Kolme miestä ja baby

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kolme miestä ja baby
Three Men and a Baby
Ohjaaja Leonard Nimoy
Käsikirjoittaja Jim Cruickshank
James Orr
Tuottaja Ted Field
Robert W. Cort
Säveltäjä Marvin Hamlisch
Kuvaaja Adam Greenberg
Leikkaaja Michael A. Stevenson
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Kolme miestä ja baby (Three Men and a Baby) on yhdysvaltalainen komedia vuodelta 1987. Se on amerikkalaisversio ranskalaisen Coline Serreaun farssielokuvasta Kolme miestä ja käärö (Trois hommes et un couffin). Elokuvan näyttelijöihin kuuluvat Steve Guttenberg, Tom Selleck, Ted Danson, Nancy Travis ja Margaret Colin. Sen on ohjannut Leonard Nimoy.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvassa kolme miestä joutuu hoitamaan vauvaa. Vaikka lapsenhoidossakin olisi puuhaa yllin kyllin, he joutuvat tekemisiin huumekauppiaiden kanssa.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Video-oppaassa vuodelta 1995 Asko Alanen antoi elokuvan Suomessa julkaistulle VHS-kasettiversiolle kaksi tähteä viidestä, mikä teoksen mukaan vastaa sanallista arviota ”keskinkertainen”. Hänen mukaansa elokuva on hersyvän ranskalaiskomedian siedettävä "baby boom" -jenkkiversio.[1]

Elokuva kestää 1h 42 min. Se on Suomessa sallittu kaikenikäisille. Elokuva sisältää "kummituspojan", joka näkyy yhdessä kohtauksessa ikkunan verhojen luona.selvennä

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Bello Romano (toim.): Video-opas 95, Yli 8500 elokuvaa, 2000 uutuutta. Porvoo - Helsinki - Juva: WSOY, 1995. ISBN 951-0-19839-0.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.