SpongeBob SquarePants: Employee of the Month

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
SpongeBob SquarePants: Employee of the Month
Kehittäjä AWE Games
Julkaisija THQ
Julkaistu 1. lokakuuta 2002
Lajityyppi seikkailupeli
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Microsoft Windows
Jakelumuoto CD-ROM
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

SpongeBob SquarePants: Employee of the Month (suom. Paavo Pesusieni: Kuukauden työntekijä) on seikkailupeli, joka perustuu Paavo Pesusieni -televisiosarjaan.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Paavo voittaa jälleen kerran 'kuukauden työntekijä' -palkinnon, joka tekee hänestä 'vuoden työntekijän'. Palkintona hän saa lippuja Neptunuksen paratiisi (Neptune's Paradise) -nimiseen huvipuistoon. Paavon ja Patrikin täytyy saada bussi Nepnutuksen paratiisiin. Paavo ja Patrik päätyvät Rock Bottomin -kaupunkiin, joka on aikaisemmin nähty sarjassa. Paavo ja Patrik potkitaan bussista, ja he joutuvat takaisin kotikaupunkiinsa. Heille selviää, että Sanna on rakentamassa rakettia, joka voi viedä heidät huvipuistoon. Sannan raketti murskaantuu ja he jäävät jumiin Bottoms Upiin. Paavon täytyy löytää lisää bensaa rakettiin.

Porukka pääsee Neptunuksen Paratiisiin, mutta työntekijät kertovat hänelle että puisto on suljettu yksityisten juhlien takia. Sanna kertoo hänelle että se on heidän juhlansa, ja työntekijä vie heidät sisään jossa he kohtaavat kaikki matkalla tapaamansa henkilöt.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.