Manfred Deckert

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mitalit
Maa:  Itä-Saksa
Miesten mäkihyppy
Olympiarenkaat Olympialaiset
Hopeaa Hopeaa Lake Placid 1980 normaalimäki
MM-kilpailut
Pronssia Pronssia Seefeld 1985 joukkuemäki

Manfred Deckert (s. 31. maaliskuuta 1961 Halle) on saksalainen mäkihyppääjä, joka edusti koko uransa ajan Saksan demokraattista tasavaltaa.

Deckert saavutti normaalimäen hopeamitalin Lake Placidin talviolympialaisista 1980. Hän jakoi mitalin yhdessä Japanin Hirokazu Yagin kanssa. Seefeldin maailmanmestaruuskilpailuissa 1985 Deckert hyppäsi joukkuemäen pronssia voittaneessa Itä-Saksan mäkijoukkueessa. Samoissa kilpailuissa hän sijoittui normaalimäessä neljänneksi, jonka lisäksi häneltä löytyy vielä yksi neljäs tila vuoden 1982 Oslon MM-kilpailuiden joukkuemäestä.

2017-09-30 COC Klingenthal Manfred Deckert.jpg

Deckert voitti Keski-Euroopan mäkiviikon vuonna 1982. Erikoiseksi voiton tekee se, että hän samalla mäkiviikolla saavutti sekä uransa ensimmäisen palkintokorokepaikan Obertsdorfissa ja uransa viimeisen palkintokorokepaikan Innsbruckissa, jonka kilpailun hän myös voitti. Deckert oli vielä näiden kahden kilpailun välissä hypätyssä Garmisch-Partenkirchenin osakilpailussa toinen. Deckert lopetti uransa vuoden 1988 mäkiviikon jälkeen.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.