MicroMedia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
MicroMedia Oy
Yritysmuoto Yksityinen osakeyhtiö
Perustettu 1978
Toimitusjohtaja Timo Häkkinen
Puheenjohtaja Esko Reinonpoika Alanko
Kotipaikka Suomi Helsinki, Suomi
Toiminta-alue Suomi
Toimiala Yritysmarkkinoinnin palvelut
Kotisivu www.micromedia.fi

MicroMedia Oy on suomalainen yritysten väliseen markkinointiin erikoistunut toimisto, joka perustettiin vuonna 1978. Ruotsalainen Anderson & Lembke perusti MicroMedia Ab:n Ruotsiin vuonna 1975 ja Suomen MicroMedia aloitti kolme vuotta myöhemmin.[1]

MicroMedian palvelut kattavat nykyisin strategisen suunnittelun, markkinoinnin suunnittelun, kampanjasuunnittelun ja konseptit, segmentoinnin ja kohderyhmät, telemarkkinoinnin, sekä markkinointiteknologioiden hyödyntämiset. Yrityksessä työskenteli 35 henkilöä vuonna 2018 ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli noin 2,5 miljoonaa euroa. MicroMedian kotipaikka on Helsinki.

MicroMedia Oy toimii Suomessa ja sen omistavat yrityksen avainhenkilöt. Toimitusjohtajana työskentelee Timo Häkkinen ja hallituksen puheenjohtajana toimii Esko Reinonpoika Alanko. Yrityksen aikaisempia omistajia ovat olleet McCann, Intrum Justitia, Esselte Info Oy ja DDB-mainostoimistoketju.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Asiakasrekisteri ei yksinmyyntiä kasvata 09.12.2004. Jarmo LahtiTaloussanomat. Viitattu 22.11.2012.

Kirjallisuutta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • MicroMedian osoitepankki: business-to-business suoramarkkinoinnin käsikirja. Helsinki: Esselte MicroMedia 1989.
  • Esko Reinonpoika Alanko ja Martti Korpijaakko: Eikö oo valtavaa?!? Syvähenkisen markkinointimiehen henkilökuva. Helsinki: WSOY 1999. ISBN/EAN: 9789510240656.