Coco Rocha

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Coco Rocha poseeraa Louis Vuittonin asussa vuonna 2010.

Coco Rocha (oik. Mikhaila Rocha; s. 10. syyskuuta 1988 Toronto, Kanada)[1] on kanadalainen huippumalli. Hän on uransa aikana esiintynyt catwalkeilla muun muassa Stella McCartneyn, Christian Lacroix’n ja Marc Jacobsin mallina. Rocha on poseerannut myös useille muotilehdille, kuten Voguelle, sekä useille muotimerkeille kuten Versace, Dolce & Gabbana, Dior, H&M, Chanel, Louis Vuitton ja Tommy Hilfiger.

Rocha on tehnyt myös useita televisioesiintymisiä. Hän tuomaroi Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailussa. Lisäksi hän on valmentaja-tuomari realityohjelmassa Face, jossa etsitään uusia mallimaailman kasvoja. Rochan ohella ohjelmaa luotsaavat Karolína Kurková ja Naomi Campbell.

Rocha on 178 senttimetriä pitkä ja hänellä on ruskeat hiukset ja siniset silmät. Hänen mittansa ovat 84-61-86. Rocha on ollut lapsuudestaan lähtien Jehovan todistaja. Siksi hän ei esiinny alastomana, savukkeiden kanssa tai uskonnollisina ikoneina.[2]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Rota, Kara: Coco Rocha rocks the runway Irish Central. 22.5.2009. Viitattu 18.1.2015. (englanniksi)
  2. Whitelocks, Sadie: Supermodel Coco Rocha opens up about life as a devout Jehovah's Witness - and how she still preaches door-to-door Daily Mail. 16.1.2013. Viitattu 10.12.2014. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]