Hugo Bukkazoom!

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hugo: Bukkazoom!
Kehittäjä ITE Media
Julkaisija ITE Media
Pelisarja Hugo
Julkaistu 2003
Lajityyppi ajopeli
Alusta PlayStation 2, PC, Game Boy Advance
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Hugo: Bukkazoom! on ITE Median kehittämä ja julkaisema ajopeli. Peli on julkaistu PlayStation 2:lle, PC:lle ja Game Boy Advancelle vuonna 2003.

Pelin juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toisin kuin muissa Hugo-peleissä, tässä pelissä ei ole varsinaista juonta. Pelissä voi pelata joko minipeleinä erilaisia kilpailuja tai pääpelinä mestaruuskisaa. Mestaruuskisassa valitaan yksi hahmo, jolla pelataan koko mestaruuskisan ajan, mutta vastustajia, niiden määrää tai kilpailupaikkaa ei voi mestaruuskisassa valita.

Aseet ja voimat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on erilaisia aseita, joita voi myös yhdistellä. Niitä ovat muun muassa raketti, suoja, nopeus, piikkisuoja, pommit, tuplanopeus ja savuraketti. Kaikkien muiden paitsi nopeuksien ja suojan tarkoitus on ampua tai vahingoittaa vihollista, sillä piikkisuoja, sekä suojaa, että vahingoittaa. Vihollisen yrittäessä töniä piikkisuojan ollessa käytössä, vihollinen lennähtää pois osuessaan.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on sekä Hugon ystäviä, että vihollisia. Kuitenkaan pelissä ei sen kummemmin ajatella kenen puolella on. Esimerkiksi Hugoliina-äiti voi ampua raketilla Rat - poikaansa ja naurahtaa vain: "Anteeksi. Se taisi olla tämä nappula tässä." Pelin yhdeksän pelattavaa hahmoa ovat: Hugo, Hugon vaimo Hugoliina, heidän lapset Rit, Rat ja Rut, paha Skylla-noita, tämän apuri Don Kroko, Hugon tukaaniystävä Fernando ja Hugon puhekyvytön apinaystävä Jean Paul (muissa Hugo-peleissä Janne). Näistä Jean Paul ei ole koskaan aiemmin esiintynyt PlayStation-peleissä. Hugo, Rit, Rut, Hugoliina, Fernando ja Jean Paul ovat valmiiksi pelattavia hahmoja, mutta saadakseen Skyllan, Ratin ja Don Krokon pelattaviksi hahmoiksi, on saavutettava voittoja tietyissä mestaruuskisa-pelitilan kisoissa.

Äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomenkieliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Jarkko Tamminen  Hugo, Rat  
 Tiia Louste  Hugoliina, Skylla  
 Puntti Valtonen  Fernando, Don Kroko  

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.