Axis of Justice

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Axis of justice -tunnuksessa on valkoinen teksti punaisella pohjalla
Axis of justice -tunnuksessa on valkoinen teksti punaisella pohjalla

Axis Of Justice on hyväntekeväisyysjärjestö ja -yhtye, jonka ovat perustaneet Serj Tankian (System of a Downin vokalisti) ja Tom Morello (yhtyeiden Rage Against the Machinen ja Audioslave kitaristi). Sen tarkoitus on tuoda muusikot, musiikin ystävät ja poliittiset järjestöt yhteen taistelemaan oikeuden puolesta.

Axis of Justice -teltta voi olla vaikka Audioslaven tai System of a Downin keikoilla, kuten Lollapaloozassa vuonna 2003. Axis Of Justice pitää myös kahdesti kuussa radio-show’n, jota esitetään radiokanavilla KPFK Los Angelesissa,Kaliforniassa ja XM satelliitti radiossa. Show’t on arkistoitu MP3 formaattiin AOJ:n kotisivuilla ja niitä on ilmaista ladata.

Vuonna 2004 Axis of Justice julkaisi live albumin/DVD:n "Axis Of Justice: Concert Series Volume 1". Se sisältää konsertin, jossa esiintyy Flea Red Hot Chili Peppersistä, Brad Wilk ja Chris Cornell Audioslavesta, Serj Tankian System of a Downinsta, Pete Yorn, Tim Walker, Maynard James Keenan Toolista ja A Perfect Circlestä, ja Wayne Kramer ja muita. Konsertti taltiotiin Avalonista Los Angelesissa. Konsertilla kerättiin rahaa Axis of Justicelle.

Yhtyeen jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vierailijat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Diskografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]