Nicole Polizzi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nicole Polizzi vuonna 2010.

Nicole Elizabeth ”Snooki” LaValle (Polizzi) (s. 23. marraskuuta 1987) on yhdysvaltalainen televisiopersoona. LaValle on esiintynyt MTV:n realitysarjoissa Jersey Shore sekä Snooki & Jwoww.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nicole Polizzi syntyi Santiagossa Chilessä. Polizzi on chileläinen, ja hänen mukaansa hänellä on myös sisilialaisia juuria. Hänet adoptoitiin puolivuotiaana, ja amerikanitalialaiset vanhemmat Andy ja Helen Polizzi ovat kasvattaneet hänet. Polizzi sai kutsumanimensä Snookin, kun hänen ystävänsä yläasteella nimesivät hänet Save the Last Dance -elokuvassa esiintyneen henkilön Snookien mukaan. Polizzi kasvoi ja kävi koulua Marlborossa, New Yorkissa, jossa hän oli myös cheerleader. Lukion aikana Polizzi kärsi syömishäiriöstä, ja painoi vain 32 kiloa.lähde? Polizzin sairastuminen syömishäiriöön johtui osittain siitä, että hän yritti pitää yllä asemaansa cheerleaderina. Valmistuttuaan Marlboro High Schoolista, Polizzi kävi community collegea, missä hän opiskeli eläintenhoitajaksi.lähde?

LaValle on naimisissa Jionni LaVallen kanssa. Heillä on kolme lasta (s. 2012, 2014 ja 2019).

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Polizzin ensiesiintyminen televisiossa oli MTV:n ohjelmassa Is She Really Going Out with Him?. Polizzi ja hänen poikaystävänsä Justin näyttäytyivät jaksossa 14. Polizzista tuli osa Jersey Shorea, kun hän näki mainoksen, jossa Jersey Shore etsi osallistujia ohjelmaan. Polizzin suosio ensimmäisellä Jersey Shore -kaudella tuotti hänelle noin 5 000 dollaria per jakso, ja myöhemmin hän ansaitsi noin 30 000 per jakso.lähde?

30. syyskuuta 2010 julkistettiin, että Polizzi aikoo kirjoittaa kirjan nimeltään A Shore Thing. Kirja julkaistiin tammikuussa 2011, ja se kertoo hänen rakkauden etsimisestään Jersey Shoressa. Polizzi on otellut myös WWE:n Wrestlemania-tapahtumassa yhdessä John Morrisonin ja Trish Stratuksen kanssa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Nicole Polizzi.