Hugo: Ilkeä peili

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hugo: Ilkeä peili
Kehittäjä ITE Media
Julkaisija ITE Media
Namco
Pelisarja Hugo
Julkaistu
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta Microsoft Windows, PlayStation, Game Boy Advance, Game Boy Color
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Hugo: Ilkeä peili (engl. Hugo: The Evil Mirror) on ITE Median kehittämä ja Namcon kanssa julkaisema tasohyppelypeli. Peli on julkaistu vuonna 2003 PlayStationille, Windowsille, Game Boy Colorille ja Game Boy Advancelle.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ilkeä noita Skylla miettii uutta suunnitelmaa Hugoliinan vangitsemiseksi. Kun hänen apurinsa Don Kroko kompastuu ja rikkoo tarjottimen, Skylla saa idean. Hugo lapsineen on viimeistelemässä taikinaa leivontaa varten, Hugoliinan ollessa hankkimassa metsämarjoja. Skylla ja Don Kroko saapuvat ja vangitsevat Hugon peilin sisään. Skylla hajottaa peilin kolmeen osaan ja lähettää ne ympäri Peikkometsää, minkä jälkeen hän lähtee etsimään Hugoliinan ja vangitsemaan tämän. Hugon lapset Rut, Rit ja Rat päättävät etsiä palaset ja koota peilin taas yhteen isänsä pelastamiseksi.

Ensimmäinen peilinpalanen päätyy Pähkinämafian haltuun ja Rut päättää hyökätä heidän päämajaansa sen saamiseksi. Toinen peilinpalanen päätyy viikinkien haltuun, jotka aikovat käyttää sitä palkintona villisika-ajokilpailussaan, johon Rit osallistuu sen voittamiseksi. Kolmas peilinpalanen päätyy roomalaisten majavien haltuun ja Rat hyökkää lumitykin kanssa linnakkeeseen sen saamiseksi. Sillä välin, Hugo oli päätynyt peilin kautta toiseen maailmaan, jossa hänen on selvitettävä tiensä siellä sijaitsevan linnan, kellotornin ja sateenkaarisillan läpi.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomenkieliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Jarkko Tamminen  Hugo, Rut, Rat, majavakeisari, oravagangsterit  
 Tiia Louste  Skylla  
 Puntti Valtonen  Don Kroko, Pähkinämafian johtaja, tuomariviikinki, roomalaismajavat  

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]