Presentor

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Presentor
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu 1997
Kotipaikka Helsinki
Toiminta-alue Myynnin ja markkinoinnin esitysmateriaalit ja -työkalut
Tuotteet Sales Presentor, animaatiovideotuotanto
Kotisivu https://presentor.fi

Presentor (Oy CDQ Solutions Ltd) on suomalainen animaatiovideoihin ja presentaatioihin erikoistunut yritys.

Yritys lähti aikanaan vuonna 1997 kehittämään digitaalista moniraitamiksausohjelmistoa näkövammaisille, mutta siirtyi jo alkuvuosinaan tuotantoliiketoimintaan kehittäen multimediaohjelmia sekä 3d-animaatiovideoita muun muassa Euroopan avaruusjärjestö ESAlle.

Yritys onkin käytännössä koko elinikänsä tutkinut, suunnitellut ja toteuttanut tehokkaampia tapoja esitellä yksinkertaisessa ja kompaktissa muodossa monimutkaisia tuotteita ja ratkaisukokonaisuuksia.

Presentor on alusta asti ymmärtänyt laadukkaan myynti- ja markkinointiaineiston tärkeyden ja nähnyt sen merkityksen asiakkaidensa suurten yrityskauppojen ja projektien toteutuessa.

Yritys kehitti jo 2000-luvun alussa esitysohjelmiston, jolla voitiin tuottaa visuaalisesti yhtenäisiä multimediaesityksiä, muokata sisältöä master-käyttäjien toimesta ja jalkauttaa päivittyneet sisällöt käyttäjäryhmille internetin välityksellä. Esitysohjelmistoa käyttäneitä edelläkävijäyrityksiä olivat mm. Lemminkäinen, MariGroup, Helsingin Energia, Onninen, Pivatic, Ulkoministeriö, Lindström, Saarioinen ja Suomen Akatemia.

Yrityksen missio on edelleenkin auttaa asiakkaitansa myymään vakuuttavasti ja ymmärrettävästi havainnollisten ja vaikuttavien esitysmateriaalien ja -työkalujen avulla.

Animaatiovideot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Animaatiovideot, ja nimenomaan 3d-tekniikalla toteutetut 3d-animaatiot, ovat olleet yrityksen kivijalka alusta lähtien. Laadukas 3d-animaatiovideo esittelee monimutkaisenkin asian ymmärrettävästi ja vakuuttavasti ja näyttää kuinka asia toimii, mitä hyötyä siitä on ja miksi se pitäisi ostaa. 3d-animaatiovideon avulla tuote, ratkaisu, innovaatio tai palvelu voidaan esittää ymmärrettävästi jo silloin kuin se on vasta prototyypin asteella, tai silloin, kun perinteinen videokuvaaminen on mahdotonta. 3d-animaatiossa pystytään keskittymään olennaiseen ja muokkaamaan todellisuus juuri halutunlaiseksi.

Parin minuutin animaatiovideo havainnollistaa kilpailuedut ja antaa nopeasti perustiedot asiasta luoden pohjan myynnin onnistumiselle.

Yritys on toteuttanut satoja animaatiovideoita eri alojen yrityksille, kuljettaen katsojaa valtamerten pohjista avaruuksien ääriin.

Esitystyökalu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yrityksen kehittämä Sales Presentor kokoaa asiakasyrityksen parhaan myynti- ja markkinointimateriaalin yksiin kansiin helposti esitettävään ja brändinmukaiseen muotoon. Esitettävä materiaali on helposti löydettävissä ja käytettävissä selkeän, kustomoitavan rakenteen ansiosta. Kaikki materiaali on automaattisesti päivittyvää ja aina ajan tasalla.

Esitystyökalu toimii iOS-, Android-, PC- ja Mac-ympäristöissä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.