Hilary Rhoda

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hilary Rhoda

Hilary Rhoda (s. 6. huhtikuuta, 1987 Chevy Chase, Maryland) on yhdysvaltalainen huippumalli.

Elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ennen mallin uraansa Rhoda valmistui marylandilaisesta, katolilaisesta tyttökoulusta. Kouluaikanaan hän oli erittäin urheilullinen ja osallistui koulussaan mm. haavipallojoukkueeseen.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vaikka Rhoda onkin tehnyt vasta lyhyen mallinuran, hän on silti ollut useiden tunnettujen yhtiöiden mainoskampanjoissa. Tähän listaan kuuluvat mm. Balenciaga, Dolce & Gabbana, Givenchy, Donna Karan, Yves Saint Laurent, Herrera, Gucci, sekä Ralph Lauren. Hän on esiintynyt myös useiden muotilehtien, kuten Vogue Italian ja Voguen Parisin, kansissa, sekä myös muissa alan julkaisuissa. Rhoda kävelee säännöllisesti catwalkeilla esitellen muotia Christian Dior Couturesta Marc Jacobsiin. Tammikuussa 2007 Estée Lauder nimesi Rhodan uudeksi kasvokseen.

Toukokuussa 2007 Rhoda esiintyi American Voguen kannessa yhdessä Doutzen Kroesin, Caroline Trentinin, Raquel Zimmermannin, Sasha Pivovarovan, Agyness Deynin, Coco Rochan, Jessica Stamin, Chanel Imanin, ja Lily Donaldsonin kanssa. Lehden numerossa heidät kaikki määriteltiin tuleviksi uuden sukupolven supermalleiksi, tämän hetken 'it-girleiksi'.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Hilary Rhoda