Luettelo Suomen virallisen latauslistan ykkösistä vuonna 2009

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Suomen virallisen latauslistan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2009.

Lady Gagan single Poker Face oli listan ykkönen ennätykselliset 13 viikkoa.
Alexander Rybak nousi listaykköseksi heti Eurovision laulukilpailun voiton jälkeen.
The Pussycat Dollsin versio A. R. Rahmanin Slummien miljonääri -elokuvaan säveltämästä Jai Ho! (You Are My Destiny) -kappaleesta oli kärjessä neljä viikkoa.
Madonnan single Celebration piti kärkipaikkaa seitsemän viikkoa.
Viikko/
Ajankohta
Artisti Kappale Levy-yhtiö
1
ti 30.12 − ma 5.1
Yhdysvaltain lippu Katy Perry Hot N Cold EMI
2
ti 6.1 − ma 12.1
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Poker Face Universal
3
ti 13.1 − ma 19.1
4
ti 20.1 − ma 26.1
5
ti 27.1 − ma 2.2
6
ti 3.2 − ma 9.2
7
ti 10.2 − ma 16.2
8
ti 17.2 − ma 23.2
9
ti 24.2 − ma 2.3
10
ti 3.3 − ma 9.3
Widescreen Mode Serotonin Dark Sentiments
11
ti 10.3 − ma 16.3
Apulanta Ravistettava ennen käyttöä Levy-yhtiö
12
ti 17.3 − ma 23.3
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Poker Face Universal
13
ti 24.3 − ma 30.3
14
ti 31.3 − ma 6.4
15
ti 7.4 − ma 13.4
16
ti 14.4 − ma 20.4
17
ti 21.4 − ma 27.4
Cheek Jos mä oisin sä Rähinä
18
ti 28.4 − ma 4.5
19
ti 5.5 − ma 11.5
Antero Mertaranta Nyt huudetaan – Ihanaa Leijonat ihanaa (10v. remix) The DigiLabel
20
ti 12.5 − ma 18.5
Cheek Jos mä oisin sä Rähinä
21
ti 19.5 − ma 25.5
Norjan lippu Alexander Rybak Fairytale EMI
22
ti 26.5 − ma 1.6
23
ti 2.6 − ma 8.6
24
ti 9.6 − ma 15.6
Järjestyshäiriö Karkuri Warner
25
ti 16.6 − ma 22.6
Anna Puu C'est la vie Sony
26
ti 23.6 − ma 29.6
Cheek Jos mä oisin sä Rähinä
27
ti 30.6 − ma 6.7
Aste Poikkeus sääntöön Warner
28
ti 7.7 − ma 13.7
29
ti 14.7 − ma 20.7
Intian lippu Yhdysvaltain lippu A. R. Rahman & The Pussycat Dolls Jai Ho! (You Are My Destiny) Universal
30
ti 21.7 − ma 27.7
31
ti 28.7 − ma 3.8
32
ti 4.8 − ma 10.8
33
ti 11.8 − ma 17.8
Yhdysvaltain lippu Madonna Celebration Warner
34
ti 18.8 − ma 24.8
35
ti 25.8 − ma 31.8
36
ti 1.9 − ma 7.9
37
ti 8.9 − ma 14.9
38
ti 15.9 − ma 21.9
39
ti 22.9 − ma 28.9
40
ti 29.9 − ma 5.10
Saksan lippu Rammstein Pussy Universal
41
ti 6.10 − ma 12.10
Jarkko Martikainen Polte päästä paratiisiin Levy-yhtiö
42
ti 13.10 − ma 19.10
White Flame Frontrow Girl North & South
43
ti 20.10 − ma 26.10
Jarkko Martikainen Polte päästä paratiisiin Levy-yhtiö
44
ti 27.10 − ma 2.11
45
ti 3.11 − ma 9.11
Saksan lippu The Baseballs Umbrella Warner
46
ti 10.11 − ma 16.11
47
ti 17.11 − ma 23.11
48
ti 24.11 − ma 30.11
49
ti 1.12 − ma 7.12
50
ti 8.12 − ma 14.12
51
ti 15.12 − ma 21.12
52
ti 22.12 − ma 28.12
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Bad Romance Universal

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]