Ero sivun ”Jessica Simpson” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
6 merkkiä poistettu ,  8 vuotta sitten
p
Vuonna 1999 Simpson julkaisi ensimmäisen levynsä "''Sweet Kisses''", joka oli yhdysvaltalaisella Billboard-listalla sijalla 25 ja brittiläisellä listalla levy oli top 40-listalla. Albumi oli menestys ja myi Yhdysvalloissa miljoona kappaletta. Hänen ensimmäinen singlensä "''I Wanna Love You Forever''" myi platinaa ja oli parhaimmillaan Billboard-listalla sijalla 5. Single oli menestys myös Kanadassa ja Britanniassa. Hänen toinen singlensä, duetto yhdessä hänen silloisen poikaystävänsä Nick Lacheyn kanssa, "''Where You Are''", oli hitti.
 
Kolmas single "''I Think I'm in Love with You''" oli niin ikään myös menestys, saavuttaen parhaimmillaan sijan 40. Vuonna 2000 Simpson voitti kaksi Teen Choice Awards -palkintoa. Hän sai palkinnot parhaasta rakkauslaulusta (Where You Are) ja hän oli vuoden paras uusi artisti. Vuonna 2000, Simpson esiintyi 98 Degrees -bändin videolla My Everything.
Vaikka Jessican albumi ''Sweet Kisses'' menestyi ja sitä myytiin 4 miljoonaa kappaletta, se ei ylittänyt 1999 vuoden jymy-artistien [[Britney Spears]]sin [[...Baby One More Time]] albumia tai [[Christina Aguilera]]n ''Christina Aguilera'' albumia.
 
8

muokkausta

Navigointivalikko