Luettelo televisiosarjan Vampyyripäiväkirjat hahmoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Paul Wesley (vas.), Nina Dobrev, Ian Somerhalder, tuottaja Kevin Williamson sekä Michael Trevino.

Vampyyripäiväkirjat on amerikkalainen fantasia/draamasarja, jonka The CW-kanavan valitsi ohjelmistoonsa vuoden 2009 syksyllä.[1] Kevin Williamson ja Julie Plec toteuttivat sarjan L. J. Smithin samannimisen kirjasarjan pohjalta. Vampyyripäiväkirjojen ensimmäinen tuotantokausi sisälsi kymmenen päähenkilön näyttelijäkokoonpanon. Koska kaksi kyseisistä hahmoista on kirjoitettu sarjasta ulos, kaksi uutta hahmoa on lisätty näyttelijäkaartiin.

Sarjan keskipisteenä toimii sarjan päähenkilöiden Elena Gilbertin (Nina Dobrev) ja vampyyriveljesten Stefan (Paul Wesley) ja Damon Salvatoren (Ian Somerhalder) kolmiodraama sekä kaupungin yliluonnollinen historia, johon sisältyvät niin Elenan ystävät kuin lähisukulaiset.

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Seuraava luettelo on lista Vampyyripäiväkirjojen päähenkilöistä. Osa hahmoista esiintyy sarjassa tällä hetkellä, mutta osa on kirjoitettu ulos kolmanteen kauteen mennessä.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Elena Gilbert[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Elena Gilbert
Nina Dobrev esittää Elena Gilbertiä.

Elena Gilbert (Nina Dobrev) on sarjan naispäähenkilö. Elena asuu pikkuveljensä, Jeremyn kanssa auto-onnettomuudessa menehtyneiden vanhempiensa talossa. Elenan paras ystävä on Bonnie Bennett, joka myöhemmin saa selville olevansa noita sekä nykyisin melko hyvä ystävä vampyyriksi muuttuneen Caroline Forbesin kanssa. Ennen sarjan alkua Elena seurusteli Matt Donovanin kanssa, mutta tutustuttuaan vampyyriksi paljastuvaan Stefan Salvatoreen, Elena alkoi seurustella tämän kanssa. Myös Stefanin veli, Damon rakastuu Elenaan. Ensimmäisen kauden lopussa, Elena saa tietää etteivät hänen vanhempansa olleetkaan biologiset vanhempansa vaan että hän on oikeasti sedäkseen luulemansa John Gilbertin ja vampyyriksi muuttuneen Isobel Flemmingin tytär. Toisella kaudella Elena saa tietää olevansa Petrova-kaksoisolento, kuten Katherine Piercekin, jonka vuoksi hänet täytyy uhrata, jotta Klausin ihmissusi puoli voi päästä valloilleen. Rituaalissa Elena uhrataan, mutta lopulta kuitenkin pelastuu Johnin uhratessa itsensä Bonnien loitsun ansiosta. Elenan ja Jeremyn täti/laillinen huoltaja muutetaan kuitenkin vampyyriksi osana rituaalia ja lopulta tapetaan.

Stefan Salvatore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Stefan Salvatore


Stefan Salvatore (Paul Wesley) on yksi sarjan kolmesta päähenkilöstä. Stefan on syntynyt vuonna 1847. Hänen äitinsä kuoli kolme vuotta hänen syntymänsä jälkeen. Hän ja Damon ovat veljiä, jotka asuivat kartanossa Mystic Fallsissa Virginiassa.Kun he olivat lähellä aikuisikää, heille muutti asumaan nuori Katherine, jonka vanhemmat olivat kuolleet traagisessa tulipalossa.Katherine oli tosin saapunut Mystic Fallsiin mm. parhaan ystävänsä Pearlin, Pearlin tyttären Annabellen (Anna) sekä Emily Bennetin (vahva noita) kanssa. Stefan ja Damon pitivät toisistaan ja rakastivat samaa naista Katherine Pierceä. Kun Stefan muuttui vampyyriksi,hän samalla pakotti veljensäkin muuttumaan. Hän toi Damonille "lahjaksi" tytön jota hän puri, ja Damon ei pysynyt vastustamaan kiusausta, joten molemmat saattoivat muutoksen loppuun. Ensin kierreltyään maailmaa Stefan muutti n. 130-150 vuoden kuluttua takaisin Mystic Fallsiin, koska löysi sieltä Katherinen näköisen tytön. Hän päätti selvittää kuka tyttö oli, ja saapui Mystic Fallsiin juuri kun Elena vanhempineen ajoi alas Wickery Bridgeltä. Stefan päätyi pelastamaan tytön auton takapenkiltä,ja huomasi että tyttö oli aivan Katherinen kaksoisolento, mutta vanhemmat eivät selvinneet. Ensimmäisenä koulupäivänään Stefan tapasi Elenan ja pari hiljalleen tutustui kunnes alkoivat seurustella. Tarinan edetessä Elena sai tietää, että Stefan on vampyyri, ja lupasi pitää Stefanin salaisuuden. Myöhemmin selivää että Elena on Petrovan kaksoisolento joka täytyy uhrata uhrausrituaalissa jonka ansiosta Klausin ihmissusipuoli saa vallan.

Damon Salvatore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Damon Salvatore
Ian Somerhalder Damon Salvatorena.

Damon Salvatore (Ian Somerhalder) esittää sarjan anti-sankaria. Damon syntyi Mystic Fallsissa vuonna 1844. Kun Katherine saapui kaupunkiin sekä Damon, että hänen nuorempi veljensä Stefan rakastuivat naiseen. Vuonna 1864 Damon muuttui vampyyriksi jouduttuaan isänsä ampumaksi Katherinen verta elimistössään. Hänen muodonmuutoksensa kuitenkin oli pysyvä vasta Stefanin vakuutettua tämän tappamaan naisen. Vihoissaan Katherinelle, joka muutti myös Stefanin vampyyriksi,hän vannoi tekevänsä koko Stefanin loppuelämän kurjaksi. Yli sata vuotta myöhemmin Damon palaa Mystic Fallsiin vapauttamaan Katherinen, jonka hän uskoo olevan lukittuna hautaan. Damon tapaa Elena Gilbertin ja yhä veljeään vihaten päättää aiheuttaa harmia Elenan ja Stefanin suhteelle. Saatuaan selville Katherinen olleen koko ajan elossa eikä lainkaan lukittuna hautaan, Damon löytää lohtua Elenasta ja alkaa rakastua tähän. Damonin suhde myös Stefania kohtaan alkaa parantua, kun näytetään miten Damon oikeasti välittää veljestään. Sarjan alussa Damon tappoi ihmisiä impulsiivisesti, mutta sarjan edetessä hän alkaa käyttäytyä inhimillisemmin ja lopettaa ihmisten tapon. Hän myös ystävystyy muun muassa Alaric Saltzmanin ja sheriffi Forbesin kanssa. Katherinen palatessa toisella tuotantokaudella ja kertoessa ettei koskaan rakastanut tätä, vaan aina vain Stefania, Damonin rakkaus Katherinea kohtaan katoaa ja muuttuu vihaksi. Damonista tulee läheinen Rose-nimisen vampyyrin kanssa, mutta tämän saatua ihmissuden pureman, Damonille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin tappaa tämä puuseipäällä. Murtuneena Damon palaa hetkeksi vanhoihin tapoihinsa, tappaen nuoren naisen. Damon aloittaa suhteen reportteri Andie Starin kanssa, jota hän manipuloi antamaan vertaan ja käyttää tätä viedäkseen huomionsa muilta asioilta. Myöhemmin hän kuitenkin käskee tätä lähtemään pelätessään, ettei pysty kontrolloimaan enää itseään. Andie Star kuolee kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa missä Stefan käskee Damonin jättaa hänet rauhaan ja kun Damon ei usko Stefan tappaa Andien pakottamalla hänet putoamaan työpaikallaan. Muista suhteistaan huolimatta Damon rakastaa Elenaa syvästi. Toisen kauden loppuvaiheessa Damonia on purrut ihmissusi ja hän on kuolemaisillaan. Damon kuitenkin pelastuu juotuaan Katherinen tuomaa Klausin verta.

Steven R. McQueen (vas.), Matt Davis ja tuottaja Julie Plec

Jeremy Gilbert[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen) on Elenan pikkuveli, joka myöhemmin paljastuukin hänen biologiseksi serkukseen. Sarjan alussa Jeremy on emotionaalisesti vahingoittunut vanhempiensa traagisen kuoleman vuoksi ja käyttää muun muassa huumeita. Hän rakastuu Vicki Donovaniin, joka on myös huumeiden käyttäjä ja joka seurustelee Tyler Lockwoodin kanssa. Myöhemmin Vicki jättää Tylerin ja aloittaa suhteen Jeremyn kanssa. Jeremy kuitenkin todistaa Vickin kuoleman Stefanin seivästäessä tämän Damonin muutettua Vicki ensin vampyyriksi. Pelätessään ettei Jeremy pysty käsittelemään toista menetystä, Elena pyytää Damonia manipuloimaan Jeremyn unohtamaan kaiken ja poistamaan tämän kivun. Tämän ansiosta Jeremy muuttuu vakaammaksi ja lopettaa huumeiden käytön. Myöhemmin Jeremy alkaa seurustella Anna-nimisen vampyyrin kanssa, joka kuitenkin joutuu John Gilbertin tappamaksi. Musertuneena Annan kuolemasta, Jeremy ottaa yliannostuksen kipulääkkeitä sekä Annan verta aikoen tulla vampyyriksi, mutta epäonnistuu. Myöhemmin John antaa tälle sormuksensa, joka suojelee yliluonnoliselta kuolemalta. Toisella kaudella Jeremy rakastuu Bonnieen ja pari alkaa seurustella. Myöhemmin Jeremy menettää sekä tätinsä Jennan, että setänsä Johnin uhrauksen päivänä. Kauden päätösjaksossa Jeremy joutuu vahingossa ammutuksi, mutta Bonnie tuo tämän takaisin henkiin. Loitsu jota Bonnie käytti aiheutti kuitenkin seuraamuksia ja jakson lopussa Jeremy näkee sekä Vickin, että Annan. Kolmannella kaudella Jeremy näkee Annaa ja Vickiä aaveina. Kolmannen kauden seitsemännessä jaksossa Jeremy kertoo Elenalle, että tämä on aina rakastanut Annaa. Saman jakson lopussa Bonnie tuhoaa kaulakorun, ja kaikki aaveet katoavat, mukaan lukien Anna. Jeremy muuttuu vampyyrimetsästäjäksi neljännellä kaudella.

Jenna Sommers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jenna Sommers (Sara Canning; kaudet 1-2) oli Elenan ja Jeremyn täti. Siskonsa ja tämän miehen kuoltua auto-onnettomuudessa, Jennasta tuli Elenan ja Jeremyn laillinen huoltaja. Sarjan alussa Jennalla oli ongelmia sopeutua uuteen rooliinsa, totuttuaan olemaan college-opiskelija. Myöhemmin hän alkoi tapailla uutisreportteri Logan Felliä, joka petti tätä parin yhteisessä menneisyydessä. Logan kuitenkin muuttui vampyyriksi ja joutui historianopettaja Alaric Saltzmanin tappamaksi. Pian Jenna alkoikin seurustella Alaricin kanssa. Toisella kaudella John Gilbert alkaa aiheuttaa ongelmia Jennan ja Alaricin suhteessa ja Jenna alkaa epäillä, ettei Alaric ole täysin rehellinen. Kun Isobel Flemming, Alaricin oletettavasti kuollut vaimo näyttäytyy Gilbertien ovella, Jenna suuttuu Elenalle ja Alaricille, jotka lopulta paljastavat tälle kaiken vampyyreistä. Myöhemmin Klaus muuttaa Jennan vampyyriksi käyttääkseen tätä uhrina rituaalissa jonka tarkoitus on vapauttaa Klausin ihmissusipuoli. Jenna kuitenkin yrittää tappaa Greta Martinin, Klausin noidan, estääkseen rituaalin ja pelastaakseen Elenan, jolloin Klaus tappaa tämän. Jenna haudataan lähelle Mirandan, Graysonin ja John Gilbertin hautoja.


Bonnie Bennett[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Bonnie Bennett
Kat Graham esittää Bonnie Bennettiä.

Bonnie Bennett (Katerina Graham) on Elena Gilbertin paras ystävä sekä hyvä ystävä myös Caroline Forbesin kanssa. Sarjan alussa Bonnie saa tietää syntyneensä noitasukuun, ollen täten itsekin noita. Bonnien isoäiti, joka on myös noita auttaa tätä käyttämään voimiaan. Isoäidin kuollessa, Bonnie on musertunut, mutta jatkaa voimiensa harjaannuttamista ja kehittyy sarjan edetessä yhä voimakkaammaksi. Toisen kauden puolivälissä, Bonnie alkaa seurustella Elenan pikkuveljen, Jeremyn kanssa. Myöhemmin Bonnie saa tietää, että ainut keino päihittää Klaus on saada sadan kuolleen noidan voimat, jotka Bonnie myös myöhemmin ansaitsee. Huijatakseen Klausia, Bonnie teeskentelee kuolemansa. Ollessaan hyvin lähellä Klausin päihittämistä, Elijah ei tapa tätä niin kuin suunniteltu, vaan kantaa tämän pois ennen kuin Bonnie ehtii reagoida tapahtuneeseen. Toisen kauden lopussa Bonnie pelastaa Jeremyn rakkautensa voimalla.

Caroline Forbes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Caroline Forbes
Candice Accola Caroline Forbesina.

Caroline Forbes (Candice Accola) on Elenan ja Bonnien hyvä ystävä. Caroline on Mystic Fallsin sheriffin, Liz Forbesin tytär. Carolinen isä jätti tämän äidin paljastaessaan olevansa homo. Sarjan alussa Caroline oli itsekeskeinen, pinnallinen ja kateellinen Elenalle, sarjan kehittyessä Carolinesta on kuitenkin tullut ystävällisempi. Caroline alkaa seurustella Matt Donovanin kanssa, mutta muututtuaan vampyyriksi toisella tuotantokaudella hän jättää Mattin ajatellen tämän parasta. Stefan Salvatore auttaa Carolinea hillitsemään verenhimonsa ja parin välille muodostuu ystävyyssuhde. Kun Tyler Lockwood muuttuu ihmissudeksi, Caroline auttaa tätä jolloin Tyler alkaa ihastua tähän. Caroline rakastaa kuitenkin yhä Mattia ja pari palaakin yhteen Tylerin lähtiessä kaupungista. Myöhemmin Matt saa tietää Carolinen olevan vampyyri ja kertoo asiasta myös sheriffille. Aluksi he eivät hyväksy asiaa, mutta huomaavat lopulta, Carolinen säilyttäneen ihmisyytensä. Matt kuitenkin päättää parin suhteen siitä huolimatta todeten omaavansa jo tarpeeksi ongelmia. Tylerin palatessa Mystic Fallsiin, hän ja Caroline lähentyvät paljon, mutta eräänä yönä Caroline kuitenkin yrittää livahtaa pois tämän luota, ja joutuu Carol Lockwoodin rautayrteillä ammutuksi tämän saatua selville Carolinen olevan vampyyri.Carol soittaa Carolinen isälle Billille että hänen tyttarensä on vampyyri. Bill tulee kaupunkiin ja alkaa kiduttaa Carolinea jottei joutuisi tappamaan tätä. Tyler pelastaa Carolinen näytettyään äidilleen että on itse ihmissusi ja Carol lupaa suojella Carolinea. Carol ilmoittaa Lizille tapahtuneesta ja he menevat hakemaan Carolinen pois. Myöhemmin Carolinen ja hanen isänsä suhde on parempi.

Matt Donovan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Matthew "Matt" Donovan (Zach Roerig) on Elenan ex-poikaystävä, Vicki Donovanin pikkuveli sekä Tyler Lockwoodin parasystävä. Elenan jätettyä Matt pian tämän vanhempien kuoltua, Matt oli yhä rakastunut tähän. Myöhemmin hän kuitenkin alkoi seurustella Caroline Forbesin kanssa, mutta Carolinen muututtua vampyyriksi pari eroaa. He kuitenkin palaavat yhteen, mutta eroavat jälleen Mattin saadessa tietää Carolinen vampyyriydestä.


Vicki Donovan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Victoria "Vicki" Donovan (Kayla Ewell) oli sarjan päähenkilöstöä ensimmäisen kauden seitsemän ensimmäistä jaksoa sekä vieraileva hahmo toisen kauden viimeisessä jaksossa. Vicki on Mattin isosisko, jolla on taipumus sortua huumeisiin sekä alkoholiin. Sarjan alussa Vicki seurusteli Tyler Lockwoodin kanssa, mutta pian tämä kuitenkin jätti Tylerin ja aloitti suhteen Jeremyn kanssa. Myöhemmin Damon muuttaa tämän vampyyriksi. Vampyyrinä Vicki ei pysty kontrolloimaan verenhimoaan vaan lähes hyökkää Jeremyn kimppuun. Stefan Salvatore kuitenkin tappaa tämän ennen lisävahinkoja. Myöhemmin Caroline Forbes löytää Vickin ruumiin. Toisen kauden päätösjaksossa Vicki ilmestyy aaveena Jeremylle, Bonnie Bennettin tuotua Jeremy takaisin henkiin tämän jouduttua sheriffi Forbesin ampumaksi.


Tyler Lockwood[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Tyler Lockwood

Tyler Lockwood (Michael Trevino) on Mystic Fallsin pormestari Richard Lockwoodin ja tämän vaimon Carol Lockwoodin ainut lapsi. Tyler pelaa amerikkalaista jalkapalloa Mystic Falls High Schoolin joukkueessa ja on Matt Donovanin paras ystävä. Sarjan alussa Tyler on itserakas, röyhkeä ja kiusaajaluonteinen, hän seurustelee Vicky Donovanin kanssa, joka myöhemmin jättää tämän. Tyler on myös hyvin kiivas luonteinen joka johtuu Lockwoodien perheen kantamasta ihmissusigeenistä. Tylerin aiheuttaessa vahingossa luokkatoverinsa Sarahin kuoleman, tämän pelko käy toteen ja perhekirous aktivoituu. Caroline Forbes, joka vast'ikään muuttui vampyyriksi, auttaa Tyleria kohtaamaan ensimmäisen muodonmuutoksensa ja tämän uuden elämän valmistelut. Lopulta Tyler rakastuu Carolineen, mutta Jules-nimisen ihmissuden kertoessa Carolinen ja kahden muun vampyyrin olevan vastuussa tämän enon kuolemasta, Tyler tuntee itsensä petetyksi. Kun ryhmä ihmissusia ottaa Carolinen kidutettavakseen, Tyler epäröi tämän pelastamista. Caroline päättää ystävyyssuhteensa Tyleria kohtaan ja pian Tyler päättää lähteä kaupungista. Tyler kuitenkin palaa toisen kauden lopussa äitinsä joutuessa sairaalaan ja Carolinen anellessa, tämä päättää jäädä kaupunkiin. Parin välit lähenevät kesän aikana ja kolmannen kauden alussa he jopa päätyvät samaan sänkyyn.

Alaric Saltzman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alaric Saltzman (Matthew Davis) on Mystic Falls High Schoolin historianopettaja. Alaric saapuu alun perin kaupunkiin tappaakseen Damon Salvatoren, uskoen tämän tappaneen vaimonsa Isobelin. Myöhemmin kuitenkin selviää, että Isobel Flemming ei ole kuollut vaan omasta pyynnöstään Damon muutti tämän vampyyriksi. Alaric ystävystyykin pian Damon kanssa. Alaric omistaa Gilbert-sormuksen, jonka ansiosta hän ei voi kuolla minkään yliluonnollisen aiheuttamana. Toisella kaudella Alaric alkaa seurustella Jenna Sommersin kanssa, joka kuitenkin jättää tämän saatuaan selville tämän salaavan asioita. Klaus käyttää Alaricin ruumista ansaitakseen ryhmän luottamuksen, mutta lopulta päästää ruumiista irti ja Alaric palaa yhteen Jennan kanssa. Pian Klaus kuitenkin kaappaa Jennan, muuttaa tämän vampyyriksi ja lopulta tappaa tämän. Kolmannella tuotantokaudella Alaric kuolee kun hänet on muutettu vampyyriksi ja yhdistetty Elenan vereen, sillä Elena muuttui vampyyriksi.

Katherine Pierce[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Katherine Pierce
Nina Dobrev esittää Katherine Pearcea.

Katherine Pierce on sarjan keskushenkilön, Elena Gilbertin antagonisti. Kumpaistakin hahmoa näyttelee Nina Dobrev. Alkuperäiseltä nimeltään Katerina Petrova, Katherine syntyi Bulgariassa 1400-luvun lopulla ja karkotettiin Englantiin synnytettyään aviottoman lapsen. Tavattuaan Klausin ja Elijahin, kaksi "alkuperäistä vampyyriä", hän sai tietää olevansa Petrova-kaksoisolento, jonka vuoksi hänet täytyy uhrata, jotta Klausin ihmissusipuoli vapautuu. Katherine käytti Trevor-nimistä, häneen rakastunutta vampyyriä paetakseen ja huijasi Rose-nimisen vampyyrin muuttamaan hänet, jottei häntä enää voitaisi käyttää kirouksen rikkomiseen. Klaus kuitenkin janosi kostoa, joten Katherine joutui koko ajan pakenemaan tätä. Satoja vuosia myöhemmin, Katherine saapui Mystic Fallsiin, jossa sekä Stefan että Damon Salvatore rakastuivat häneen. Kun Mystic Fallsin vampyyreja vainottiin, Katherine pakeni. Viipyessään kaupungissa hän ehti muuttaa molemmat veljekset vampyyreiksi. Damon joka uskoi Katherinen olevan loukussa haudassa, vietti 145 vuotta rakastaen tätä ja yrittäen löytää keinon tämän vapauttamisekseen. Keinon keksittyään Damon saa tietää ettei Katherine koskaan ollut haudassa vaan oli koko ajan elossa. Ensimmäisen kauden lopussa Katherine palaa Mystic Fallsiin ja kertoo Damonille ettei koskaan rakastanut tätä vaan Stefania yrittäessään rikkoa Elenan ja Stefanin välisen suhteen. Myöhemmin paljastuu, että todellinen syy Katherinen paluulle oli kuukiven löytäminen sekä sen ja Elenan luovuttaminen Klausille saadakseen taas vapautensa. Stefan ja Damon kuitenkin lukitsevat Katherinen hautaan, josta vampyyrit eivät voi loitsun vuoksi poistua ja kun loitsu rikkoutuu, Elijah manipuloi tämän jäämään. Elijah tapetaan ja Katherine vapautuu, mutta päättää silti auttaa Damonia ja Stefania. Klausin saapuessa Mystic Fallsiin hän kidnappaa Katherinen ja pitää tätä Alaricin asunnossa kidutettavanaan. Myöhemmin Klaus kuitenkin päästää Katherinen lähtemään.

Klaus Mikaelson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Klaus Mikaelson
Joseph Morgan esittää ihmissusi/vampyyri Klausia.

Klaus (Joseph Morgan) liittyy sarjan näyttelijäkokoonpanoon toisella kaudella. Lordi Niklaus, tuttavallisemmin Klaus, on vanhin vampyyri ja yksi sarjan päävihollisista. Klausista perheineen tuli kaikkien aikojen ensimmäiset vampyyrit. Myöhemmin paljastui, että hänen äitinsä oli tehnyt syrjähypyn ja että Klausin biologinen isä onkin ihmissusi, joka tekee tästä vampyyri/ihmissusi hybridin. Joukko noitia kuitenkin sitoi tämän ihmissusi voimat kuukiven avulla. Päästääkseen myös ihmissusivoimansa valloilleen, täytyy suorittaa rituaali jossa ihmissusi, vampyyri sekä Petrova-kaksoisolento uhrataan. Klaus keksi valekirouksen, auringon ja kuun kirouksen saadakseen kaksi lajia etsimään Petrova-kaksoisolentoa. Ensimmäinen Klausin löytämä kaksoisolento oli Katerina Petrova, joka kuitenkin pakeni kuukivi mukanaan ja muutti itsensä vampyyriksi, tullen täten tarpeettomaksi rituaalin kannalta. Klaus kuitenkin janosi kostoa Katerinalla, joka joutui viettämään vuosisatoja paeten tältä. Satoja vuosia myöhemmin, Klaus löytää Katerinan ja Elena Gilbertin, seuraavan Petrova-kaksoisolennon. Hän kidnappaa Katerinan ja kiduttaa tätä ja ottaa vallan Alaric Saltzmanin ruumiista vakoillakseen Elenaa. Saatuaan käsiinsä kuukiven, Jules-ihmissuden, Petrova-kaksoisolento Elenan ja muutettuaan Jennan vampyyriksi, rituaali voi alkaa. Bonnie Bennett ja Elijah joka on vihainen Klausin tapettua koko heidän yhteisen perheensä, suunnittelevat juonen jonka avulla Klausin rituaalia ei saataisi päätökseen. Bonnien käyttäessä sadan kuolleen noidan voimaa ja Elijahin yrittäessä tappaa tämä, Klaus kertoo voivansa paljastaa tälle perheensä hautapaikan. Elijah pelastaa Klausin, mutta Klaus tappaa Elijahin. Myöhemmin Klaus kiristää Stefanin puolelleen luodakseen lisää hybridejä eli ihmissusivampyyreja.

Sivuhenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sheriffi Elizabeth Forbes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elizabeth "Liz" Forbes (Marguerite MacIntyre) on Mystic Fallsin sheriffi sekä (Caroline Forbesin) äiti. Sarjan ensimmäisellä kaudella Elizabeth ystävystyy kaupunkiin saapuneen Damonin kanssa ja esiintyykin useissa jaksoissa suojellen kaupunkia vampyyrien hyökkäyksiltä. Toisella kaudella Mattin saatua selville Carolinen olevan vampyyri ja kertoo tietonsa Elizabethille. Ei kuitenkaan tiedetä mitä Elizabeth suunnittelee tiedolla tekevänsä.[2]

Carol Lockwood[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Carol Lockwood (Susan Walters) on Tylerin äiti ja Richard Lockwoodin vaimo. Toisella kaudella, miehensä kuoleman jälkeen, hänestä tulee Mystic Fallsin pormestari.[3]

John Gilbert[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

John Gilbert (David Andres) on Grayson Gilbertin pikkuveli sekä Elenan biologinen isä. Nuoruudessaan, Grayson opetti veljelleen kaiken vampyyreistä esi-isänsä Johnathan Gilbertin muistiinpanojen avulla. Veljekset myös perivat sormukset jotka estävät heitä kuolemasta millään yliluonnollisella tavalla.[4]

Stefanie Salvatore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stefanie Salvatore on Elenan ja Damonin tytär, jonka Josie Saltzman mainitsee ohimennen Legacies sarjan jaksossa "Täällä on paikka missä toiveesi toteutuvat."

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Annabelle Johnson (Anna)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Malese Jow
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri/aave
 • Ikä: syntyi 1600-luvun alussa
 • Kausi 1, jaksot 11-17, 19-22
  • Jaksot: “Veren perintö”, “Vaarallinen kaupunki”, “Tuleen tuomitut”, “Haudan vangit”, “Jäljillä”, “Uusi tuleminen”, “Pitkin hampain”, “Syötävän kaunis”, “Veriveljet”, “Isobel”, “Juhlapäivä”
 • Kausi 2, jakso 22
  • Jaksot: "As I Lay Dying"
 • Kausi 3 jaksot 1-7
  • Jaksot: "Birthday", "The Hybrid"
  • Yhteensä: 19 jaksoa

Pearlin tytär ja Benin sekä Loganin luoja. Aloittaa romanttisen suhteen Jeremy Gilbertin kanssa äitinsä vastusteluista huolimatta. Joutuu John Gilbertin tappamaksi, mutta antaa ennen kuolemaansa Jeremylle pienen pullon omaa vertaan, jotta tästä voi tulla vampyyri.[5] Ilmestyi ensimmäisen kerran haamuna toisen kauden viimeisessä jaksossa. Kolmannella kaudella varoittaa Jeremyä Vickistä. Ennen kuin Bonnie tuhoaa kaulakorun, Jeremy ja Anna suutelivat.

Emily Bennett[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Bianca Lawson/Jasmine Burke
 • Status: Kuollut
 • Laji: Noita/Aave
 • Kausi 1, jaksot 6, 8, 9, 13, 20
  • Jaksot: "Uutta verta", "Vanha ystävä", "Menneisyyden haamut", "Tuleen tuomitut", "Veriveljet"
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Emily Bennett oli voimakas noita ja Sheila ja Bonnie Bennettin esiäiti. Vuonna 1864 Emily toimi Katherinen hovineitona. Hänen esi-isänsä olivat peräisin Salemista, jossa noidat poltettiin roviolla. Muiden merkittävien tekojensa ohella Emily antoi Katherinelle, Pearlille, Annalle ja Harperille lapis lazuli-sormukset joiden ansiosta he voivat kävellä päivän valossa. Emily ja Damon tekivät sopimuksen vuonna 1864: Damon suojelisi Emilyn jälkeläisiä ja Emily käyttäisi loitsukirjaansa suojellakseen Katherinea. Mystic Fallsin perustajat polttivat Emilyn roviolla vuonna 1864.[6]

Sheila "Grams" Bennett[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jasmine Guy
 • Status: Kuollut
 • Laji: Noita
 • Kausi 1, jaksot 5, 7, 8, 11, 14
  • Jaksot: “Elämän ja kuoleman kysymyksiä”, “Riivattu”, “Vanha ystävä”, “Veren perintö”, “Haudan vangit”
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Bonnien isoäiti, joka kuoli myöhemmin loitsun voimasta.[7]

Bethanne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jeni Perillo
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 15, 16
  • Jaksot: "Jäljillä", "Uusi tuleminen"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Bethanne oli yksi hautaan vangituista vampyyreistä sekä Frederickin tyttöystävä jonka Stefan tappoi.[8]

Amber Bradley[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Spencer Locke
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 19
  • Jaksot: "Syötävän kaunis"
  • Yhteensä: 1 jakso

Amber Bradley oli Miss Mystic Falls kandidaatti, jonka verta Stefan joi.[9]

Bree[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Gina Torres
 • Status: Kuollut
 • Laji: Noita
 • Kausi 1, jakso 11
  • Jaksot: “Veren perintö”
  • Yhteensä: 1 jakso

Bree oli noita, joka työskenteli Bree's Bar nimisessä pubissa Georgiassa sekä Lexin hyvä ystävä.[10]

Bisnesmies ja ajuri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bisnesmies ja ajuri olivat hahmoja vuoden 1864 takaumasta. Katherine asetti heille ansan, jotta he pysäyttäisivät vaununsa: hän kertoi heille miehensä (Damon) olevan loukkaantunut ja tappoi lopulta molemmat.[11]

Cherie ja Frank[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jena Sims ja Michael Roark
 • Status: ei tiedossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1. jakso 21
  • Jaksot: “Isobel”
  • Yhteensä: 1 jakso

Cherie ja Frank ovat ihmisiä, joita Isobel manipuloi. Isobel kertoi John Gilbertille Cherien olevan jazz-laulaja Brooklynistä ja Frankin olevan cowboy Amarillosta.[12]

Rouva Clarke[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Marci T. House
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 1
  • Jaksot: “Uusi oppilas”
  • Yhteensä: 1 jakso

Rouva Clarke on Mystic Falls High Schoolin sihteeri, joka nähdään ainoan kerran Stefanin yrittäessä kirjautua koulun oppilaaksi. Hän sanoi ettei Stefanilla ollut tarvittavia papereita, jolloin Stefan manipuloi tätä ajattelemaan että hänellä oli kaikki tarvittava.[13]

Darren ja Brooke[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Steve Belford ja Cindy Busby
 • Status: Kuolleet
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 1
  • Jaksot: “Uusi oppilas”
  • Yhteensä: 1 jakso

Darren Malloy ja Brooke Fenton olivat ensimmäiset Damonin tappamat ihmiset jotka näytettiin sarjassa. Brooke oli 22-vuotias ja oli 24-vuotiaan poikaystävänsä Darrenin kanssa ajamassa kotiin. Törmättyään johonkin, he pysähtyivät ja joutuivat Damonin tappamiksi.[14]

Kelly Donovan[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Melinda Clarke
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kirjoissa: Rouva Bennett ja rouva Honeycutt
 • Kausi 1, jaksot 15-18
  • Jaksot: “Jäljillä”, “Uusi tuleminen”, “Pitkin hampain”, “Veren maku”
  • Yhteensä: 4 jaksoa

Matt ja Vicki Donovanin äiti. Huono roolimalli, alkoholisti ja puuma. Matt heitti hänet myöhemmin ulos perheen kodista.[15]

Duke[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Justin Smith
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jaksot 14, 18
  • Jaksot: “Haudan vangit", "Veren maku"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Duke on Mystic Falls High Schoolin entinen oppilas, joka käy Duken yliopistoa. Joka kerta palatessaan Mystic Fallsiin hän pitää juhlat. Caroline kertoi, että hänen oikea nimensä saattaa olla Bob ja että hän on idiootti.[16]

Honoria Fell[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: -
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen

Honoria Fell oli yksi Mystic Fallsin perustajista. Honoria oli yksi Pearlin apteekin vakioasiakkaista ja vei sinne muun muassa rautayrttiä myytäväksi. Honorian päiväkirja kulki Fellin suvussa, kunnes Anna otti sen.[17]

Logan Fell[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Chris Johnson
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 4-6, 9-10
  • Jaksot: “Perhesiteitä”, “Elämän ja kuoleman kysymyksiä”, “Uutta verta”, “Menneisyyden haamut”, “Kuin kaksi marjaa”
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Jennan ex-poikaystävä ja uutistoimittaja, jonka Damon Salvatore ja Vicki Donovan tappoivat ja jonka Anna ja Ben muuttivat vampyyriksi. Joutui myöhemmin Alaric Saltzmanin tappamaksi.[18]

Franklin Fell[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jackson Walker
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 5
  • Jaksot: “Elämän ja kuoleman kysymyksiä”
  • Yhteensä: 1 jakso

Franklin Fell oli uutistoimittaja vuonna 1953. Hän raportoi "eläinhyökkäyksestä" Salvatoren perheen täysihoitolalta. Logan Fellin esi-isä.[19]

William Forbes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: -
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Mainittu jaksoissa: "Perhesiteitä", "Tuleen tuomitut"

William Forbes oli yksi Mystic Fallsin perustajista sekä kaupungin sheriffi.

Isobel Flemming-Saltzman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Mia Kirshner
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 11, 15, 20, 21,
  • Jaksot: “Veren perinto”, "Jäljillä", “Veriveljet”, “Isobel”
 • Kausi 2
  • "Know Thy Enemy”
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Elenan biologinen äiti. Isobel on vampyyri, jonka Damon muutti tämän omasta pyynnöstään ja väittää olevansa Katherinen viestintuoja. Oli aikaisemmin naimisissa Alaric Saltzmanin kanssa, mutta väittää Elenan biologisen isän olevan John Gilbert.Isobel palaa taas kuvioihin, auttamaan Elenaa, tai niin hän väitti. Hän oli tehnyt Katherinen kanssa aikaisemmin sopimuksen, että hän tappaa Stefanin tai auttaa Klausia, koska Isobel ei halua vampyyreja Elenan elämään. Hän päätti tappaa Stefanin, koska vihasi sitä, että Elena oli Stefanin kanssa. Kuoli revittyyään auringolta suojaavaan sormuksensa kaulaketjusta irti päivänvalossa, oman hautansa edessä.[20]

Frederick[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Stephen Martines
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 16, 17
  • Jaksot: “Uusi tuleminen”, “Pitkin hampain”
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Haudasta vapaaksi päästyjen vampyyrien johtaja, jonka Stefan tappoi.[21]

Samantha Gibbons[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Tiffany Morgan
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jaksot 15-17
  • Jaksot: “Jäljillä”, “Uusi tuleminen”, “Pitkin hampain”
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Ihminen, joka oli haudan vampyyrien vallassa. Antoi heidän asua maatilallaan ja joutui myöhemmin Damonin tappamaksi.[22]

Johnathan Gilbert[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Joe Knezevich
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jaksot 13, 20
  • Jaksot: “Tuleen tuomitut”, "Veriveljet"
 • Kausi 2, jakso 4
  • Jaksot: "Memory Lane"
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Elenan ja Jeremyn esi-isä vuodelta 1864 ja vampyyrejä vihaava vampyyrintappaja. Hän oli keksijä, mutta mikään hänen keksinnöistään ei toiminut. Sen sijaan Emily Bennett niminen noita loitsi ne salaa. Johnathan loi Gilbert-taskukellon, joka havaitsee vampyyrit sekä "Laitteen", jota voi käyttää vain kerran ja tuhoaa kaikki vampyyrit viiden korttelin alueelta.[23]

Harper[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Sterling Sulieman
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 14-17, 20
  • Jaksot: “Haudan vangit”, "Jäljillä”, “Uusi tuleminen”, “Pitkin hampain”, “Veriveljet”
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Harper oli armeijassa Yhdysvaltain sisällissodan aikaan. Hänet jätettiin kuolemaan taistelukentälle, kunnes Pearl muutti hänet vampyyriksi. Vuonna 1864, hän oli yksi 27 Mystic Fallsin asukkaiden kiinni ottamista ja palavaan Fells Church-kirkkoon lukituista vampyyreistä. Emily Bennett käytti noituutta haudatakseen vampyyrit maan alle. Harper pysyi haudattuna 145 vuotta, kunnes Damon Salvatore vakuutti Emilyn jälkeläisen Sheila Bennettin avaamaan haudan. Damon etsi menetettyä rakkauttaan, Katherinea, joka ei kuitenkaan ollut haudassa. Raivoissaan Damon heitti Katherinelle tuomansa ihmisverellä täytetyn muovipussin haudan seinään. Harper, joka oli vielä heikko, joi veren ja sai tarpeeksi voimia paetakseen. Eräs patikoija löysi hänet ja kertoi tälle nykyvuoden ennen kuin tämä tappoi patikoijan. Harper palasi Mystic Fallsiin ja tapasi Bethannen, toisen haudasta paenneen vampyyrin ja sai tietää muiden vampyyrien kokoontuneen neiti Gibbonsin maatilalle Mystic Fallsin rajamaille. Kun Pearl päättää lähteä Mystic Fallsista Harper haluaa mukaan. Parin ollessa lähdössä John Gilbert tappaa heidät molemmat.[24]

Henry[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Evan Gamble
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jakso 20
  • Jaksot: “Veriveljet”
  • Yhteensä: 1 jakso

Henry oli yksi haudan vampyyreitä. John Gilbert löysi tämän ja tarjosi tälle asuinpaikan sekä verta. Vastapalvelukseksi hän halusi Henryn vakoilevan toisia haudasta vapautuneita vampyyrejä.[25]

Lee[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Brandon Quinn
 • Status: Elossa
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jakso 11
  • Jaksot: “Veren perintö”
  • Yhteensä: 1 jakso

Lexin poikaystävä, joka haluaa kostaa tämän kuoleman tappamalla Damonin, mutta muuttaa myöhemmin suunnitelmiaan Elenan rukoillessa ettei tämä tapa Damonia.[26]

Lexi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Arielle Kebbel
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jakso 8, kausi 2, jakso 15, kausi 3, jakso 7
  • Jaksot: “Vanha ystävä”
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Stefanin paras ystävä, jonka Damon myöhemmin tappoi. Lexi oli kuollessaan 350 vuotta vanha.[27]

Pormestari Richard Lockwood[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Rob Pralgo
 • Kirjoissa: Pormestari Dawley ja herra Smallwood
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 1, jaksot 4, 6, 7, 10, 17-19, 22
  • Jaksot: “Perhesiteitä”, “Uutta verta”, “Riivattu”, “Kuin kaksi marjaa”, “Pitkin hampain”, “Veren maku”, “Syötävän kaunis”, “Juhlapäivä”
  • Yhteensä: 8 jaksoa

Mystic Fallsin pormestari. Tyler Lockwoodin isä ja Carol Lockwoodin aviomies. Oli Perustajien järjestön jäsen. Kuoli palavassa talossa, haudan vampyyreiden kanssa. [28]

Ben McKittrick[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Sean Faris
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 12-14
  • Jaksot: “Vaarallinen kaupunki”, “Tuleen tuomitut”, “Haudan vangit”
 • Kausi 2, jakso 4
  • Jaksot: "Muistojen tiellä"
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Annan suojatti, joka kävi treffeillä Bonnien kanssa, mutta myöhemmin sieppasi tämän ja jonka Stefan poltti kuoliaaksi.[29]

Mysteerinen Mies[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Michael Showers
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 15
  • Jaksot: “Jäljillä"
  • Yhteensä: 1 jakso

Isobel Saltzman piti "Mysteeristä miestä" vallassaan ja käytti tätä useisiin eri tehtäviin ennen kuin sai tämän tekemään itsemurhan.[30]

Mystic Grillin emäntä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mystic Grillin emäntä esiintyy sarjassa ensimmäisen kerran kun Jason Harris kysyy tältä missä Salvatorejen täysihoitola on. Hän vastaa paikan olevan Mystic Fallsin kammottavin paikka ja kertoo sen olleen suljettu 3 kuukautta kun "Zach Salvatore potkaisi kaikki ulos".[32]

Noah[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Dillon Casey
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 10-12
  • Jaksot: “Kuin kaksi marjaa”, “Veren perintö”, “Vaarallinen kaupunki”
 • Kausi 2, jakso 4
  • Jaksot: "Muistojen tiellä"
  • Yhteensä: 4 jaksoa

Vampyyri, joka vainosi Elenaa ja jonka Salvatoren veljekset tappoivat.[33]

Pearl[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Kelly Hu
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 1, jaksot 13-17, 19, 20
  • Jaksot: “Tuleen tuomitut”, “Haudan vangit”, “Jäljillä”, “Uusi tuleminen”, “Pitkin hampain”, “Syötävän kaunis”, “Veriveljet”
  • Yhteensä: 7 jaksoa

Vampyyri, joka paljastui 400 vuotta Salvatoren veljeksiä vanhemmaksi. Rakastui Jonathan Gilbertiin viimeksi kaupungissa ollessaan. Annan äitinä, ja koska tämä oli syvästi rakastunut Jonathanin jälkeläiseen Jeremyyn, Pearl ei pidä Annan viettävän aikaa Jeremyn kanssa. John Gilbert tappoi hänet ja Harperin. Pearl oli yksi haudan vampyyreistä ja Katherinen hyvä ystävä.[34]

Trudie Peterson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Amanda Detmer
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 15
  • Jaksot: “Jäljillä”
  • Yhteensä: 1

Isobelin paras ystävä, jonka Isobelin palkkaama ihminen tappoi.[35]

Giuseppe Salvatore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: James Remar
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jaksot 13, 20
  • Jaksot: “Tuleen tuomitut”, “Veriveljet”
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Salvatoren veljesten isä ja vampyyrivainojen johtaja. Vihasi vampyyrejä ja yritti tuhota lajin vuonna 1864. Myöhemmin paljastuu, että hän ampui omat poikansa heidän yrittäessään pelastaa Katherinen. Stefan tappoi tämän vahingossa.[36]

Joseph Salvatore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: James Remar
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 5
  • Jaksot: “Elämän ja kuoleman kysymyksiä"
  • Yhteensä: 1 jakso

Salvatoren veljesten serkku, jonka luultavasti Damon tappoi 12. kesäkuuta 1953.[37]

Zachary "Zach" Salvatore[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Chris William Martin
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jaksot 1, 2, 4, 5
  • Jaksot: “Uusi oppilas”, “Pyrstötähden yö”, “Perhesiteitä”, “Elämän ja kuoleman kysymyksiä”
  • Yhteensä: 4 jaksoa

Stefan ja Damon Salvatore ovat Zachin setiä, vaikka kaikki olettavatkin Zachin olevan veljesten setä.[38]

William Tanner[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Benjamin Ayres
 • Kirjoissa: Herra Tanner
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jaksot 1-3
  • Jaksot: “Uusi oppilas”, “Pyrstötähden yö”, “Kovia otteita”
  • Yhteensä: 3 jaksoa

High Schoolin opettaja ja jalkapallovalmentaja, jonka Damon myöhemmin tappaa.[39]

Tiki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Brandi Coleman
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 5
  • Jaksot: “Elämän ja kuoleman kysymyksiä"
  • Yhteensä: 1 jakso

Tiki on omahyväinen cheerleader, joka auttoi keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen koulun "Sexy Suds"-autopesussa.[40]

Tikin isoisä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Bob Banks
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 1, jakso 5
  • Jaksot: “Elämän ja kuoleman kysymyksiä"
  • Yhteensä: 1 jakso

Tikin isoisä muutti Mystic Fallsiin vuonna 1953 ja tapasi silloin myös Stefan ja Damon Salvatoren. Hän oli suuri apu Elenalle tämän yrittäessä selvittää mikä Stefan on.[41]


Toinen kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alice[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Bree Condon
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 10
  • Jaksot: "The Sacrifice"
  • Yhteensä: 1 jakso

Alice on nuori nainen, joka on unelmoinut vampyyriksi muuttumisesta. Tapaili Slateria, jotta tämä voisi muuttaa hänet.[42]

Amy[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä:
 • Status: Elossa
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 2, jakso 16
  • Jaksot: "The House Guest
  • Yhteensä: 1 jakso

Amy on seksikäs fyysiseltä iältään 26-29-vuotias vampyyri, luultavasti muutettu samoihin aikoihin kuin Klaus. Tuhansia vuosia sitten Klaus ja Amy olivat pari ja vuosia eronsa jälkeen he tapaavat Amyn asunnossa Klausin saapuessa vierailulle.[43]

Lucy Bennett[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Natashia Williams
 • Status: Elossa
 • Laji: Noita
 • Kausi 2, jakso 7
  • Jaksot: "Naamiaiset"
  • Yhteensä: 1 jakso

Bonnie Bennettin serkku, joka on myös noita.[44]

Aimee Bradley[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Tiya Sircar
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jaksot 3, 5, 7
  • Jaksot: "Kirotut", "Verta ja kyyneliä", "Naamiaiset"
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Aimee Bradley on opiskelija, joka esiintyy ensimmäisen kerran jaksossa "Bad Moon Rising". Häntä kuvaillaan "suloiseksi, seksikkääksi, hauskaksi ja flirttailevaksi." Aimee kiinnostuu Mattista ja saa vihollisen Carolinesta. Saattaa olla sukua Amber Bradleylle.[45]

Brady[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Stephen Amell
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 2, jaksot 13-14
  • Jaksot: "Daddy Issues", "Crying Wolf"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Brady on Mason Lockwoodin vanha ystävä, joka saapuu kaupunkiin kostamaan. Luonteeltaan hän on lojaali ystävä tai pahin painajainen riippuen kuka olet. Jaksossa "Crying Wolf", Stefan tappoi hänet.[46]

Carter[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: BJ Britt
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 2
  • Jaksot: "Verestä voimaa"
  • Yhteensä: 1 jakso

Carter työskenteli Mystic Fallsin karnivaalissa ja tapasi siellä Bonnien joka ihastui tähän. Työskennellessään Damon manipuloi tätä haastamaan riitaa Tylerin kanssa. Puhdistaessaan vertaan kasvoiltaan Carter näki Carolinen, joka lopulta tappoi tämän.[47]

Cody Webber[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: James Harvey Ward
 • Status: Kuollut
 • Laji: vampyyri
 • Kausi 2, jakso 9
  • Jaksot: "The Sacrifice"
  • Yhteensä: 1 jakso

Cody oli vampyyri, joka oli yhteydessä Slateriin. Pian saavuttuaan hakemaan Elenaa, Elijah tappoi Codyn.[48]

Dana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Anna Enger
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jaksot 12 ja 18
  • Jaksot: "The Descent", "The Last Dance"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Dana on high school-oppilas, joka kertoi jaksossa "The Descent" Mattille, heidän tarvitsevan lisää hampurilaisia ja jaksossa "The Last Dance" Elenalle, että Klaus pyytää tätä viimeiseen tanssiin.

Elijah[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Daniel Gillies
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri (Alkuperäinen)
 • Kausi 2, jakso 8-11, 14-16, 18-22
  • Jaksot: "Rose", "Katerina", "The Sacrifice", "By the Light of the Moon", "Crying Wolf", "The Dinner Party", "The House Guest", "The Last Dance", "Klaus", "The Last Day", "The Sun Also Rises", "As I Lay Here Dying", The Thies That Bind
  • Yhteensä: 13 jaksoa

Elijah on yksi alkuperäisistä ja kaikkein voimakkaimmista vampyyreistä. Hän on kuitenkin paljon heikompi kuin Klaus, kaikkein vanhin vampyyri ja Alkuperäisten johtaja. Kuten Rose sanoi, Elijah on "pääsiäispupu" verrattuna Klausiin.

Toisen kauden puolivälissä tri Martinin avulla Elijah onnistui löytämään Elenan, mutta jätti kuitenkin Elenan ja Damonin henkiin. Kun tri Martin myöhemmin kysyi asiasta, Elijah sanoi, että Damonin on hyvä olla elossa jotta tämä voi suojella Elenaa. Tämä viittaa siihen, että Elijah haluaa pitää Elenan turvassa eikä ole koskaan aikonutkaan satuttaa tätä. Myöhemmin kuitenkin selviää, että Elijahin tarkoituksena oli uhrata Elena, jolloin Klaus olisi helpompi tappaa, mutta ei ollut kertonut tätä sopimuksen yksityiskohtaa Elenalle. Myöhemmin Elena itse tappaa Elijahin puukotettuaan ensin itseään. Jaksossa "The Last Dance" Elena herättää Elijahin henkiin ja pyytää tältä apua. Samassa jaksossa paljastuu yksityiskohtia auringon ja kuun kirouksesta sekä Elijahin ja Klausin menneisyydestä. Klaus tappoi.

[49]

Rouva Flowers[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jackie Prucha
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 7
  • Jaksot: "Naamiaiset"
  • Yhteensä: 1 jakso

Theophilia Flowers on Katherinen talon vuokraemäntä, joka on Katherinen vallassa.[50]

Jules[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Michaela McManus
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 2, jakso 11-14, 20
  • Jaksot: "By the Light of the Moon", "The Descent", "Daddy Issues", "Crying Wolf", "The Last Day"
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Jules on nuori, noin 25-vuotias surffari, ruskettunut, seksikäs ja viisas. Hän saapui Mystic Fallsiin kyselläkseen ystävänsä Masonin katoamisesta. Klaus tappoi hänet uhrausrituaalin aikana.[51]

Klaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Joseph Morgan
 • Status: Elossa
 • Laji: Vampyyri ja ihmissusi
 • Kausi 2, jakso 17-22
  • Jaksot: "Know Thy Enemy", "The Last Dance", "Klaus", "The Last Day", "The Sun Also Rises", "As I Lay Here Dying"
  • Yhteensä: 6 jaksoa

Klaus (syntymänimeltään Niklaus) on vampyyri sekä ihmissusi, eli hybridi. Klaus on yksi Alkuperäisistä. Klaus on yrittänyt murtaa auringon ja kuun kirouksen jo vuosisatojen ajan, siinä kuitenkaan onnistumatta ja vuosien saatossa satoja noitia ja velhoja tappaen.Elijahin veli. [52]

George Lockwood[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Simon Miller
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 2, jakso 4
  • Jaksot: "Muistojen tiellä"
  • Yhteensä: 1 jakso

George Lockwood on Lockwoodin perheen esi-isä, ja ensimmäinen suvun henkilö joka sai ihmissusi-kirouksen, vuonna 1864. Esiintyy takaumassa.[53]

Mason Lockwood[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Taylor Kinney
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 2, jaksot 1-6, 10, 11
  • Jaksot: "Paluu", "Verestä voimaa", "Kirotut", "Muistojen tiellä", "Verta ja kyyneliä", "Sanoista teoiksi"
  • Yhteensä: 8 jaksoa

Mason Lockwood perheestään vieraantunut Richard Lockwoodin nuorempi ja coolimpi veli, sekä Tylerin setä. Hän on myös ihmissusi ja toimiikin merkittävänä hahmona ainakin osassa toista tuotantokautta.[54]

Maddox[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Gino Anthony Pesi
 • Status: Kuollut
 • Laji: Velho
 • Kausi 2, jaksot 17-19
  • Jaksot: "Know Thy Enemy", "The Last Dance", "Klaus", "Viimeinen Päivä"
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Maddox on velho ja yksi Klausin piirin jäsenistä. Joutui Damonin tappamaksi

Greta Martin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Lisa Tucker
 • Status: Kuollut
 • Laji: Noita
 • Kausi 2, jakso 19
  • Jaksot: "Klaus" "The Last Day"
  • Yhteensä: 1 jakso

Greta Martin on tri Jonas Martinin tytär ja Lukan sisar. Klaus kidnappasi hänet, kuten monia muitakin noitia rikkoakseen kirouksensa. Tällä hetkellä Greta näyttää olevan Klausin puolella omasta tahdostaan.[55]

Jonas Martin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Randy J. Goodwin
 • Status: kuollut
 • Laji: Velho
 • Kausi 2, jakso 9,10,11,13,14,15,16
  • Jaksot: "Katerina", "The Sacrifice", "By the Light of the Moon", "Daddy Issues","Crying Wolf","The Dinner Party","The House Guest"
  • Yhteensä: 7 jaksoa

Jonas on 38-vuotias velho, Lukan isä sekä lääkäri. Jonas ja Luka yrittävät särkeä auringon ja kuun kirouksen saadakseen tyttärensä/siskonsa takaisin Klausilta. Lopulta Jonas kuolee, kun hän yritti viedä Eelenaa Klausille kostaakseen poikansa kuoleman. Damon tappoi Lukan, kun tämä murtautui Salvatorien taloon loitsulla. Kun Katherine meni hakemaan kellarista verta, hän huomasi tikarin liikkuvan Elijahin rinnassa ja huusi Damonia. Damon tuli tulisammuttimen kanssa ja rupesi polttamaan Elijahia ja samalla näkymätön Luka paloi kuoliaaksi. [56]

Luka Martin[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Bryton James
 • Status: Kuollut
 • Laji: velho
 • Kausi 2, jakso 9,10,11,14,15,16
  • Jaksot: "Katerina", "The Sacrifice", "By the Light of the Moon", "Crying Wolf","The Dinner Party","The House Guest"
  • Yhteensä: 6 jaksoa

Luka on Joanesin poika. Hän on uusi oppilas Mystic Fallsin koulussa ja Alaric pyytää Bonnieta ja Jeremyä esittelemään tälle koulua. Luka kysyy Bonnielta tämän sukunimeen (Bennett) viitaten tietääkö tämä Salemin noidista. Jeremy kertoo Lukalle Sheilan opettaneen noituutta yliopistosta ja että Jeremyn isä seurasi tämän työtä, uskoi yliluonnollisuuteen ja kirjoitti noidista. Lukan mielestä Bonnie on söpö.Jaksossa "The House Guest" Luka kuolee kun Damon tappoi hänet tuli sammuttimella kun hän yritti ottaa tikaria Elijahin rinnasta hän oli silti näkymätön mutta Lukan kotona Luka alkoi palaa ja kuoli.Ja hänen isänsä yritti kostaa poikansa kuoleman mutta kuoli kun Katherine tappoi tämän esittäessään Elenaa. [57]

Vanessa Monroe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Courtney Ford
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 3
  • Jaksot: "Kirotut"
  • Yhteensä: 1 jakso

Vanessa Monroe on ihminen, jota kuvaillaan erittäin viehättäväksi, fiksuksi ja nuoreksi opiskelijaksi, joka auttaa Damonia ja Alaricia tutkimaan lisää tietoa ihmissusista Duken yliopistossa.[58]

Rose-Mary[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Lauren Cohan
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 2, jakso 8-12
  • Jaksot: "Rose", "Katerina", "The Sacrifice", "By the Light of the Moon", "The Descent"
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Rose on uusi hahmo, joka esitellään sarjan toisella tuotantokaudella. Hän näyttää 20-vuotiaalta, mutta on oikeasti yli 500 vuotta vanha ja muuttikin aikoinaan myös Trevorin vampyyriksi. Jaksossa "By the Light of the Moon" Rose joutui ihmissuden puremaksi ja seuraavassa jaksossa Damon tappoi tämän lopettaakseen Rosen tuskat. [59]

Sarah[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Maiara Walsh
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 5
  • Jaksot: "Verta ja kyyneliä", "Naamiaiset"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Sarahia kuvaillaan "high school-oppilaaksi joka tykkää juhlia". Hän kiinnostuu Jeremysta ja "kannustaa tätä juhlimaan Lockwoodien talolla".[60] Tyler tappoi Sarahin vahingossa naamiaisissa, ja se laukaisi ihmissusikirouksen.

Slater[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Trevor Peterson
 • Status: Tuhottu
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 2, jakso 9
  • Jaksot: "Katerina"
  • Yhteensä: 1 jakso

Slater oli Rosen ystävä, jonka Elijah tapatti.[61]

Stevie[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Erik Stocklin
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 2, jakso 14
  • Jaksot: "Crying Wolf"
  • Yhteensä: 1 jakso

Stevie oli yksi Julesin ryhmän ihmissusista, jotka yrittivät rikkoa auringon ja kuun kirouksen.

Andie Star[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Dawn Olivieri
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 13-15,19-20
  • Jaksot: "Daddy Issues", "Crying Wolf", "The Dinner Party", "Klaus", "The Last Day"
 • Kausi 3, jakso 1
  • Jaksot: "Birthday"
  • Yhteensä: 5 jaksoa

Andie Star on nätti noin 30-vuotias toimittaja Mystic Fallsista, Damonin tyttöystävä, sekä Jennan ystävä.[62] Kuoli kolmannen kauden alussa, uuden "raatelija Stefanin" käskystä.

Trevor[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Trent Ford
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 2, jakso 8
  • Jaksot: "Rose", "Katerina"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Trevor oli vampyyri, jonka Rose aikoinaan muutti. Hän ja Rose olivat paenneet alkuperäisiä vampyyrejä 500 vuotta kunnes he päättivät yrittää sopia. Rose oli lojaali Trevorille aina siihen saakka kunnes Elijah tämän tappoi.[63]

Kolmas kausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Callie[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Karlee Morgan Eldridge
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 8
  • Jaksot:"Ordinary People"
  • Yhteensä: 1 jakso

Työskenteli baarissa, jossa Stefan ja Damon vierailivat.


Chad[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Marc Buckland
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jakso 18
  • Jaksot:"The Last Dance"
 • Kausi 3, jakso 5
  • Jaksot:"The Reckoning"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Auttoi seniorien juhlien järjestämisessä, kunnes Stefan tappoi tämän.


Claudine[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Diany Rodriguez
 • Status: Elossa?
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 1
  • Jaksot:"The Birthday"
  • Yhteensä: 1 jakso

Claudine kertoi Klausille, Damonin jäljittävän heitä.


Dana[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Anna Enger
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 2, jaksot 12, 18
  • Jaksot: "Kohti tuntematonta", "Viimeinen tanssi"
 • Kausi 3, jakso 5
  • Jaksot: "The Reckoning"
  • Yhteensä: 3 jaksoa

Dana oli Mystic Falls High Schoolin oppilas, jonka Stefan tappoi Klausin manipuloimana.


Derek[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jason Mac
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 2
  • Jaksot: "The Hybrid"
  • Yhteensä: 1 jakso

Derek oli hahmo, jota Klaus käytti ruokkimaan hybridit.


Tobias Fell[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Frank Brennan
 • Status: kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso ?
  • Jaksot:
  • Yhteensä: __ jaksoa

Tobias Fell esiintyy sarjan kolmannella kaudella. Hän on sukua Logan Fellille.

Bill Forbes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Jack Coleman
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 2
  • Jaksot: "The Hybrid", "End of the Affair", "Disturbing Behavior", "The Ties That Bind", "Bringing Out The Dead"
  • Yhteensä: 1 jakso

Bill on entinen Mystic Fallsin asukas sekä Caroline Forbesin isä, joka palaa kaupunkiin neuvoston yrittäessä pitää vampyyreitä poissa kaupungissa.

Gerald Forbes[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Lee Spencer
 • Status: Kuuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 16
  • Jaksot: "1912"
  • Yhteensä: 1 jakso

Mystic Fallsin sheriffi vuonna 1912 sekä yksi alkuperäisistä perustajista.


Gloria[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Enisha Brewster
 • Status: Kuollut
 • Laji: Noita
 • Kausi 3, jakso 3
  • Jaksot: "The End of the Affair"
  • Yhteensä: 1 jakso

Gloria on noin 60-vuotias noita, sekä Gloria's -baarin omistaja. Toisin kuin vampyyrit, Gloria ei ole kuolematon. Charmikkaasta 20-vuotiaan ulkonäöstään huolimatta, Gloria on ainut noita joka on saanut selville loitsun jolla hidastaa ikääntymistä.

Lila Grant[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Christine Lekas
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 3
  • Jaksot: "The End of the Affair"
  • Yhteensä: 1 jakso

Liam Grantin vaimo, joka esiintyi 1920-luvulle sijoittuvassa takaumassa.


Liam Grant[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Shane Callaham
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 3
  • Jaksot: "The End of the Affair"
  • Yhteensä: 1 jakso

Lila Grantin aviomies, joka esiintyi 1920-luvulle sijoittuvassa takaumassa.

Keisha[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Sarah Cooper
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 1
  • Jaksot: "The Birthday"
  • Yhteensä: 1 jakso

Keisha oli Ray Suttonin ystävä, jonka Stefan tappoi Tennesseessä.

Valmentaja Lyman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä:
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 6
  • Jaksot:"Smells Like Teen Spirit"
  • Yhteensä: 1 jakso

Valmentaja Lyman valmentaa Mystic Falls High Schoolin amerikkalaisen jalkapalloilun joukkuetta, Timberwolves'a.

Mindy[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Kimberley Drummond
 • Status: Kuollut
 • Laji: Hybridi
 • Kausi 3, jakso 9
  • Jaksot: "Homecoming"
  • Yhteensä: 1 jakso

Klausin luoma hybridi.

Ray Sutton[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: David Gallagher
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihmissusi
 • Kausi 3, jaksot 1-2
  • Jaksot: "The Birthday", "The Hybrid"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Ray Sutton oli ihmissusi, joka oli Klausin koekaniini tämän yrittäessä luoda hybridejä.


Sofie[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Lilly Roberson
 • Status: Elossa
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 1
  • Jaksot: "The Birthday"
  • Yhteensä: 1 jakso

Sofie on Tylerin uusi kiinnostuksen kohde ja tämän deitti Elenan 18-vuotis syntymäpäivillä.


Tony[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Zane Stephens
 • Status: Kuollut
 • Laji: Hybridi
 • Kausi 3, jakso 9
  • Jaksot: "Homecoming"
  • Yhteensä: 1 jakso

Klausin luoma hybridi.

Troy[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Linds Edwards
 • Status: Kuollut
 • Laji: Vampyyri
 • Kausi 3, jakso 18
  • Jaksot: "The Murder Of One"
  • Yhteensä: 1 jakso

Sagen muuttama vampyyri, joka kuoli kun Sage tapettiin.


Brian Walters[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: David Colin Smith
 • Status: Kuollut
 • Laji: Ihminen
 • Kausi 3, jakso 10
  • Jaksot: "Our Town"
  • Yhteensä: 1 jakso

Brian Walters oli lääkäri sekä Meredithin entinen poikaystävä. Löydettiin myöhemmin kuolleena metsästä ensimmäisenä Mystic Fallsin sarjamurhaajan uhrina.


Daniel Warren[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 • Näyttelijä: Daniel Newman
 • Status: Kuollut
 • Laji: Hybridi
 • Kausi 3, jaksot 10, 11
  • Jaksot: "Our Town", "The Ties That Bind"
  • Yhteensä: 2 jaksoa

Yksi Klausin hybrideistä.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 1. Nellie Andreeva: CW picks up 'Melrose Place,' 'Vampire Diaries' Hollywood Reporter. Viitattu June 12, 2011. [vanhentunut linkki]
 2. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Sheriff_Forbes (Arkistoitu – Internet Archive)
 3. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Carol_Lockwood
 4. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/John_Gilbert
 5. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Anna (Arkistoitu – Internet Archive)
 6. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Emily_Bennett
 7. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Sheila_Bennett
 8. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Bethanne (Arkistoitu – Internet Archive)
 9. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Amber_Bradley
 10. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Bree
 11. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Businessman_and_Coachman (Arkistoitu – Internet Archive)
 12. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Cherie_and_Frank (Arkistoitu – Internet Archive)
 13. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Mrs._Clarke (Arkistoitu – Internet Archive)
 14. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Darren_and_Brooke (Arkistoitu – Internet Archive)
 15. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Kelly_Donovan
 16. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Duke (Arkistoitu – Internet Archive)
 17. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Honoria_Fell
 18. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Logan_Fell
 19. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Franklin_Fell (Arkistoitu – Internet Archive)
 20. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Isobel_Saltzman (Arkistoitu – Internet Archive)
 21. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Frederick
 22. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Samantha_Gibbons
 23. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Johnathan_Gilbert
 24. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Harper
 25. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Henry (Arkistoitu – Internet Archive)
 26. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Lee
 27. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Lexi (Arkistoitu – Internet Archive)
 28. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Richard_Lockwood
 29. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Ben_McKittrick
 30. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Mystery_Man (Arkistoitu – Internet Archive)
 31. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/The_Vampire_Diaries:_A_Darker_Truth
 32. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Mystic_Grill_Hostess (Arkistoitu – Internet Archive)
 33. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Noah
 34. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Pearl
 35. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Trudie_Peterson
 36. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Giuseppe_Salvatore
 37. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Joseph_Salvatore
 38. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Zach_Salvatore
 39. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/William_Tanner
 40. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Tiki (Arkistoitu – Internet Archive)
 41. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Tiki's_Grandfather (Arkistoitu – Internet Archive)
 42. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Alice
 43. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Amy
 44. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Lucy_Bennett
 45. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Aimee_Bradley
 46. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Brady
 47. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Carter
 48. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Cody_Webber
 49. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Elijah (Arkistoitu – Internet Archive)
 50. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Mrs._Flowers(TV)[vanhentunut linkki]
 51. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Jules
 52. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Klaus (Arkistoitu – Internet Archive) (TV Series)
 53. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/George_Lockwood
 54. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Mason_Lockwood
 55. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Greta_Martin
 56. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Jonas_Martin
 57. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Luka_Martin
 58. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Vanessa_Monroe
 59. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Rose_Marie (Arkistoitu – Internet Archive)
 60. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Sarah
 61. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Slater
 62. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Andie_Star
 63. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Trevor