Keskisen Kello

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Keskisen Kello
Tunnuslause Aika näyttää kuka olet
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu 1982
Perustaja Matti Keskinen
Toimitusjohtaja Janne Sorakivi
Kotipaikka Tuuri
Toimiala verkkokauppa
Tuotteet älykellot, urheilukellot, rannekellot, korut ja pientavara
Liikevaihto 17,5 milj. € (2021)
Liikevoitto 0,0 milj. € (2021)
Emoyhtiö A-lehdet-konserni
Kotisivu www.keskisenkello.fi
Keskisen Kellon myymälä Tuurissa

Keskisen Kello Oy on suomalainen verkkokauppayritys, joka toimii kello- ja korualalla. Yrityksellä on kivijalkaliike ja oma varasto Tuurin kylässä Alavuden kunnassa Etelä-Pohjanmaalla.

Keskisen Kellon edustamiin tavaramerkkeihin kuuluu sekä kotimaisia että ulkomaisia brändejä, kuten Garmin, Polar, Suunto, Apple ja Samsung. Muita suosittuja brändejä ovat muun muassa Casio, Gant, Michael Kors, Seiko, ja Tommy Hilfiger. Tunnetuimpiin korumerkkeihin kuuluvat muun muassa Lykka, Kohinoor, Festive, Lumoava, Tommy Hilfiger, Thomas Sabo, Gant, Nomination ja Efva Attling. Tämän lisäksi mallistosta löytää oheistuotteita kuten kellon ja korujen hoitotarvikkeita sekä lompakoita ja kalvosinnappeja.

Historia ja toiminta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Keskisen Kellon perusti Matti Keskinen vuonna 1982 ja siitä on kasvanut Suomen suurin kello- ja korualan myyjä. Vuonna 2020 mediatalo A-lehdet osti Keskisen Kellon osake-enemmistön[1] ja vuonna 2023 yrityksen toimitusjohtajana aloitti Janne Sorakivi[2]. Keskisen suvun Jari- ja Marko Keskinen toimivat edelleen yrityksen taustalla. Vuonna 2023 yritys työllistää yli 30 ihmistä.

Keskisen Kellon pääkonttori sijaitsee Helsingin Kulosaaressa A-lehtien tiloissa. Tuurin Kivijalkamyymälässä on mahdollista nähdä verkkokaupan mallistoa niin korujen että myös kellojen muodossa.. Täysi valikoima löytyy kuitenkin yrityksen nettikaupasta. Tuurin varastosta käsin hoidetaan verkkokaupan logistiikkaa. Yli 90% tuotteista tulee suoraan yrityksen omalta varastolta, jonka takia tuotteille annetaan normaalisti 1-2 arkipäivän toimitus. Tämän lisäksi Keskisen Kello tarjoaa ilmaista toimitusta, 60 päivän palautusoikeutta ja ilmaista kaiverrusta. Yli 40 vuotta alalla toimineella verkkokaupalla on yli 300 000 tyytyväistä asiakasta[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.