Prink

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Prink on kansainvälinen tulostintarvikkeisiin (muste- ja laserkasetit sekä paperi) erikoistunut franchising-ketju, jolla on Suomessa viisi toimipistettä Helsingissä, sekä verkkokauppa. Prink on alun perin Italiassa vuonna 2001 perustettu yritys[1]. Sillä on yli 800 myymälää 14 eri Euroopan maassa. Suomeen ensimmäinen myymälä avattiin vuonna 2006. Sittemmin Prink on vahvistanut asemaansa avaamalla viidennen myymälänsä 2013 Helsingin Itäkeskukseen, neljä muuta sijaitsevat Asematunnelissa, Pasilassa, Hakaniemessä ja Kampissa Lönnrotinkadulla.

Prinkin tuotevalikoimassa on Prink- muste- ja laserkasetit, alkuperäiset tuotteet, täyttöpakkaukset mustesuihkutulostimille, Prink TTR- faksin lämpörullat sekä erilaiset tulostuspaperit.

Prink Love Nature -ohjelman avulla kierrätetään käytetyt mustekasetit uusiokäyttöön ympäristönsuojeluun sitoutuneiden yhteistyökummpaneiden kanssa. Prink tarjoaa myös käytettyjen tuotteiden vastaanottopalvelun.

Osana Prinkin toimintaa Suomessa on myös veloitukseton tulostinhuoltopalvelu mustesuihkutulostimille. Palvelun avulla pyritään saamaan toimintakuntoon heikosti toimivia tulostimia tavanomaisilla huoltotoimenpiteillä.lähde?

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Keitä olemme Prinkonline.fi. Prink. Viitattu 27.9.2015.