Digimon Rumble Arena 2

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Digimon Rumble Arena 2
Kehittäjä Bandai Games
Julkaisija Bandai Games
Pelisarja Digimon
Julkaistu PlayStation 2, Xbox
Yhdysvallat 3. syyskuuta 2004
Euroopan unionin lippu 15. lokakuuta 2004
GameCube
Japani 29. heinäkuuta 2004
Yhdysvallat 6. syyskuuta 2004
Euroopan unionin lippu 15. lokakuuta 2004
Lajityyppi Tappelupeli
Pelimuoto yksinpeli, kaksinpeli
Ikäluokitus ESRB: Teini-ikäisille
PEGI 12
Alusta PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox
Jakelumuoto DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Digimon Rumble Arena 2 on Bandai Gamesin kehittämä ja julkaisema Digimon-fantasiamaailmaan sijoittuva tappelupeli. Peli julkaistiin vuonna 2004 Nintendo GameCubelle, Xboxille ja PlayStation 2:lle.

Pelille on julkistettu spirituaallinen jatko-osa vuoden 2014 lopulla; Digimon All-Star Rumble.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Digimon Rumble Arena 2 on tappelupeli, jossa esiintyvät yleisimmät digimonit. Yksinpelissä pelaaja etenee tason kerrallaan, kunnes hän kohtaa päävastustajan, jonka kukistuessa pelaaja saa kyseisen vastustajan käytettäväksi. Pelin varsinainen tehtävä on tapella muita digimoneja vastaan, kunnes he putoavat pelistä. Peliä on myös mahdollista pelata enintään neljän pelaajan moninpelinä.

Pelitilat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Timed Rumble: Se pelaaja, jolla on eniten tyrmäyksiä pelin lopussa, voittaa.
  • Knockout Battle: Kaikki pelaajat saavat tietyn määrän elämiä. Jos pelaaja menettää kaikki elämänsä, hän häviää. Viimeinen pelissä oleva voittaa.
  • Keep Away: Pelaajan pitää ottaa henkimuna kiinni ja pitää se itsellään. Mitä kauemmin hän sitä pitää, sitä enemmän hän saa pisteitä.
  • Poison: Pelin alussa joku pelaaja on myrkytetty. Jos hän tekee onnistuneen hyökkäyksen vihollista päin, myrkky siirtyy tähän pelaajaan. Se, joka on pelin lopussa vielä hengissä, voittaa.
  • Digi Race: Pelaajan pitää digivoitua kaksi kertaa ja tehdä ultrahyökkäys, jotta hän saa pisteen. Pelin voittaa se, jolla on tietty määrä pisteitä.
  • Little vs Big: Pelin alussa joku on digivoitumisensa ylin muoto. Muut taas ovat normaaleja. Jos joku normaalina oleva pelaaja tyrmää ylimmässä muodossa olevan pelaajan, tämä siirtyy normaalista ylempään muotoon. Muuten samanlainen kuin Knockout Battle.
  • Spirit Collection: Henkimunia sataa taivaalta ja pelaajien on napattava ne. Se, kenellä on eniten henkimunia, voittaa.
  • King of the Hill: Pelin kentän tietyssä paikassa on lippu. Jos pelaaja pysyy lipun vieressä, hän saa pisteitä. Eniten pisteitä saanut voittaa.
  • Crazy Chase: Pelin aikana pieni digimon nimeltä Calumon kiertää ympäri kentää. Jos pelaaja osuu Calumoniin, hän saa pisteen. Eniten pisteitä saanut voittaa.