Michelle Clunie

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Michelle Clunie
Henkilötiedot
Koko nimi Michelle Renee Clunie
Syntynyt7. marraskuuta 1969 (ikä 54)
Yhdysvallat Portland, Oregon, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1992–
Aiheesta muualla
www.michelleclunie.com
IMDb

Michelle Renee Clunie (s. 7. lokakuuta 1969 Portland, Oregon, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan Melanie Marcuksena sarjassa Älä kerro äidille ja Ellen Bealsina sarjassa Näytön paikka.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ennen näyttelijänuraansa ja muuttoa Los Angelesiin Michelle Clunie opiskeli Academy Of Professional Ballet -tanssikoulussa.

Clunie on nähty uransa aikana muun muassa elokuvissa Jason Goes to Hell: The Final Friday ja Epäillyt. Hän on esiintynyt myös useissa televisiosarjoissa, kuten Kunnian miehet, Amyn lailla, Teho-osasto, Isojen poikien leikit, Diagnoosi: Murha, House, Ilman johtolankaa, Näytön paikka ja CSI. Vuonna 1996 hän antoi lisäksi äänensä Grace Swansonille videopelissä Eraser – Turnabout.

Vuosina 2000–2005 Clunie näytteli yhdysvaltalaisessa Älä kerro äidille -sarjassa juutalaista juristia Melanie Marcusta, joka oli toinen osapuoli sarjan keskeisestä lesbopariskunnasta. Hänen kumppaniaan Lindsayta näytteli Thea Gill. Clunie oli yksi päähenkilöistä sarjan kaikilla viidellä tuotantokaudella, ja tämä on edelleen hänen suurin roolityönsä.

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.