Ero sivun ”Wikipedia:Sisällönvakauttajat” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
käyttöoikeuden myöntäminen ym. pois "katso muualta" osiosta, nykytila tämän asian suhteen
(käyttöoikeuden myöntäminen ym. pois "katso muualta" osiosta, nykytila tämän asian suhteen)
 
Käyttäjäryhmän nimi on muutettu muotoon ''sisällönvakauttajat'' marraskuussa 2016 ja ryhmän jäsenille on annettu lisäoikeus [[Ohje:Sivujen vakauttaminen|vakauttaa sivuja]] 7. marraskuuta 2016. Sisällönvakauttajilla on edelleen samat arviointioikeudet kuin seulojilla.
 
== Käyttöoikeuden myöntäminen ja poistaminen ==
Sisällönvakauttajan käyttöoikeuden myöntää byrokraatti. Oikeuden hakemiseen, myöntämiseen tai poistamiseen ei ole vakiintunutta käytäntöä.
 
Kahvihuoneen keskustelu [[Wikipedia:Kahvihuone_(käytännöt)/Arkisto_144#Sisällönvakauttajan_oikeuksien_myöntämisestä_käytäntö|Sisällönvakauttajien oikeuksien myöntämisestä käytäntö]] (2018) ei johtanut mihinkään. Kahvihuoneen keskustelun [[Wikipedia:Kahvihuone_(sekalaista)/Arkisto_84#Sisällönvakauttajia_2017|Sisällönvakauttajien oikeuksien kokeilemisesta]] (2017) perusteella muutamalle tunnukselle myönnettiin käyttöoikeus, joka myöhemmin poistettiin. Vuonna 2020 byrokraatti myönsi yhdelle tunnukselle käyttöoikeuden oman harkintansa perusteella.
 
== Katso myös ==
* [[Järjestelmäviesti:Group-reviewer.css|Reviewer, css-tyylisivu]]
* [[Järjestelmäviesti:Group-reviewer.js|Reviewer, js-koodisivu]]
{{Palstanvaihto}}
* Kahvihuoneen keskustelu [[Wikipedia:Kahvihuone_(käytännöt)/Arkisto_144#Sisällönvakauttajan_oikeuksien_myöntämisestä_käytäntö|Sisällönvakauttajien oikeuksien myöntämisestä]] (2018).<br />Keskustelu ei johtanut mihinkään.
* Kahvihuoneen keskustelu [[Wikipedia:Kahvihuone_(sekalaista)/Arkisto_84#Sisällönvakauttajia_2017|Sisällönvakauttajien oikeuksien kokeilemisesta]] (2017).<br />Muutamalle tunnukselle myönnettiin käyttöoikeus, joka myöhemmin poistettiin.
{{Palstoitus loppuu}}
 
21 743

muokkausta

Navigointivalikko