Bob Mirovic

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bob Mirovic
Tiedot
Oikea nimi Bob Mirovic
Lempinimi The Big Bear
Painoluokka raskassarja
Pituus 196 cm
Maa Australia
Syntymäaika 25. helmikuuta 1966 (ikä 52)
Syntymäpaikka Kroatia
Otteluasento oikeakätinen
Ammattilaistilastot
Ottelut 51
Voitot 29
– tyrmäysvoitot 20
Tappiot 20
Ratkaisemattomat 0
Ei tuomiota/
mitätöity
2

Bob Mirovic (s. 25. helmikuuta 1966 Kroatia) on australialainen raskaansarjan ammattilaisnyrkkeilijä. Hän on urallaan voittanut 29 ottelua, hävinnyt 20 kertaa ja otellut kahdesti ratkaisemattoman.

Mirovic ei otellut ainuttakaan amatööriottelua[1] vaan aloitti suoraan ammattilaisena. Hänen ensimmäinen ottelunsa oli 15. toukokuuta 1987 Sam Kurukitogia vastaan, ja sen hän voitti kolmannessa erässä kolmen lattiaanlyönnin jälkeen. Seuraavaksi hän hävisi kahdesti maanmiehelleen Arzan Basicille pistein mutta palasi voittojen tielle otteluissaan maanmiestään Mark Morania ja fidžiläistä Niko Degaita vastaan. Steve Unterholzerin kanssa hän otteli kahdeksaneräisessä ottelussa tasan mutta hävisi toisen erän tyrmäyksellä James Grimalle.

Lokakuussa 1994 Mirovic voitti Matthew Reidin tyrmäyksellä ja seuraavan vuoden alussa pisteillä. Uusiseelantilaiselle August Tanuvasalle hän hävisi pisteillä, voitti maanmiehensä Colin Wilsonin teknillisellä tyrmäyksellä ja otteli James Griman kanssa tasatuloksen 12-eräisessä kamppailussa. Tammikuussa 1997 Mirovic tyrmäsi James Alin neljännessä erässä, mutta sitä seurasivat tappiot Grimalle, Justin Fortunelle sekä Joe Bugnerille ottelussa Australian raskaansarjan mestarin tittelistä.

Mirovic voitti Colin Wilsonin 5. syyskuuta 1998 ottelussa avoimesta Australian raskaansarjan mestaruudesta. Myös Danny Buzzan ja John Wybornin hän voitti, mutta kesäkuussa 1999 Kali Meehan tyrmäsi hänet neljännessä erässä. Aisea Namalle kärsityn tyrmäystappion jälkeen hän voitti Clay Auimatagin pistein, Peau Lemaugan kolmannen erän tyrmäyksellä ja Nathan Briggsin kuudennen erän tyrmäyksellä saaden Australian mestaruuden takaisin itselleen.

OPBF-liiton mestaruusottelussa Mirovic hävisi viidennen erän tyrmäyksellä Peter Okhellolle. Tätä seurasi viiden voiton putki, vastustajina Colin Wilson, Roger Izonritei, Auckland Auimatagi, Phil Gregory sekä uudelleen Auimatagi.

Mirovic pääsi 26. huhtikuuta 2003 ottelemaan Kansainyhteisön mestaruudesta Danny Williamsia vastaan mutta hävisi tälle neljännessä erässä. Mitch O'Hellon ja Danny Buzzan hän tyrmäsi mutta hävisi elokuussa venäläiselle jätille, Nikolai Valujeville pistein. Kolme seuraavaa vastustajaansa, Silovate Rasaku Juniorin, Paul Robinsonin ja Mosese Kavikan Mirovic voitti tyrmäyksellä mutta hävisi 5. kesäkuuta 2004 Kansainyhteisön mestaruusottelussa Matt Skeltonille neljännen erän tyrmäyksellä.

Seuraavat vastustajansa, Hiriwa Te Rangin ja Colin Wilsonin Mirovic voitti, mutta tätä seurasivat pistetappiot Timo Hoffmannille ja Rob Callowaylle. Jälkimmäinen ottelu koski WBF-liiton mestaruutta. Richard Tutakin hän voitti mutta hävisi sitten jälleen Peter Okhellolle. Tätä seurasivat tyrmäysvoitot Tutakista ja Fatu Tuimanonosta. Sinan Samil Samille ja Shane Cameronille Mirovic hävisi mutta pääsi silti ottelemaan WBF-liiton mestaruudesta Francois Bothaa vastaan. Tämän ottelun hän hävisi. 2. marraskuuta 2007 Mirovic kohtasi Colin Wilsonin ja voitti tämän tyrmäyksellä. Viimeksi Mirovic otteli vuoden 2008 syyskuussa häviten John Hopoatelle.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]