Jukka Hildén

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli kertoo Duudsonit-ryhmän Jukka Hildénistä. Samannimisestä murhaajasta kertoo artikkeli Jukka Tapio Hilden.
Jukka Hildén
Henkilötiedot
Koko nimi Jukka Henry Mikael Hildén
Syntynyt 3. elokuuta 1980 (ikä 38)
Helsinki
Ammatti stunttimies
Lapset 2[1]
Näyttelijä
Taiteilijanimet Jukka
Aktiivisena 2001–
Asuinpaikka Yhdysvallat
Merkittävät roolit Duudsonit
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Jukka Henry Mikael Hildén (s. 3. elokuuta 1980 Helsinki) on Duudsonit-ryhmän jäsen. Hän on ryhmän ainoa jäsen, joka ei ole syntynyt Seinäjoella.[2]

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yleensä Hildén on Jarno "Jarppi" Leppälän kanssa edustamassa Duudsoneita ohjelmissa, joissa he ovat vieraina. Hildén on Duudsoneiden uran aikana murtanut itseltään kymmeniä luita. Duudsonit Amerikassa -sarjan kuvauksissa keväällä 2010 Hildén poltti pahasti kasvonsa mutta toipui. Hildénin hulluin temppu on hänen itsensä mukaan kiveksien laittaminen hiirenloukkuun, joka nähdään "Duudsonit Elokuvan" lopputekstien jälkeen.lähde?

Vuonna 2010 Hildén oli mukana Jackass 3D -elokuvassa.[3]

Hildén oli vastaanottamassa palkintoa tammikuussa 2011, kun Duudsonit palkittiin Kultaisella Venlalla parhaasta kotimaisesta tv-ohjelmasta.[4]

Hildén on suorittanut asepalveluksen laskuvarjojääkärinä Utin Jääkärirykmentissä.[5]

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hildén meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Outi Haapasalmen kanssa 2011.[6] Pariskunnan ensimmäinen lapsi Sisu syntyi vuonna 2010[7] ja toinen lapsi Lili vuonna 2014[8]. He asuivat yhdessä Yhdysvalloissa.[9]. Helmikuussa 2018 he jättivät avioeropaperit. Hildénin mukaan he olivat tehneet eroamispäätöksen jo edellisenä vuonna.[10] Hildén kihlautui 22-vuotiaan yhdysvaltalaisen Chachi Gonzalesin kanssa elokuussa 2018.[11] Chachi on ammatiltaan tanssija, mutta hänet tunnetaan paremmin sosiaalisen median supertähtenä, sillä hänen Instagram-tiliään seuraa yli 1,5 miljoonaa ihmistä.

Filmografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

TV-sarjat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]