Ero sivun ”Kalervo Kulmala” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kalervo Kulmala''' (s. [[1947]]) on suomalainen [[käyrätorvi]]taiteilija ja [[kapellimestari]]. Hän toimii [[Sibelius-Akatemia]]ssa puhallinmusiikin lehtorina ja opettaa puhallinorkesterinjohtoa.
'''Kalervo Kulmala''' (s. [[1947]]) on suomalainen [[käyrätorvi]]taiteilija ja [[kapellimestari]]. Hän toimii [[Sibelius-Akatemia]]ssa puhallinmusiikin lehtorina ja opettaa puhallinorkesterinjohtoa.


Kulmala on toiminut myös [[Puolustusvoimat|Puolustusvoimien]] sotilaskapellimestarikurssin puhallinorkesterinjohdon pääkouluttajana ja opettajana sekä Suomessa että ulkomailla. Kulmala on soittanut soolokäyrätorvea [[Radion sinfoniaorkesteri]]ssa ja toiminut kapellimestarina Kouvolan ja Vaasan kaupunginorkestereissa.
Kulmala on toiminut myös [[Puolustusvoimat|Puolustusvoimien]] sotilaskapellimestarikurssin puhallinorkesterinjohdon pääkouluttajana ja opettajana sekä Suomessa että ulkomailla. Kulmala on soittanut soolokäyrätorvea [[Radion sinfoniaorkesteri]]ssa ja toiminut kapellimestarina Kouvolan ja Vaasan kaupunginorkestereissa. Kulmala toimii Eestin Valtion Sinfoniaorkesterin soolokäyrätorvensoittajana (http://www.erso.ee/about/musicians/?lang=en).


==Lähteet==
==Lähteet==

Versio 19. elokuuta 2013 kello 02.57

Kalervo Kulmala (s. 1947) on suomalainen käyrätorvitaiteilija ja kapellimestari. Hän toimii Sibelius-Akatemiassa puhallinmusiikin lehtorina ja opettaa puhallinorkesterinjohtoa.

Kulmala on toiminut myös Puolustusvoimien sotilaskapellimestarikurssin puhallinorkesterinjohdon pääkouluttajana ja opettajana sekä Suomessa että ulkomailla. Kulmala on soittanut soolokäyrätorvea Radion sinfoniaorkesterissa ja toiminut kapellimestarina Kouvolan ja Vaasan kaupunginorkestereissa. Kulmala toimii Eestin Valtion Sinfoniaorkesterin soolokäyrätorvensoittajana (http://www.erso.ee/about/musicians/?lang=en).

Lähteet

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.