MotoGP 15

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
MotoGP 15
Motogp15PS4.jpg
Kehittäjä Milestone S.r.l.
Julkaisija Milestone S.r.l.
Jakelija Namco Bandai Games
Pelisarja MotoGP
Julkaistu Windows
  • WW 24. kesäkuuta 2015
Lajityyppi ajopeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Alusta PlayStation 3, PlayStation 4, Windows, Xbox 360, Xbox One
Jakelumuoto Steam
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

MotoGP 15 on vuonna 2015 julkaistu ratamoottoripyöräaiheinen -videopeli, joka perustuu MotoGP kauteen 2015. Pelin kehitti ja julkaisi Milestone ja se julkaistiin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Microsoft Windowsille, Playstation 4:lle ja ensimmäistä kertaa Xbox Onelle. Peli on samalla viimeinen Milestonen MotoGP sarjassa, joka julkaiseen pelin Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle.

Pelattavuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on mahdollista ajaa edellisen pelin tavoin neljä erilaista pelitilaa, yksittäisiä kilpailuja, maailmanmestaruuskausi, uratila ja aikaa vastaan, sekä MotoGP 14 esitelty skenaariotila, jossa ajetaan 500-kuutioisten historiallisia hetkiä ja myös kuviteltuja hetkiä. Nyt otettiin mukaan 2014 kauden parhaita hetkiä, kuten Marc Márquezin, Jorge Lorenzon ja Valentino Rossin taistelut mestaruudesta. Kuljettajien määrää lisättiin, kun kauden 2015 ja 2014 kuljettajat MotoGP, Moto 2 ja Moto 3 luokista lisättiin mukaan. Edellisessä pelissä oli mukana vain MotoGP:n edelliskauden kuljettajat.

Lisäosat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin saa compact versiona, joka sisältää pelkästään MotoGP kuljettajat ja pyörät kaudelta 2015. Kokonaiseen peliin saa lisäosaksi ladattua nelitahtiset mestarikuljettajat, jotka ovat esiintyneet myös edellisissä peleissä. Lisäksi Red Bull Rookies Cup ja Estorilin rata.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. MotoGP 15 Add-Ons store.playstation.com Viitattu 14.6.2017 (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]