Ero sivun ”Luettelo televisiosarjan Serranon perhe jaksoista” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
 
*'''141. jakso: Tervetuloa Serranojen maailmaan''' (''Bienvenida al mundo Serrano'')
:Celia muuttaa Diegon ja lasten luo, ja yrittää sopeutua Serranoiden maailmaan. Loppupuolella perhe saa yllätysvieraan, kun Lucían sisko Elena ja hänen tyttärensä Luna tulevat kylään. He aikovat asua jatkossa Carmenin luona. Choni yrittää päästä irti Nachosta, joka on aikeissa lähteä pois kaupungista, mutta tämä kuitenkin muuttaa lopussa mielensä ja jää Madridiin. Hän tulee työskentelemään Fitin ja Raulin korjaamolle. Lourditas tarvitsee virallisen vihkitodistuksen uutta työ paikkaansatyöpaikkaansa varten, ja Santiago saa selville, että hän ei ole virallisesti naimisissa, vaan Lourditasin aviomies onkin Diego, joka oli tällöin juuri eroamassa Lucíasta. Diego ja Fiti yrittävät auttaa ongelman ratkaisemisessa. Guille ja Teté ovat nyt yhdessä, mutta eivät ole kertoneet asiaa perheelle.
*'''142. jakso: Vanhemmat, käly, anoppi ja Diego''' (''La parienta, la cuñada, la suegra y Diego'')
:Celian veli, Gael saapuu kaupunkiin. Hänestä tulee koulun musiikkiopettaja. Koulussa järjestetään tanssikilpailut, ja edustajan valinta kisoihin aiheuttaa jännitteitä Tetén ja Lunan sekä African ja Gaelin välille. Toisaalla, Choni on masentunut, ja tuntee suurta syyllisyyttä suhteestaan Nachoon.
:African isä haluaa tietää, kuka saattoi hänen tyttäreensä raskaaksi. Hän kysyy apua Diegolta ja Santilta, jotka koittavat saada totuuden selville. Choni ja Lourditas ovat lähdössä Leoniin yllättämään José Luisia yhä luullessaan tämän olevan Leonissa, mutta Santi ja Fiti kertovat heille totuuden, joka musertaa Chonin ja suututtaa Lourditasin veljeään kohtaan. He päättävät polttaa kaikki José Luisin kuvat, samalla polttaen koko Martínezien kodin paperikorin kaatuessa. Diego yrittää pyytää anteeksi Fitiltä, joka on leppymätön. Elena ja Fernando auttavat ystävyksiä saadakseen heidät sopuun. Lopulta he sopivat välinsä.
*'''146. jakso: Avioero Serranoiden tapaan''' (''Divorcio a la Serrana '')
:Guillen ja Tetén suhde joutuu koetukselle, kun on mahdollista, että Tete voi olla raskaana. Choni hankkii avioeron ja alkaa olemaan Nachon kanssa, mutta pian José Luis palaakin Santa Justaan. José Luis kosii Chonia televisiossa ja pyytää tätä aloittamaan uuden elämän kanssaan, jolloin Choni tunnustaa uskottomuutensa. Gael pyytää Africaa muuttamaan yhteen hänen kanssaan, ja tämä suostuu siihen. Raúl ei ota asiaa kovin hyvin. Curro ja Juan ajavatvarastavat tavernan autollaauton vahingossaja ajavat sillä Paquiton yli.
*'''147. jakso: Serranon maailma Diegon silmin''' (''Desmontando a Diego'')
:Curron ja Juanin autolla ajelut päättyvät tähän, sillä Santiago joutuu vankilaan. José Luisin ja Chonin suhde rakoilee. José Luis haluaa tietää, kukakenen makasikanssa hänenChoni vaimonsaoli kanssauskoton. Hän päättää lähteä Dubaihin, ja Choni yrittää sopia hänen kanssaan. Guille ja Teté ovat lähdössä Santa Justasta ja kirjoittavat Diegolle kirjeen, mutta yllättävä tieto saa heidät jäämään hetkeksi: Santiago on vapautettu, sillä Diego on lavastanut itsensä syylliseksi Paquiton auton alle jäämiseen ja joutunut vankilaan. LopultaPaquito kuitenkinkertoo myössairaalassa todellisen syyllisen, jolloin Diego vapautetaanvapautetaaan ja Curro pidätetään, mikä puolestaan saa Guillen ja Tetén lähtemään Barcelonaan. Raúl on mustasukkainen Gaelille, joka huolehtii Áfrista. Gael kertoo Áfrille Raúlin lähtevän pois Santa Justasta, joka saa hänet surulliseksi, koska Raúl haluaa unohtaa Áfrin. Raúl ja Áfri palaavat lopulta kuitenkin takaisin yhteen. Ana palaa Santa Justaan sopimaan Fitin kanssa. Choni luovuttaa taistonsa José Luisista tämän ollessa juuri lähdössä, mutta Lourditas synnyttää samaan aikaan toisen lapsensa Martínezien asunnossa; José Luis ja Choni auttavat synnytyksessä Santin pyörryttyä. Synnytyksen aikana he palaavat lopulta yhteen, ja José Luis jää Santa Justaan. Samalla Diego hyppää sillalta järkytyksensä vuoksi. Tämän tehtyään hän herää ja huomaa kaiken hääyön jälkeisen olleen pelkkää unta.
{{Juonipaljastus loppu}}
 

Navigointivalikko