Luettelo Suomen virallisen latauslistan ykkösistä vuonna 2013

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Suomen virallisen latauslistan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2013.

Viikko/
Ajankohta
Artisti(t) Kappale Levy-yhtiö
1
ti 1.1. − ma 7.1.
Erin Mitä tänne jää Warner Music Finland
2
ti 8.1. − ma 14.1.
J. Karjalainen Mennyt mies
3
ti 15.1. − ma 21.1.
4
ti 22.1.− ma 28.1.
5
ti 29.1. − ma 4.2.
6
ti 5.2. − ma 11.2.
7
ti 12.2 − ma 18.2.
8
ti 19.2. − ma 25.2.
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Irlannin lippu One Direction One Way or Another (Teenage Kicks) Syco Music UK
9
ti 26.2. − ma 4.3.
J. Karjalainen Mennyt mies Warner Music Finland
10
ti 5.3. − ma 11.3.
11
ti 12.3. − ma 18.3.
Yhdysvaltain lippu Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz Thrift Shop Warner Music
12
ti 19.3. − ma 25.3.
J. Karjalainen Mennyt mies Warner Music Finland
13
ti 26.3. − ma 1.4.
Iranin lippu Arash feat. Jamaikan lippu. Sean Paul She Makes Me Go Warner Music Sweden
14
ti 2.4. − ma 8.4.
Haloo Helsinki! Vapaus käteen jää Ratas Music
15
ti 9.4. − ma 15.4.
16
ti 16.4. − ma 22.4.
The Winyls Back Beat Personal Aspect
17
ti 23.4. − ma 29.4.
Ranskan lippu Daft Punk feat. Yhdysvaltain lippu Pharrell Williams Get Lucky Columbia
18
ti 30.4. − ma 6.5.
Etelä-Korean lippu PSY Gentleman Universal Music
19
ti 7.5. − ma 13.5.
Sini Sabotage feat. VilleGalle Levikset repee Warner Music Finland
20
ti 14.5. − ma 20.5.
The Winyls Back Beat Personal Aspect
21
ti 21.5. − ma 27.5.
Tanskan lippu Emmelie de Forest Only Teardrops Universal Music
22
ti 28.5. − ma 3.6.
Sini Sabotage feat. VilleGalle Levikset repee Warner Music Finland
23
ti 4.6. − ma 10.6.
Cheek feat. Jukka Poika Jossu
24
ti 11.6. − ma 17.6.
25
ti 18.6. − ma 24.6.
26
ti 25.6. − ma 1.7.
Sini Sabotage feat. VilleGalle Levikset repee
27
ti 2.7. − ma 8.7.
Ruotsin lippu Avicii Wake Me Up Universal Music
28
ti 9.7. − ma 15.7.
29
ti 16.7. − ma 22.7.
30
ti 23.7. − ma 29.7.
31
ti 30.7. − ma 5.8.
32
ti 6.8. − ma 12.8.
33
ti 13.8. − ma 19.8.
Cheek Timantit on ikuisia Warner Music Finland
34
ti 20.8. − ma 26.8.
35
ti 27.8. − ma 2.9.
36
ti 3.9. − ma 9.9.
37
ti 10.9. − ma 16.9.
38
ti 17.9. − ma 23.9.
39
ti 24.9. − ma 30.9.
40
ti 1.10. − ma 7.10.
41
ti 8.10. − ma 14.10.
Kanadan lippu Justin Bieber Heartbreaker Universal Music
42
ti 15.10. − ma 21.10.
All That Matters
43
ti 12.10. − ma 28.10.
Hold Tight
44
ti 29.10. − ma 4.11.
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Irlannin lippu One Direction Story of My Life Syco Music
45
ti 5.11. − ma 11.11.
Yhdysvaltain lippu Eminem feat. Barbadoksen lippu Rihanna The Monster Aftermath
46
ti 12.11. − ma 18.11.
Ruotsin lippu Avicii Hey Brother Universal Music
47
ti 19.11. − ma 25.11.
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Irlannin lippu One Direction Diana Sony Music
48
ti 26.11. − ma 2.12.
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Irlannin lippu One Direction Strong Syco Music
49
ti 3.12. − ma 9.12.
Anna Abreu Kylmästä lämpimään Warner Music Finland
50
ti 10.12. − ma 16.12.
51
ti 17.12. − ma 23.12.
52
ti 24.12. − ma 31.12.
Avicii Hey Brother Universal Music

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]