Rayman Raving Rabbids 2

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rayman Raving Rabbids 2
Rayman Raving Rabbids 2 kansikuva.jpg
Kehittäjä Ubisoft
Julkaisija Ubisoft
Pelisarja Rayman (en) ja Raving Rabbids (en)
Pelimoottori Jade (en)
Julkaistu Wii
Yhdysvaltain lippu 15. marraskuuta 2007
Australian lippu 15. marraskuuta 2007
Euroopan unionin lippu 16. marraskuuta 2007
Japanin lippu 6. joulukuuta 2007
Nintendo DS
Yhdysvaltain lippu 13. marraskuuta 2007
Euroopan unionin lippu 16. marraskuuta 2007
Australian lippu 22. marraskuuta 2007
PC
Yhdysvaltain lippu 16. syyskuuta 2008
Lajityyppi Partypeli
Pelimuoto Yksinpeli, Moninpeli
Ikäluokitus ESRB:E10+
OFLC:M
PEGI:7+
Alusta Wii, Nintendo DS, PC
Jakelumuoto Wii Optical Disc, Nintendo DS Game Card, PC CD-ROM
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Rayman Raving Rabbids 2 on peli joka on kehitetty Wii, Nintendo DS ja PC konsoleille. Peli on julkaistu kaikille konsoleille PC:tä lukuun ottamatta vuonna 2007, mutta PC:lle se on julkaistu syyskuussa 2008.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin tarina alkaa siitä kun Rayman Raving Rabbids pelistä tutut pupuolennot ovat vallanneet taas maailman, tällä kertaa Raymanin täytyy matkustaa oikean elämän maapallolla ja sen jokaisessa maanosassa ja läpäistä tarpeeksi minipelejä kerätäkseen tarpeeksi pisteitä ja saadakseen rauhan takaisin maapallolle. Tarinan lopussa Raymania haastatellaan sen maailman pelastamisesta.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rayman Raving Rabbids 2 pelissä pelaajan täytyy läpäistä jokaisesta maanosasta, eli Euroopasta, Australiasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta ja Aasiasta tarpeeksi minipelejä joista suurin osa on joka maanosassa samanlainen perusidealtansa, mutta jokaisen maanosan pelit eroavat kuitenkin kulttuurin osalta ja jokainen maanosa sisältää kokonaisuudessaan 9 minipeliä. Rayman Raving Rabbids 2 pelin minipeleihin luokittuu mm. peli jossa pelaajan oma pupu toimii kauppiaana pienessä kioskissa jossa hänen täytyy antaa mahdollisimman monelle pupuasiakkaalle tarvittavat tuotteet ja herkut, sellainen peli jossa täytyy spraymaalata määrätty kuvio oikein, sellainen peli jossa täytyy yrittää saada oma pupu röyhtäisemään mahdollisimman useaan kertaan keräämällä röyhtäisykuplia yhdeksi kuplaksi ja ohjaamalla kyseinen kupla pupun kurkkuun ja sellainen peli missä pelaajan täytyy soittaa tietty kappale pupujen kanssa kuten Euroopassa täytyy soittaa Smoke on the Water niminen kappale. Mitä paremmin pelaaja suorittaa minipelin, sitä paremman arvosanan hän saa ja sitä enemmän hän tienaa tarvittavia pisteitä. Pelaaja voi avata minipelejä "Free Mode" tilaan jos hän on pelannut minipelin tarpeeksi hyvin läpi. Rayman Raving Rabbids 2 sisältää myös tilan jossa pelaaja voi muokata oman pupun ulkonäköä erilaisilla päähineillä, jalkineilla, laseilla ja paidoilla tai hameilla.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Rayman Raving Rabbids 2 sai melko paljon negatiivisia kommentteja positiivisten lisäksi, yksi tekijä on mm. se että se on lyhyempi kuin sen edeltäjä Rayman Raving Rabbids ja sen lisäksi mm. IGN totesi että sen minipelit eivät olleet niin nautittavia kuin edeltäjän minipelit.[1] Seuraavat arvostelijat antoivat seuraavat arvosanat pelille.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]