Käyttäjä:JTS

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Wikitän paitsi Wikipediassa niin myös ohjelmointiin keskittyneessä Mureawikissä. Olen syntynyt vuonna 1984 ja harrastan lähinnä ohjelmointia, tietotekniikkaa, irkkausta sekä satunnaisesti valokuvausta.

Wikipedian suhteen olen selkeästi enemmän inklusionisti kuin deletionisti. Ehkä tämä johtuu osaltaan Douglas Adamsin luomasta kuvitteellisesta linnunradan käsikirjasta johon olen usein Wikipediaa mielessäni verrannut. Toive yhtä laajasta artikkelikannasta jäänee lopulta vain teoriatasolle, mutta siltikin pidän inklusionistisesta ajattelusta että faktatieto on jo itsessään itseisarvo, ja että tiedon merkittävyyttä pohdittaessa täytyy olla erittäin varovainen, koska maailmassa näkökulmia on tasan yhtä monia kuin on ihmisiäkin. Toki raja pitää vetää johonkin: kaikkia maailman tapahtumia ei tarvitse/kannata dokumentoida edes Wikipediaan vaikka sillä olisi loputtomat ja täydelliset palvelinresurssit, mutta deletionisteilla raja kirveen heilutukselle tuntuu välissä olevan aika käsittämätön.

Beta-vaiheessa oleva työkalu, jolla voi hakea fi-Wikipediasta artikkeleita sen perusteella mihin luokkiin se kuuluu, ja mihin luokkiin ei kuulu.

Testiversio kenties tulevaisuuden ohje-sivuksi.

Lisäämiäni itse ottamiani kuvia

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]