Pokémon Rumble

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pokémon Rumble
Kehittäjä Ambrella
Julkaisija Nintendo
Jakelija Nintendo ja Nintendo eShop
Pelisarja Yo-kai Watch
Julkaistu
Lajityyppi toimintaroolipeli
Pelimuoto moninpeli ja yksinpeli
Ikäluokitus CERO: A
ESRB: E10+
PEGI: 7
Alusta Wii
Jakelumuoto Digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Pokémon Rumble on Nintendon vuonna 2009 julkaisema verkosta ladattava videopeli Wii-konsolille. Peli poikkeaa muista Pokémon-peleistä esimerkiksi sillä, että siinä taistellaan reaaliaikaisesti eikä vuoroittain niin kuin muissa Pokémon-peleissä.

Pelissä ei käsikonsolipelien tapaan kasvateta/kouluteta pokémoneja vaan niillä taistellaan, hyödyntäen Wii-remoten ristiä ja 1/2-näppäimiä, kuutta erilaista kenttää. Jokaisella vaikeustasolla on Battle Royale -turnaus johon pelaaja pääsee ottamaan osaa saatuaan tarpeeksi voimakkaan pokemon-lelun haltuunsa. Kaiken kaikkiaan pelissä on 9 eri vaikeustasoa; Rank C, Rank B, Rank A ja Rank S Normal ja Advanced tasoilla sekä vaikein Ex-taso, jonka kentistä tulee mitä tahansa aiemmin kohdattuja pokemoneja.

Peli on ostettavissa WiiWare-verkkokaupasta 1 500 Nintendo Pointilla. Pelistä oli saatavilla ilmainen näytekappale, joka oli ladattavissa WiiWare-verkkokaupan kautta.

Recruit/release[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Koska Pokémon-lelut eivät kehity, täytyy pelaajan löytää uusia voimakkaampia leluja läpäisemällä kenttiä. Jokainen kenttä sisältää kuvauksessa kerrotut lelut sekä "loppuvastustajan", jonka kukistuttua uudet Pokémonit ja kolikot lasketaan. Saaduilla kolikoilla voi ostaa uusia iskuja (Pokémonilla voi olla kerrallaan vain kaksi iskua) tai ostaa uuden Pokémon-lelun (recruit). Kun hylkää (release) kerrallaan viisi samaa Pokémon-lelua, saa special ticketin, jolla voi värvätä (recruit) uuden Pokémonin. Tämä toimii vain kun hylkää Pokémon-lelun, jolla on myös kehitettävä muoto.

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.