Chanel Iman

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Chanel Iman
Chanel Iman Victoria’s Secret -muotinäytöksessä New Yorkissa vuonna 2009.
Chanel Iman Victoria’s Secret -muotinäytöksessä New Yorkissa vuonna 2009.
Syntynyt 1. joulukuuta 1990 (ikä 27)
Atlanta, Georgia, Yhdysvallat
Ammatti malli
Kotisivu www.chaneliman.com

Chanel Iman Robinson (s. 1. joulukuuta 1990 Atlanta, Georgia), tunnetaan julkisuudessa nimellä Chanel Iman, on yhdysvaltalainen malli.

Iman syntyi Atlantassa, Georgian osavaltiossa, mutta kasvoi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen äitinsä on puoliksi korealainen ja isänsä afroamerikkalainen.

Iman aloitti 13-vuotiaana lapsimallina Ford-mallitoimiston listoilla. Vuonna 2006 hän osallistui Fordin Vuoden Supermalli -kilpailuun, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Toukokuussa 2007 hänet esiteltiin Yhdysvaltojen Voguen kannessa yhtenä ”maailman seuraavista huippumalleista”.

Chanel Iman on esiintynyt lukuisten merkkien muotinäytöksissä, kuten Balenciaga, Max Mara, Versace, Yves Saint-Laurent ja Victoria’s Secret. Hänen kuviaan on ollut monissa kansainvälisissa muotilehdissä, kuten Elle ja Vanity Fair. Lisäksi Iman on ollut mukana muun muassa Ralph Laurenin ja DKNY:n mainoskampanjoissa. Hän on 178 senttimetriä pitkä ja hänen mittansa ovat 81-58-84 (EU).

Iman on vieraillut äitinsä kanssa Tyra Banks Show’ssa. Hän myös toimi vierailevana tuomarina Tyra Banksin juontaman Huippumalli haussa -televisiosarjan 13. tuotantokaudella.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]