Jeepers Creepers 2

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jeepers Creepers 2
Ohjaaja Victor Salva
Käsikirjoittaja Victor Salva
Tuottaja Francis Ford Coppola
Bobby Rock
Kirk D'Amico
Lucas Foster
Kuvaaja Don E. FauntLeRoy
Leikkaaja Ed Marx
Pääosat Ray Wise
Luke Edwards
Jonathan Breck
Garikayi Mutambirwa
Eric Nenninger
Nicki Aycox
Marieh Delfino
Drew Tyler Bell
Diane Delano
Thom Gossom Jr.
Valmistustiedot
Valmistusmaa Yhdysvallat
Tuotantoyhtiö United Artists
Ensi-ilta 2003
Kesto 106 min
Alkuperäiskieli Englanti
Edeltäjä Jeepers Creepers
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Jeepers Creepers 2 on vuonna 2003 tehty kauhuelokuva. Se on jatko-osa vuoden 2001 elokuvalle Jeepers Creepers. Elokuvan ohjasi Victor Salva, joka ohjasi myös ensimmäisen osan.

Elokuva kertoo maanviljelijästä nimeltä Jack, joka asuu maatilallaan kahden poikansa, Billyn ja Jack Jr:n kanssa. Eräänä päivänä Jack kuulee poikansa Billyn avunhuutoja pellolta. Jack juoksee toisen poikansa kanssa ääniä kohti niin kovaa kuin he vain pystyvät, mutta on jo liian myöhäistä, sillä silloin keskeltä peltoa nousee siivekäs olento, joka lentää pois kiljuva Billy mukanaan. Jack jää katsomaan avuttomana tätä...

Samaan aikaan koulubussi kuljettaa joukkueellista poikia takaisin kotiin voitetun ottelun jälkeen. Matka kuitenkin keskeytyy siihen, kun bussin rengas puhkeaa ja renkaasta löytyy outo esine, jossa on neljä terävää kynttä. Kuljettaja vaihtaa renkaan ja matka voi jatkua, mutta he eivät pääse pitkällekään, kun rengas puhkeaa uudelleen ja siitä löytyy taas samanlainen outo esine. Toista vararengasta ei enää ole eikä auta muu kuin odotella seuraavaa paikalle tulevaa autoa. Illan pimetessä taivaalta lentää sama siivekäs olento, joka vei Billyn, ja tällä kertaa hän nappaa mukaansa joukkueen valmentajan ja kuljettajan. Nuoret jäävät yksin bussiin ja alkavat vähitellen tajuta tilanteen vakavuuden ja sen mikä peto heitä ajaa takaa.

Creeper[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creeper on demoni, joka tulee suoraan helvetistä maan päälle. Joka 23. vuosi se tulee tappamaan ihmisiä syödäkseen heidän ruumiinosiaan. Creeper on 23 päivää maan päällä, jonka jälkeen hänen täytyy palata takaisin helvettiin.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.