Ero sivun ”Ryan Sheckler” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Käyttäjän 85.23.226.114 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän ZacheBot tekemään versioon.
Rivi 8: Rivi 8:
===Ura===
===Ura===


Ryan Sheckler elää monen teinipojan unelmaa, hän on skeittauksen ammattilainen ja kiertää ympäri maailmaa. Ensimmäisen kerran isänsä skeittilaudalle Ryan nousi ollessaan vasta 18 kuukauden ikäinen. Kolme vuotta hän kantoi skeittilautaa aina mukanaan, kunnes neljävuotiaana Ryan pyysi itselleen oman ensimmäisen lautansa. 13-vuotiaana hänestä tuli ammattilainen voittaessaan [[X-Games]] -nimisen kisatapahtuman vuonna 2003. Samana vuonna hän voitti myös ''Gravity Games'', ''Vans Triple Crown'' sekä ''Slam City Jam'' -kilpailut. Ryan Sheckler on ansioitunut myös CASL (''California Amateur Skateboarding League'') -seurassa, johon hän liittyi kesällä 1995. Sheckler on tehnyt ennätyksen voittamalla 3 AST dew touria peräkkäin. Vuonna 2008 Ryan voitti X-Games -kisat toisen kerran. Kahdeksantoista vuotiaana Ryan saavutti neljännen sijan Maloof cup nimisessä kilpailussa. Sheckler voitti kolmannen kerran X-Gamesit vuonna 2010.
Ryan Sheckler elää monen teinipojan unelmaa, hän on skeittauksen ammattilainen ja kiertää ympäri maailmaa. Ensimmäisen kerran isänsä skeittilaudalle Ryan nousi ollessaan vasta 18 kuukauden ikäinen. Kolme vuotta hän kantoi skeittilautaa aina mukanaan, kunnes neljävuotiaana Ryan pyysi itselleen oman ensimmäisen lautansa. 13-vuotiaana hänestä tuli ammattilainen voittaessaan [[X Games]] -nimisen kisatapahtuman vuonna 2003. Samana vuonna hän voitti myös ''Gravity Games'', ''Vans Triple Crown'' sekä ''Slam City Jam'' -kilpailut. Ryan Sheckler on ansioitunut myös CASL (''California Amateur Skateboarding League'') -seurassa, johon hän liittyi kesällä 1995. Sheckler on tehnyt ennätyksen voittamalla 3 AST dew touria peräkkäin. Vuonna 2008 Ryan voitti X-Games -kisat toisen kerran. Kahdeksantoista vuotiaana Ryan saavutti neljännen sijan Maloof cup nimisessä kilpailussa. Sheckler voitti kolmannen kerran X-Gamesit vuonna 2010.


==Life of Ryan==
==Life of Ryan==

Versio 8. tammikuuta 2011 kello 12.29

Rosa Arteaga ja Ryan Sheckler

Ryan Allen Sheckler (s. 30. joulukuuta 1989) on yhdysvaltalainen ammattilaisrullalautailija. Ryan siirtyi ammattilaiseksi ollessaan 13-vuotias ja on voittanut monia palkintoja. Ryan Sheckler on tähdittänyt omaa Life of Ryan -reality-sarjaa MTV:llä.

Elämä

Sheckler syntyi San Clementessä, Californiassa. Hänellä on kaksi nuorempaa veljeä, Shane ja Kane. Hänen perheeseensä kuuluu myös Ryanin vanhemmat, manageri-äiti Gretchen, ja isä Randy, paras ystävä Casey ja tämän ex-tyttöystävä Taylor sekä Tony. Ryanin kaveri Mitch viettää myös paljon aikaa heidän kanssaan. Ryanin vanhemmat ovat eronneet. Ryanilla on ollut ongelmia löytää tyttöystävä koska tyttöystävät ei ole luottaneet häneen tai tyttöjen vanhemmat eivät ole luottaneet Ryaniin. Ryanin pitkäaikaisimman tyttöystävän nimi oli Kayla.

Ura

Ryan Sheckler elää monen teinipojan unelmaa, hän on skeittauksen ammattilainen ja kiertää ympäri maailmaa. Ensimmäisen kerran isänsä skeittilaudalle Ryan nousi ollessaan vasta 18 kuukauden ikäinen. Kolme vuotta hän kantoi skeittilautaa aina mukanaan, kunnes neljävuotiaana Ryan pyysi itselleen oman ensimmäisen lautansa. 13-vuotiaana hänestä tuli ammattilainen voittaessaan X Games -nimisen kisatapahtuman vuonna 2003. Samana vuonna hän voitti myös Gravity Games, Vans Triple Crown sekä Slam City Jam -kilpailut. Ryan Sheckler on ansioitunut myös CASL (California Amateur Skateboarding League) -seurassa, johon hän liittyi kesällä 1995. Sheckler on tehnyt ennätyksen voittamalla 3 AST dew touria peräkkäin. Vuonna 2008 Ryan voitti X-Games -kisat toisen kerran. Kahdeksantoista vuotiaana Ryan saavutti neljännen sijan Maloof cup nimisessä kilpailussa. Sheckler voitti kolmannen kerran X-Gamesit vuonna 2010.

Life of Ryan

Life of Ryan on MTV:llä esitettävä tosi-tv-sarja, joka seuraa Ryan Shecklerin elämää. Sarjan nimi on saanut vaikutteita Monty Python -ryhmän elokuvasta Brianin elämä (Life of Brian).

Sarjaa on tehty kolmen tuotantokauden verran. Ensimäisen tuotantokauden esittäminen alkoi Yhdysvalloissa elokuussa 2007, toinen tuotantokausi tammikuussa 2008 ja kolmas tuotantokausi tammikuussa 2009. Kahden ensimäisen kauden aikana jaksoja on ilmestynyt yhteensä 23, ja yhden jakson pituus on 22 minuuttia.

Aiheesta muualla

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.