Ero sivun ”Varjokissa” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
38 merkkiä lisätty ,  15 vuotta sitten
p
ei muokkausyhteenvetoa
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
pEi muokkausyhteenvetoa
pEi muokkausyhteenvetoa
pääsee myös maan alle. Kitty on myös tietokonenero sekä lahjakas tanssija. Kittyllä on pienikokoinen [[Lohikäärme (taruolento)|lemmikkilohikäärme]] nimeltä [[Lockheed]].
 
Kitty liittyi Ryhmä-X:ään, kun professori [[Professori X|Xavier]] oli havainnut Kittyn voimat [[Cerebro]]-laitteellaan. Xavier tuli [[Kolossi (sarjakuvahahmo)|Kolossi]]n, [[Storm]]in ja [[Wolverine]]n kanssa kysymään Kittyn vanhemmilta saako hän liittyä "Professori Xavierin lahjakkaiden nuorten kouluun" (Ryhmä-X 4/1985), jotta Kitty voisi opetella hallitsemaan voimiaan<ref>Ryhmä-X #4 (1985).</ref> Professorin jäätyä juttelemaan vanhemmille muu joukko vei Kittyn kahville läheiseen kuppilaan jossa Ryhmä-X joutui [[Emma Frost|Valkoisen Kuningattaren]] väijytykseen. Myöhemmin Varjokissa (joka on tunnettu myös nimillä Ariel ja Sprite) ihastui Kolossiin ja he seurustelivat pitkään. Heidän suhteensa katkesi myöhemmin, ja aikanaan Kitty siirtyi [[Yhdysvallat|Yhdysvalloista]] [[Iso-Britannia]]an Excaliburin riveihin yhdessä [[Painajainen (sarjakuvahahmo)|Painajaisen]] kanssa.
 
Myöhemmin Kitty palasi Ryhmä-X:n mukaan. Kun Kolossi näennäisesti kuoli, Kitty vei Peterin tuhkat [[Venäjä]]lle ja vetäytyi supersankarin roolista keskittyäkseen yliopisto-opiskeluihinsa.
Kitty palasi kuitenkin Ryhmä-X:n riveihin [[Kyklooppi (sarjakuvahahmo)|Kykloopin]] pyynnöstä, ei enää opiskelijana vaan tietotekniikan opettajana. Kittyn paluun jälkeisellä tehtävällä ryhmä löysi Kolossin elävänä. Kolossi palasi Ryhmä-X:n riveihin, ja nykyisin hänen ja Kittyn suhde on syttynyt jälleen (Ryhmä-X:n lehdet 2006).
 
== Lähteet ==
 
<references/>
 
{{Tynkä/Fiktio}}
 
[[Luokka:Marvel-universumin henkilötmutantit]]
[[Luokka:Ryhmä-X]]
[[Luokka:Kuvitteelliset nerot]]

Navigointivalikko