Hugo: Musta timanttikuume

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hugo: Musta timantikuume
Kehittäjä ITE Media
Julkaisija ITE Media
Pelisarja Hugo
Julkaistu
Lajityyppi tasohyppely
Pelimuoto yksinpeli
Alusta PlayStation, Windows, Game Boy Advance, Mobiili
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Hugo: Musta timanttikuume (engl. Hugo: Black Diamond Fever) on ITE Median kehittämä ja julkaisema tasohyppely, joka on julkaistu vuonna 2001 Windowsille ja PlayStationille. Vuonna 2003 peli julkaistiin Game Boy Advancelle ja myöhemmin myös mobiililaitteille.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ilkeä noita Skylla, tämän apuri Don Kroko, ja heidän sotilaansa palaavat Tulivuorisaarelle ja orjuuttavat kikulaiset louhimaan kaivoksesta mustia timantteja. Skylla tarvitsee niitä erikoiseen "pahuusreseptiin" ja yksi ainoa pisara siitä tuotettua juomaa riittää tekemään hänestä maailman mahtavimman noidan. Kikulaisten kylänvanhin kirjoittaa kirjeen Hugo-peikolle ja lähettää Fernando-tukaanin viemään sen.

Saatuaan kirjeen Hugo matkustaa lentokoneellaan Viidakkosaarelle, vapauttaa vangitut kikulaiset ja sabotoi Skyllan suunnitelmaa pysäyttämällä kaivoksen liukuhihnan ja sulkemalla öljyputken. Tämän johdosta Skylla päättää vasten Don Krokon neuvoja nopeuttaa tuotannon tehoa, mikä alkaa vähitellen johtaa koko laitoksen romahtamiseen. Kun Hugo lopulta vapauttaa kikulaisten kylänvanhimman, heidän on vielä päästävä ulos ennen laitoksen räjähtämistä.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Suomenkieliset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Puntti Valtonen  Hugo, Don Kroko  
 Oskari Katajisto  kikulaisten kylänvanhin  
 Tiia Louste  Skylla  

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]