Marko Demidoff

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Marko Demidoff (s. 10. elokuuta 1981 Espoo) on suomalainen fysioterapeutti, osteopaatti, koulutettu hieroja ja lähihoitaja. Lisäksi Demidoff opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ylempää korkeakoulututkintoa Sport & Exercise Physiotherapy -ohjelmassa.

Demidoff on luonut uraa fysioterapeuttina ja osteopaattina profiloitumisen lisäksi urheilufysioterapian parissa mm. PK-35 Vantaan naisten jalkapallojoukkueessa, joukkuevoimistelussa Olarin Voimistelijoissa, Futsalin U19-maajoukkueessa sekä Futsal Mad Maxissa. Lisäksi hän on Suomen Jalkapallofysioterapian yhdistyksen perustajäsen ja puheenjohtaja.

Omalla urheilu-urallaan Demidoff on viisinkertainen suomenmestari kamppailulajeissa, joista häneltää löytyy myös musta vyö Taekwondossa sekä Hapkidossa. Kamppailulajeihin liittyen Demidoff esiintyi televisiossa Ennätystehdas-ohjelmassa vuonna 2006 näyttävällä hyppypotkusarjallaan.

Lisäksi lapsuus- ja nuoruusvuosinaan Demidoff pelasi jalkapalloa FC Kasiysissä sekä FC Hongassa.

Demidoff on myös julkaissut Manuaalinen Terapia -podcastia, jossa aihetta pyritään käsittelemään kriittisestä näkökulmasta. Tämän lisäksi hän on ollut vieraana muissa kuntoutusalan podcasteissa sekä luennoinut Suomessa ja ulkomailla erilaisista fysioterapiaan liittyvistä aiheista.