Jeepers Creepers 2

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Jeepers Creepers II)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jeepers Creepers 2
Ohjaaja Victor Salva
Käsikirjoittaja Victor Salva
Tuottaja
Kuvaaja Don E. FauntLeRoy
Leikkaaja Ed Marx
Pääosat
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö United Artists
Levittäjä United Artists
Netflix
Ensi-ilta 2003
Kesto 106 min
Alkuperäiskieli Englanti
Edeltäjä Jeepers Creepers
Seuraaja Jeepers Creepers 3
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Jeepers Creepers 2 on vuonna 2003 ensi-iltansa saanut kauhuelokuva. Se on jatko-osa vuoden 2001 elokuvalle Jeepers Creepers. Elokuvan ohjasi Victor Salva, joka ohjasi myös ensimmäisen osan.

Elokuva kertoo maanviljelijästä nimeltä Jack, joka asuu maatilallaan kahden poikansa, Billyn ja Jack Jr:n kanssa. Eräänä päivänä Jack kuulee poikansa Billyn avunhuutoja pellolta. Jack juoksee toisen poikansa kanssa ääniä kohti niin kovaa kuin he vain pystyvät, mutta on jo liian myöhäistä, sillä silloin keskeltä peltoa nousee siivekäs olento, joka lentää pois kiljuva Billy mukanaan. Jack jää katsomaan tätä avuttomana.

Samaan aikaan koulubussi kuljettaa joukkueellista poikia takaisin kotiin voitetun ottelun jälkeen. Matka kuitenkin keskeytyy siihen, kun bussin rengas puhkeaa ja renkaasta löytyy outo esine, jossa on neljä terävää kynttä. Kuljettaja vaihtaa renkaan ja matka voi jatkua, mutta he eivät pääse pitkällekään, kun rengas puhkeaa uudelleen ja siitä löytyy taas samanlainen outo esine. Toista vararengasta ei enää ole eikä auta muu kuin odotella seuraavaa paikalle tulevaa autoa. Illan pimetessä taivaalta lentää sama siivekäs olento, joka vei Billyn, ja tällä kertaa hän nappaa mukaansa joukkueen valmentajan ja kuljettajan. Nuoret jäävät yksin bussiin ja alkavat vähitellen tajuta tilanteen vakavuuden ja sen mikä peto heitä ajaa takaa.

Creeper[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creeper on demoni, joka tulee suoraan helvetistä maan päälle. Joka 23. vuosi se tulee tappamaan ihmisiä syödäkseen heidän ruumiinosiaan. Creeper on 23 päivää maan päällä, jonka jälkeen hänen täytyy palata takaisin helvettiin.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Ray Wise  Jack Taggart  
 Luke Edwards  Jack Taggart Jr.  
 Jonathan Breck  Creeper  
 Garikayi Mutambirwa  Deaundre Davis  
 Eric Nenninger  Scott Braddock  
 Nicki Aycox  Minxie Hayes  
 Marieh Delfino  Rhonda Truitt  
 Drew Tyler Bell  Jonny Young  
 Diane Delano  Kuljettaja  
 Thom Gossom Jr.  Valmentaja  
Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.