Luettelo Suomen virallisen latauslistan ykkösistä vuonna 2010

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Suomen virallisen latauslistan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2010.


Viikko/
Ajankohta
Artisti Kappale Levy-yhtiö
1
ti 5.1 − ma 11.1
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Bad Romance Universal Music
2
ti 12.1 − ma 18.1
3
ti 19.1 − ma 25.1
4
ti 26.1 − ma 1.2
5
ti 2.2 − ma 8.2
Fintelligens Mikä boogie Rähinä Records
6
ti 9.2 − ma 15.2
Jenni Vartiainen En haluu kuolla tänä yönä Warner Music
7
ti 16.2 − ma 22.2
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Bad Romance Universal Music
8
ti 23.2 − ma 1.3
Fintelligens Mikä boogie Rähinä Records
9
ti 2.3 − ma 8.3
Jippu & Samuli Edelmann Jos sä tahdot niin Warner Music
10
ti 9.3 − ma 15.3
Romanian lippu Edward Maya & Vika Jigulina Stereo Love Sony Music
11
ti 16.3 − ma 22.3
12
ti 23.3 − ma 29.3
The Giant Leap The Best Time of Your Life EMI Music
13
ti 30.3 − ma 5.4
Jenni Vartiainen En haluu kuolla tänä yönä Warner Music
14
ti 6.4 − ma 12.4
15
ti 13.4 − ma 19.4
Raptori Oi beibi 16 Sony Music
16
ti 20.4 − ma 26.4
17
ti 27.4 − ma 3.5
Romanian lippu Edward Maya & Vika Jigulina Stereo Love Sony Music
18
ti 4.5 − ma 10.5
19
ti 11.5 − ma 17.5
20
ti 18.5 − ma 24.5
21
ti 25.5 − ma 31.5
22
ti 1.6 − ma 7.6
Saksan lippu Lena Satellite Universal Music
23
ti 8.6 − ma 14.6
24
ti 15.6 − ma 21.6
Kolumbian lippu Shakira Waka Waka (This Time for Africa) Sony Music
25
ti 22.6 − ma 28.6
Lady Gaga Alejandro Universal Music
26
ti 29.6 − ma 5.7
27
ti 6.7 − ma 12.7
Kymppilinja feat. Mariska Minä Warner Music
28
ti 13.7 − ma 19.7
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Alejandro Universal Music
29
ti 20.7 − ma 26.7
Kolumbian lippu Shakira Waka Waka (This Time for Africa) Sony Music
30
ti 27.7 − ma 2.8
Yhdysvaltain lippu Lady Gaga Alejandro Universal Music
31
ti 3.8 − ma 9.8
Kolumbian lippu Shakira Waka Waka (This Time for Africa) Sony Music
32
ti 10.8 − ma 16.8
Australian lippu Yolanda Be Cool & DCUP We No Speak Americano VidiscoChiado Records
33
ti 17.8 − ma 23.8
Cheek Jippikayjei Rähinä Records
34
ti 24.8 − ma 30.8
Eminem feat. Rihanna Love the Way You Lie Universal Music
35
ti 31.8 − ma 6.9
36
ti 7.9 − ma 13.9
37
ti 14.9 − ma 20.9
38
ti 21.9 − ma 27.9
Jenni Vartiainen Missä muruseni on Warner Music
39
ti 28.9 − ma 4.10
Kaija Koo Vapaa Apulanta Oy
40
ti 5.10 − ma 11.10
Jenni Vartiainen Missä muruseni on Warner Music
41
ti 12.10 − ma 18.10
42
ti 19.10 − ma 25.10
43
ti 26.10 − ma 1.11
44
ti 2.11 − ma 8.11
45
ti 9.11 − ma 15.11
46
ti 16.11 − ma 22.11
47
ti 23.11 − ma 29.11
48
ti 30.11 − ma 6.12
49
ti 7.12 − ma 13.12
50
ti 14.12 − ma 20.12
Kanadan lippu Yhdysvaltain lippu Duck Sauce Barbra Streisand Sony Music
51
ti 21.12 − ma 27.12
Jenni Vartiainen Missä muruseni on Warner Music
52
ti 28.12 − ma 3.1

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]