Little Mix

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Little Mix

Little Mix vuonna 2013. Vasemmalta oikealle: Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Jesy Nelson ja Leigh-Anne Pinnock
Little Mix vuonna 2013. Vasemmalta oikealle: Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Jesy Nelson ja Leigh-Anne Pinnock
Tiedot
Toiminnassa 2011
Tyylilaji pop, R&B, hip hop
Kotipaikka Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdistynyt kuningaskunta
Laulukieli englanti
Jäsenet

Perrie Edwards
Jesy Nelson
Leigh-Anne Pinnock
Jade Thirlwall

Levy-yhtiö

Syco Music
Columbia Records

[www.little-mix.com Kotisivut]

Little Mix (ennen Rhythmix) on brittiläinen tyttöyhtye, joka tuli kuuluisaksi voitettuaan Britannian X Factorin vuonna 2011. Yhtyeen jäsenet ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirlwall. Voitettuaan he julkaisivat singlensä, version laulusta Cannonball (Damien Rice). Little Mixin debyyttialbumi DNA, julkaistiin vuoden 2012 lopulla. Yhtyeen ensimmäinen single, Wings, julkaistiin elokuussa 2012. He julkaisivat toisen levynsä nimeltä Salute, loppuvuodesta 2013. Kolmas levy Get Weird julkaistiin 6. marraskuuta 2015.

Perrie Edwards[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Perrie Louise Edwards syntyi 10. heinäkuuta 1993 ja on kotoisin South Shieldsistä. Hänen vanhempansa ovat äiti Duffy ja isä Alexander Edwards, ja hänellä on vanhempi veli Jonnie. Edwardsin koelauluna oli Alanis Morissetten kappale "You Oughta Know". Edwards oli kihloissa One Directionin entisen jäsenen Zayn Malikin kanssa, mutta Malik purki kihlauksen 5. elokuuta.[1] Paria kutsuttiin nimellä Zerrie.[2]

Jesy Nelson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jessica Louise "Jesy" Nelson (s. 14. kesäkuuta 1991) on kotoisin Romfordista. Nelson syntyi yksinhuoltajaäidille Janiselle, hänellä on myös kolme sisarusta – sisko Jade ja veljet Jonathan ja Joseph. Nelson työskenteli tarjoilijana ennen kuin lähti X Factoriin. Hän esitti koe-esiintymisessä Jazmine Sullivanin laulun "Bust Your Windows". Kun hän liittyi Little Mixiin, hän joutui verkkokiusaamisen kohteeksilähde?. Nelson on kihloissa Rixton -yhtyeen laulaja Jake Rochen kanssa.[3]

Leigh-Anne Pinnock[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Leigh-Anne Pinnock, syntyi 4. lokakuuta 1991, on kotoisin High Wycombesta, Buckinghamshiresta. Hänellä on kaksi vanhempaa siskoa, Sairah ja Sian-Louise. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 2009.lähde? Ennen kun hän liittyi Little Mixiin, hän oli töissä Pizza Hutilla. Hän lauloi koelauluissa Rihannan biisin "Only Girl (In the World)". Leigh seurustelee Jordan Kippingin kanssa.

Jade Thirlwall[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jade Amelia Thirlwall, syntyi 26. joulukuuta 1992, on kotoisin South Shieldsta. Hänellä on yksinhuoltajaäiti ja veli Karl.lähde? Nuorena hän osallistui paikallisiin laulukisoihin ja pärjäsi niissä usein hyvin, mikä antoi rohkeutta lähteä X Factoriin. Hän meni ensimmäisen kerran X Factoriin vuonna 2008, mutta ei päässyt sillä kertaa live-esiintymisiin.

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Zayn Malik and Perrie Edwards call off their engagement BBC.co.uk. 5.8.2015. Viitattu 7.8.2015. (englanniksi)
  2. Birthday girl Perrie Edwards plants a passionate kiss on fiancé Zayn Malik Daily Mail. 11.7.2014. Viitattu 15.1.2015.
  3. Leyfield, James: Jesy Nelson and Jake Roche ENGAGED after he proposes while Ed Sheeran sings their favourite song Mirror.co.uk. 19.7.2015. Viitattu 27.7.2015. (englanniksi)