Bonnie Bennett

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bonnie Bennett
Katerina Graham esittää Bonnie Bennettia televisiosarjassa Vampyyripäiväkirjat
Katerina Graham esittää Bonnie Bennettia televisiosarjassa Vampyyripäiväkirjat
Näyttelijä(t) Katerina Graham
Ensiesiintyminen Vampyyripäiväkirjat jakso Uusi oppilas (1x01)
Viimeinen
esiintyminen
Vampyyripäiväkirjat jakso "I was feeling epic" (8x16)
Kustantaja Julie Plec, Kevin Williamson
Henkilötiedot
Sukupuoli nainen
Ikä

17

(s. 5.helmikuuta.1992)
Kotipaikka Mystic Falls, Virginia
Asuinpaikka Mystic Falls, Virginia
Suhteet
Vanhemmat Abby Bennett, Rudy Hopkins (kuollut)
Isovanhemmat Sheila Bennett (kuollut)
Tutut Elena Gilbert (paras ystävä)
Caroline Forbes (ystävä)
Stefan Salvatore (ystävä)
Jeremy Gilbert (ex-poikaystävä)
Matt Donovan (ystävä)

Bonnie Bennett on fiktiivinen hahmo televisiosarjasta Vampyyripäiväkirjat, jossa hän on Elenan paras ystävä sekä noita.[1] Hänen esiäitinsä oli Emily, jonka esivanhemmat olivat alun perin Salemista, kaupungista joka on kuuluisa 1690-luvun noitavainoista.

Persoonallisuus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bonnie on karismaattinen, hyväluontoinen ja aivoin nuori nainen, jota kuvataan usein ikäistään aikuimaisemmaksi. Bonnie puolustaa mielipiteitään eikä pidä mielipiteitään vain itsellään. Sen vuoksi Bonnie saattaakin vaikuttaa ennakkoluuloiselta. Bonnie välittää ystävistään ja on heille hyvin lojaali, innokas auttamaan heidän ongelmissaan tai antamaan rehellisiä neuvoja. Isoäitinsä kuoleman jälkeen Bonnie on ottanut noituuden vakavammin ja ollut ankarampi vampyyreja, erityisesti Damonia, kohtaan.

Ensimmäinen kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bonnien parhaita ystäviä ovat Elena Gilbert ja Caroline Forbes. Vaikka aluksi Bonnie vaikuttikin erittäin innostuneelta yliluonnollisista asioista ja noitaperimästään, hänelle on kehittynyt eräänlainen pelko kykyjensä käyttämiseen. Tämän vuoksi Bonnie onkin varovaisempi Mystic Fallsin yliluonnollisia aspekteja kohtaan. Bonnie oli erittäin läheinen isoäitinsä Sheilan kanssa, joka oli myös noita, mutta joka kuoli Elenaa, Stefania ja Damonia auttaessaan.

Bonnie syytti isoäitinsä kuolemasta Stefania ja Damonia ja lähtikin kaupungista hetkellisesti opiskellakseen noituutta rauhassa Emilyn päiväkirjoista. Palattuaan Bonnie oli etääntynyt Elenasta Stefanin ja Damonin vuoksi. Bonnie kuitenkin sopi riitansa Elenan kanssa huomatessaan tämän olevan surullinen. Elenan pyytäessä Bonnieta poistamaan loitsun Johnathan Gilbertin keksinnöstä, Bonnie suostui mutta vain teeskenteli poistavansa loitsun.

Bonnie tiesi Elenan saavan tietää asiasta ja ajatteli ettei tämä koskaan puhuisi tälle. Perustajien juhlan aikana Bonnie huomasi jotain olevan tekeillä ja keksinnön käynnistyessä vampyyreiksi paljastuneet kuljetettiin kellariin ja aiottiin polttaa. Bonnie kuitenkin auttoi Stefania ja Elenaa pelastamaan Damonin. Myöhemmin Bonnie kuitenkin varoitti Stefania: jos Damon edes kerran vuodattaisi viatonta verta, hän tappaisi tämän omin käsin.

Toinen kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bonnie saapui sariaalaan huolissaan Carolinen tilasta. Vaikka Bonnie yhä kantoikin kaunaa Damonia kohtaan, hän suostui Damonin ehdottaessa antavansa vertaan Carolinelle. Seuraavana päivänä Carolinen tila olikin jo parantunut huomattavasti. Myöhemmin samana päivänä Katherine kuitenkin muutti Carolinen vampyyriksi. Stefan pyysi Bonnieta luomaan Lapis Lazuli sormuksen myös Carolinelle, jotta tämä pystyisi sopeutumaan vampyyrina olemiseen.

Toisen tuotantokauden aikana Bonnie alkoi seurustella Elenan pikkuveljen Jeremyn kanssa.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Bonnie Bennett – Katerina Graham Vampire Diearies Guide. Viitattu 1.11.2012.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]