Luettelo Suomen virallisen latauslistan ykkösistä vuonna 2007

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Suomen virallisen latauslistan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2007.


Viikko/
Ajankohta
Artisti Kappale Levy-yhtiö
5
ma 29.1. − su 4.2.
Ruotsin lippu Basshunter Boten Anna Warner Music
6
ma 5.2. − su 11.2.
Apulanta Koneeseen kadonnut Levy-yhtiö
7
ma 12.2. − su 18.2.
8
ma 19.2. − su 25.2.
Libanonin lippu Mika Relax, Take It Easy Universal Music
9
ma 26.2. − su 4.3.
Sunrise Avenue Forever Yours EMI Music
10
ma 5.3. − su 11.3.
11
ma 12.3. − su 18.3.
Ville Valo & Natalia Avelon Summer Wine Warner Music
12
ma 19.3. − su 25.3.
13
ma 26.3. − su 1.4.
14
ma 2.4. − su 8.4.
Idols 2007 -finalistit Pop-musiikkia RCA Records
15
ma 9.4. − su 15.4.
Ari Koivunen On the Top of the World Sony Music
16
ma 16.4. − su 22.4.
17
ma 23.4. − su 29.4.
Ville Valo & Natalia Avelon Summer Wine Warner Music
18
ma 30.4. − su 6.5.
Ari Koivunen Piano Man Sony Music
19
ma 7.5. − su 13.5.
Ville Valo & Natalia Avelon Summer Wine Warner Music
20
ma 14.5. − su 20.5.
21
ma 21.5. − su 27.5.
22
ma 28.5. − su 3.6.
Barbadoksen lippuYhdysvaltain lippu Rihanna ft. Jay-Z Umbrella Universal Music
23
ma 4.6. − su 10.6.
Nightwish Eva Spinefarm
24
ma 11.6. − su 17.6.
Barbadoksen lippuYhdysvaltain lippu Rihanna ft. Jay-Z Umbrella Universal Music
25
ma 18.6. − su 24.6.
Kristian Meurman Lapin kesä Sony Music
26
ma 25.6. − su 1.7.
Barbadoksen lippuYhdysvaltain lippu Rihanna ft. Jay-Z Umbrella Universal Music
27
ma 2.7. − su 8.7.
28
ma 9.7. − su 15.7.
29
ma 16.7. − su 22.7.
Widescreen Mode Everlasting Bomb Dark Sentiments
30
ma 23.7. − su 29.7.
31
ma 30.7. − su 5.8.
32
ma 6.8. − su 12.8.
Anna Abreu End of Love Sony Music
33
ma 13.8. − su 19.8.
Widescreen Mode Everlasting Bomb Dark Sentiments
34
ma 20.8. − su 26.8.
35
ma 27.8. − su 2.9.
Anna Abreu End of Love Sony Music
36
ma 3.9. − su 9.9.
Lauri Tähkä ja Elonkerjuu Pauhaava sydän Universal Music
37
ma 10.9. − su 16.9.
38
ma 17.9. − su 23.9.
Widescreen Mode Everlasting Bomb Dark Sentiments
39
ma 24.9. − su 30.9.
Lauri Tähkä ja Elonkerjuu Pauhaava sydän Universal Music
40
ma 1.10. − su 7.10.
Nightwish Amaranth Spinefarm
41
ma 8.10. − su 14.10.
42
ma 15.10. − su 21.10.
43
ma 22.10. − su 28.10.
Jenni Vartiainen Ihmisten edessä Warner Music
44
ma 29.10. − su 4.11.
Nightwish Amaranth Spinefarm
45
ma 5.11. − su 11.11.
Espanjan lippu Enrique Iglesias Tired of Being Sorry Universal Music
46
ma 12.11. − su 18.11.
Sturm und Drang Indian HMC
47
ma 19.11. − su 25.11.
48
ma 26.11. − su 2.12.
49
ma 3.12. − su 9.12.
50
ma 10.12. − su 16.12.
Widescreen Mode Dead Inside Dark Sentiments
51
ma 17.12. − su 23.12.
Sturm und Drang Indian HMC

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]