Ero sivun ”Luettelo televisiosarjan Serranon perhe jaksoista” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
:Diego, Santiago ja Fiti lähtevät kalareissuun. Rento loma jää kuitenkin haaveeksi, kun Lucían entinen mies saapuu vierailulle. Diego epäilee mustasukkaisena miehen aikeita, mutta syyksi vierailulle paljastuu tämän vakava sairaus. Raúl pelästyy tulleensa [[impotentti|impotentiksi]], ja Guille ja Teté ystävineen etsivät kadonnutta koiraa. Francisco on velkaongelmissa ja päättää hankkia rahaa [[pokeri]]npeluussa. Fiti lankeaa uhkapelin pauloihin ja on lähellä menettää enemmänkin kuin pikkurahaa. Francisco kokee ainoaksi vaihtoehdoksi palaamisen takaisin Etelä-Amerikkaan ja särkee samalla Carmenin sydämen.
*'''17. jakso: Paljon haltijana''' (''Trigo limpio'')
:Santiago vie Carmenin illalliselle piristääkseen tätä, mutta lopputuloksena on vastentahtoista teerenpeliä. Diegolla on vaikeuksia hoitaa taloutta Lucían ollessa [[Yhdysvallat|Yhdysvalloissa]] entisen miehensä tukena, ja Tetén poikaystäväRichi aiheuttaa ongelmia. Marcosin, Evan ja Raúlin luokkaa saapuu luotsaamaan kaunis uusi opettaja Raquel, joka aiheuttaa luokan pojissa sydämentykytystä.
*'''18. jakso: Onneton autokuski''' (''Santiago vuelve a la escuela'')
:Santiago joutuu autokoulun penkille jäätyään kiinni vanhalla ajokortilla ajamisesta. Curro ihastuu luokkatoveriinsa ja liittyy luokkanäytelmän naiskaartiin ollakseen tämän lähellä, mikä saa Diegon pelästymään Curron seksuaali-identiteetin puolesta. Marcos testaa tuuriaan Raquelin kanssa ja päätyy tämän lapsenvahdiksi.

Navigointivalikko