä, oikeudet poistetaan. Jos vielä liikut täällä ja haluat säilyttää oikeudet, kannattaisi vaikka poistaa jokin roskasivu. --Hrrkrr31 2. huhtikuuta 2010 kello 23.00 (EEST)[vastaa]

Pimeä nousee

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, tämä on vähän menneen kesän lumia, mutta voineeko artikkelisi Pimeä nousee olla vapaa copyrighteista? terv. --Höyhens (keskustelu) 21. heinäkuuta 2012 kello 02.02 (EEST)[vastaa]

seuloja-käyttäjäryhmä

[muokkaa wikitekstiä]

Hei, lisäsin sinut merkittyihin versioihin liittyvään seuloja-käyttäjäryhmään. Hyöty tuosta on, että seulojana muokkauksesi merkitään automaattisesti sotkuvapaiksi ja voit merkitä muiden käyttäjien muokkauksista vapaaksi sotkuista. Ryhmää hyödynnetään myös Wikipedian sisällön analysoinnissa. Merkityt versiot -lisäosa on työn alla, joten ilmoitteles jos jotain parannusehdotuksia tulee mieleen tai ongelmia ilmenee, niin tiedämme korjata. --Zache (keskustelu) 27. syyskuuta 2012 kello 05.06 (EEST)[vastaa]

Yhteiskunta-toivesivun konklaavitoiveet

[muokkaa wikitekstiä]

Hei! Huomaan, että olet aloittanut sivuja konklaaveista. Jos sinulla on aikaa, niin olisi kiva saada noista toiveista, mitä on Vaalit maittain-kohdassa.--85.23.98.247 6. huhtikuuta 2017 kello 22.29 (EEST)[vastaa]