Rose McIver

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rose McIver
Rose McIver WonderCon-tapahtumassa vuonna 2015.
Rose McIver WonderCon-tapahtumassa vuonna 2015.
Syntymäaika 10. lokakuuta 1988 (ikä 27)
Aktiivisena 1993–
Ammatti näyttelijä
Merkittävät roolit Valerie
(Johnny Kapahala: Back on Board)
Summer Landsdown
(Power Rangers: RPM)
Aiheesta muualla
IMDb

Rose McIver (s. 10. lokakuuta 1988)[1] on uusiseelantilainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Summer Landsdownin roolista televisiosarjassa Power Rangers: RPM sekä Valerien roolista elokuvassa Johnny Kapahala: Back on Board.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

McIver aloitti näyttelemisen jo 2-vuotiaana, jolloin hän esiintyi mainoksissa aina 4-vuotiaaksi saakka.[2] Sittemmin noin 6-vuotiaasta asti McIver esiintyi elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän näytteli uransa alussa televisioelokuvissa, kuten Hercules ja Amatsoni, Hercules ja kuoleman valtakunta, sekä Murha Greenwichissä. Hänellä oli myös vierailevia rooleja Herculesissa ja Xenassa.

McIver esitti pääosaa 13-osaisessa seikkailu-fantasiasarjassa Maddigan's Quest, sekä Disneyn tuottamassa elokuvassa Johnny Kapahala: Back on Board vuonna 2007. Kaksi vuotta myöhemmin hän sai toisen roolinsa Disneyn tuotannosta, kun McIver esitti Summer Landsdownia, Keltaista Rangeria televisiosarjassa Power Rangers: RPM. Vuonna 2013 McIver liitettiin amerikkalaiseen draamasarjaan nimeltään Olipa kerran, jossa hän näyttelee Helinä-keijua.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Rose McIver TV Guide. CBS Interactive Inc. Viitattu 21.5.2015. (englanniksi)
  2. rosemciver.com Viitattu 6.6.2009 (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.