Luettelo televisiosarjan Ankronikka jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ankronikka (engl. DuckTales) on Walt Disney Companyn tuottama piirrossarja, jota tehtiin vuosina 19871990 ja esitettiin ensikerran samana aikana.

Alla on luettelo kaikista sarjan jaksoista alkuperäisellä kielellä. Joidenkin jaksojen kohdalla on myös suomenkielinen nimi jaksolle. Koska kaikki suomenkieliset nimet eivät ole varmoja, niin ainakin osassa Carl Barksin tarinoihin perustuvissa jaksojen nimissä se on suomennettu siten, kuin kyseinen Barksin tarinakin.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (1987–1988)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Kausi Nimi Alkup. esityspäivä

Toinen tuotantokausi (1988–1989)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Kausi Nimi Alkup. esityspäivä

Kolmas tuotantokausi (1989–1990)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Kausi Nimi Alkup. esityspäivä

Neljäs tuotantokausi (1990)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Kausi Nimi Alkup. esityspäivä

Carl Barksin tarinoihin perustuvat jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Jakson suomenkielinen nimi Jakson englanninkielinen nimi Tarinan suomenkielinen nimi Tarinan englanninkielinen nimi
18.  ? The Status Seeker Juovikas rubiini The Status Seeker
24. Roope-sedän outo uni Down And Out In Duckburg Roope-setä joutuu maksamaan vanhan velan The Horseradish Story
29. Pohjantähteet Catch as Cash Can (3): Aqua Ducks Atlantiksen arvoitus The Secret of Atlantis
33. Kultainen talja The Golden Fleecing Kultainen talja The Golden Fleecing
42. Mikroankat avaruudesta Micro Ducks From Outer Space Mikroankat avaruudesta / Roope-setä ja lentävän lautasen pikkumiehet Micro Ducks From Outer Space
43. Robottiryövärit Robot Robbers Pilviä hipovat miehet The Giant Robot Robbers
45. Tsingis kaanin kadonnut kruunu Lost Crown Of Genghis Khan Tsingiskaanin kadonnut kruunu Lost Crown Of Genghis Khan
52. McAnkan linnan kirous The Curse of Castle McDuck Vaskervillen koira Hound Of Whiskervilles
54. Maanjäristys Earthquake Maanalainen maailma Land Beneath the Ground
56. Roopen lemmikki Scrooge´s Pet Sopulivuosi Lemming with the Locket
58. Takaisin Klondikeen / Klondiken kulta-aika Back to the Klondike Takaisin Klondikeen Back to the Klondike
63. Hotelli Outoankka Hotel Strangeduck Vanhan linnan salaisuus Old Castle´s Secret
81.  ? Super DucTales (1): Liquid Assets Ovela Roope-setä Only a Poor Old Man
89. Särkymätön säiliö The Unbreakable Bin Ikilasi / Roope-setä lasittaa rahasäiliönsä The Unsafe Safe
96. Onnellinen laakso The Land of Tra-La-la Onnellinen laakso Trala la

Ankronikka DVD Julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

VOLUME 1:

- Aku Valtaistuimella

- Vahvakäsi

- Lampun henki

- Hotelli Outoankka

- Rahakato

- Tsingis-khanin kadonnut kruunu


VOLUME 2:

- Supersulo

- Lentäjä-ässä

- Paljon melua Roopesta

- Heimo Huiman sisällissota

- McAnkan linnan kirous

- Kankkulan kaivoon

- Kapteeni Ankka ja valkoinen valas