Luettelo Led Zeppelinin kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Led Zeppelin oli englantilainen rockyhtye, joka julkaisi vuosina 1968–1980 kahdeksan studioalbumia, yhden livealbumin ja 16 singleä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen on julkaistu yksi studioalbumi, kolme livealbumia, yhdeksän kokoelma-albumia ja erikoispainokset kaikista studioalbumeista. Ohessa luettelo yhtyeen levyttämistä kappaleista. Kappaleita voi järjestää raidan, kappaleen nimen, kappaleen keston, albumin tai julkaisuvuoden mukaan.

Kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Julkaisu Vuosi
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Good Times, Bad Times 2.46 Led Zeppelin I 1969
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Babe I’m Gonna Leave You 6.41
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 You Shook Me 6.28
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Dazed and Confused 6.26
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Your Time Is Gonna Come 4.14
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Black Mountain Side 2.05
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Communication Breakdown 2.27
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 I Can’t Quit You Baby 4.42
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 How Many More Times 8.28
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Whole Lotta Love 5.34 Led Zeppelin II
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 What Is and What Should Never Be 4.44
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 The Lemon Song 6.19
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Thank You 4.47
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Heartbreaker 4.14
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Living Loving Maid (She’s Just a Woman) 2.39
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Ramble On 4.23
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Moby Dick 4.21
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Bring It On Home 4.20
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Immigrant Song 2.23 Led Zeppelin III 1970
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Friends 3.54
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Celebration Day 3.28
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Since I’ve Been Loving You 7.24
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Out On the Tiles 4.05
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Gallows Pole 4.56
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Tangerine 3.10
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 That’s the Way 5.37
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Bron-Yr-Aur Stomp 4.16
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Hats Off to (Roy) Harper 3.42
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Hey, Hey, What Can I Do 3.53 Immigrant Song 1970
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Black Dog 4.54 Led Zeppelin IV 1971
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Rock and Roll 3.40
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 The Battle of Evermore 5.51
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Stairway to Heaven 8.03
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Misty Mountain Hop 4.38
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Four Sticks 4.44
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Going to California 3.31
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 When the Levee Breaks 7.07
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 The Song Remains the Same 5.28 Houses of the Holy 1973
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 The Rain Song 7.39
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Over the Hills and Far Away 4.47
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 The Crunge 3.13
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Dancing Days 3.41
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 D’yer Mak’er 4.22
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 No Quarter 6.59
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 The Ocean 4.30
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Custard Pie 4.13 Physical Graffiti 1975
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 The Rover 5.36
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 In My Time of Dying 11.04
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Houses of the Holy 4.01
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Trampled Under Foot 5.35
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Kashmir 8.31
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 In the Light 8.44
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Bron-Yr-Aur 2.06
&&&&&&&&&&&&&&09.&&&&009 Down by the Seaside 5.14
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Ten Years Gone 6.31
&&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 Night Flight 3.36
&&&&&&&&&&&&&012.&&&&0012 The Wanton Song 4.06
&&&&&&&&&&&&&013.&&&&0013 Boogie with Stu 3.51
&&&&&&&&&&&&&014.&&&&0014 Black Country Woman 4.24
&&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 Sick Again 4.43
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 Achilles Last Stand 10.22 Presence 1976
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 For Your Life 6.20
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Royal Orleans 2.58
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Nobody’s Fault But Mine 6.27
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Candy Store Rock 4.07
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Hots On for Nowhere 4.43
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Tea for One 9.27
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 In the Evening 6.49 In Through the Out Door 1979
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 South Bound Saurez 4.12
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 Fool in the Rain 6.12
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Hot Dog 3.17
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Carouselambra 10.32
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 All My Love 5.53
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 I’m Gonna Crawl 5.30
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 We're Gonna Groove 2.40 Coda 1982
&&&&&&&&&&&&&&02.&&&&002 Poor Tom 3.01
&&&&&&&&&&&&&&03.&&&&003 I Can’t Quit You Baby 4.17
&&&&&&&&&&&&&&04.&&&&004 Walter’s Walk 4.31
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Ozone Baby 3.35
&&&&&&&&&&&&&&06.&&&&006 Darlene 5.06
&&&&&&&&&&&&&&07.&&&&007 Bonzo’s Montreux 4.17
&&&&&&&&&&&&&&08.&&&&008 Wearing and Tearing 5.31
&&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 Travelling Riverside Blues 5.09 Led Zeppelin Box Set 1990
&&&&&&&&&&&&&015.&&&&0015 White Summer/Black Mountain Side 8.01
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 Baby Come On Home 4.30 Led Zeppelin Box Set 2 1993
&&&&&&&&&&&&&&05.&&&&005 The Girl I Love She Got Long Black Wavy Hair 3.00 BBC Sessions 1997
&&&&&&&&&&&&&010.&&&&0010 Somethin' Else 2.06
&&&&&&&&&&&&&011.&&&&0011 C'mon Everybody 2.38 Led Zeppelin DVD 2003
&&&&&&&&&&&&&&01.&&&&001 LA Drone 0.14 How the West Was Won 2003