James Sie

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
James Sie
Henkilötiedot
Syntynyt18. joulukuuta 1962 (ikä 61)
Yhdysvallat Summit, New Jersey
Näyttelijä
Aktiivisena 1993–
Merkittävät roolit Jackie Chan
(Jackie Chan seikkailee)
Aiheesta muualla
IMDb

James Sie (s. 18. joulukuuta 1962 Summit, New Jersey) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on tehnyt enimmäkseen äänirooleja animaatioihin ja videopeleihin.

Kiinalaisia sukujuuria omaava Sie syntyi New Jerseyssä vuonna 1962. Hän aloitti näyttelemisen televisiossa myöhäisellä iällä ja esiintyi usein pienissä rooleissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, kuten Lahjomattomat, Takaa-ajajat, Dharma ja Greg, Teho-osasto, Siskoni on noita, Ilman johtolankaa ja Num3rot.

2000-luvun alussa Sie ryhtyi tekemään äänirooleja ja on saavuttavat suurempaa menestystä merkittävien roolien merkeissä. Hän ääninäytellyt animaatioissa kuten Aikamatka, Justice League Unlimited, Scooby-Doo, Jackie Chan seikkailee, Kukkulan kuningas ja Ice Age 2. Hän myös tehnyt äänirooleja videopeleihin, kuten Bruce Lee: Quest of the Dragon, Shark Tale, Narc, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ja World of Warcraft: Mists of Pandaria

  1. THANK YOU, UNCLE! EVERYTHING YOU DIDN'T KNOW ABOUT JACKIE CHAN ADVENTURES Syfy Wire. 8.1.2020. Syfy. Viitattu 29.6.2020. (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.