Angie Bolen

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Angie Bolen (Anna De Luca)
Luoja(t) Marc Cherry
Näyttelijä(t) Drea de Matteo
Ensiesiintyminen Täydellisten naisten jaksossa 6.01 Nice is Different Than Good
Henkilötiedot
Koko nimi Angela Bolen
Aikaisemmin:
Angela De Luca[1]
Ammatti pitopalvelun työntekijä
Sukupuoli nainen
Ikä syntynyt 1973
Asuinpaikka 4352 Wisteria Lane, Fairview, Eagle State, USA
Suhteet
Puoliso(t) Nick Bolen
Lapset Danny Bolen
Tutut Susan Mayer
Bree Hodge
Gabrielle Solis
Lynette Scavo
Katherine Mayfair
Patrick Logan (ex-rakastaja)

Angie Bolen on fiktiivinen hahmo amerikkalaisessa televisiosarjassa Täydelliset naiset. Häntä esittää näyttelijä Drea de Matteo. Sarjan luoja Marc Cherry on sanonut kyseisen hahmon olevan pääosassa kauden 2009–10 ”mysteeriä”, kuvaillen häntä ”sisukkaaksi italialaisnaiseksi... joka pakenee jotakin.”[2]

Kausi 6[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Kauden alussa Angie ostaa Youngien talon yhdessä miehensä Nickin ja poikansa Dannyn kanssa. Hän tutustuu Wisteria Lanen kotirouvien kanssa ja kutsutaan Susan Mayerin ja Mike Delfinon toisiin häihin. Palatessaan kotiin Angie on huolissaan pojastaan joka katosi häiden jälkeen ja lähettääkin Nickin etsimään Dannya. Aangien avatessa mekkonsa vetoketjun, suuri palovamma-arpi paljastuu. Myöhemmin ihmiset alkavat epäillä Dannyn olevan mysteerisen Julie Mayerin kurituksen takana. Angie yrittää löytää Dannylle alibin, jolloin Ana Solis tarjoutuu apuun. Myöhemmin alibi selviää huijaukseksi. Karen McCluskey paljastaa nähneensä Dannyn ja Julien riitelevän muutamaa päivää aiemmin. Angie ja Nick näkevät yhdessä koko naapuruston kanssa kuinka Danny pidätetään. Sen jälkeen Susan julistaa sodan Bolenin perhettä vastaan. Perheen niskaan kohdistuu paljon uhkauksia ja vandalismia Susanin levitettyä sanaa Dannyn syyllisyydestä. Angie pahoittelee Dannylle sanoen olevansa pahoillaan tämän lapsuudesta. Sarjassa myös viitataan siihen, etteivät ”Angie” ja ”Nick” ole parin oikeat nimet. Dannyn ollessa korjaamassa ystävänsä autoa Susan lähestyy tätä ja alkaa liikuttaa autoa ylhäällä pitävää tunkkia alaspäin lytistääkseen Dannya. Susan melkein tappoi tämän, mutta Angie tuli ulos baseball-mailan kanssa ha uhkaa tappaa Susanin jollei tämä jätä Dannyä rauhaan. Myöhemmin paljastuu, että Danny on syytön; viinakaupan valvontakameran nauhalta löytyi kuvamateriaalia kuristuksen ajalta. Syyllisyyttä tunteva Susan menee auttamaan Angieta tämän pihan siivoamisessa ja pari sopii riitansa. Myöhemmin Angie paljastaa arpensa olevan räjähdyksen syytä. Hän myös sanoi miehensä pysyneen rinnallaan räjähdyksen jälkeen ja että tämä on hyvä mies. Paljastuu myös, että Nickillä oli suhde Julien ennen kuristusta. Danny näyttää tietävän suhteesta, muttei halua kertoa äidilleen asiasta.

Kun Susan ampuu vahingossa Katherine Mayfairia, Danny paljastaa vanhemmilleen antaneensa Julielle aseen tämän turvaksi. Nick kertoo Dannylle aseen olevan rekisterissä heidän oikeilla nimillään. Angie manipuloi Katherinea olemaan soittamatta poliiseille valehdellen tietävänsä Miken olevan vielä rakastunut Katherineen. Samaan aikaan Nick varastaa aseen takaisin. Eräänä päivänä Katherine yllättää Angien itkemästä valokuvaa katsellen. Angie kertoo valokuvan olevan äidistään joka on kuollut. Muutamaa päivää myöhemmin Katherine kuulee Angien puhuvan puhelimessa äitinsä kanssa. Angie valehtelee tälle, kertoen puhuneensa anoppinsa kanssa, mutta Katherinen epäilykset heräävät koska Angie sanoi jotain italiaksi. Angie vierailee Susanin luona ja sanoo tälle Katherinen olevan vaarallinen ja että heidän täytyy päästä tästä eroon. Angie istuttaa Susanin päähän ajatuksen, että Katherine saattaa olla Julien kimppuun hyökännyt ihminen, Angie ja Nick kutsuvat Breen ja Orsonin luokseen illalliselle, mutta alkavat tapella Angien mahdollisuuksista päästä Breelle töihin. Breen lähes menettäessä asiakas pariskunnan, jotka toisivat tämän firmalle paljon rahaa, Bree teeskentelee olevansa italialainen saadakseen työn. Bree huijaa Angieta antamaan itselleen reseptit italialaisruokiin jota illallisella oli ollut. Angie on vihoissaan kuullessaan Breen huijauksesta. Myöhemmin Bree ja Angie sopivat ja Angie saa työn Breen firmasta. Poliisit soittavat Boleneille Lynetten kerrottua heille Julien ja Nickin suhteesta. Angie valehtelee kertoen poliiseille olleensa Nickin kanssa hyökkäys iltana, mutta kertoo Nickille tietävänsä suhteesta jo viikkoja ja lyö tätä naamaan. Angien nähdessä Nickin flirttailevan toiselle naiselle hän kertoo Nickille haluavansa tämän olevan sama mies joka pelasti tämän hengen.

Kun kahvilan työntekijä löydetään kuristettuna Bolenit alkavat miettiä muuttoa. Nick kertoo Angielle ollessaan kahvilan viimeinen asiakas ennen kuin tyttö tapettiin. Angie on huolissaan, että poliisit saattavat kuulustella Nickia jaa saada asian selville. Nick kertoo myös soittaneensa FBI:lle ja miettivänsä tunnustamista. Danny tulee kotiin parin tapellessa ja paljastuu, että Angie tappoi miehen. Danny menee huoneeseensa ja yrittää itsemurhaa. Sairaalassa Mona Clarke huolehtii Dannysta, joka paljastaa oikean nimensä olevan Tyler. Mona yrittää saada lisää selville Bolenista ja Dannysta. Luullessaan Monan tietävän kaiken Danny kertoo Angien olleen osa terroristiryhmää. Mona päättää kiristää Angieta tiedolla ja vaatii tältä 67 000 dollaria aloittaakseen uuden elämän. Angie antaa tälle 10 000 dollaria ja isoäitinsä kihlasomruksen Wisteria Lanen joulujuhlapäivänä. Mona kuitenkin sanoo että jollei Angie suostu maksamaan koko summaa seuraavaan päivään mennessä hän kertoo asiasta poliiseille. Angien yrittäessä puhua Monaa ympäri hän huomaa lentokoneen tekevän pakkolaskua kadulle. Angie pääsee pois koneen tieltä, mutta koneen siipi osuu Monaan.

Monan ollessa sairaalassa hoitaja kertoo huolestuneille Angielle ja Nickille Monan saattavan selvitä. Angie huolestuu tiedosta ja miettii miten se muuttaisi hänen elämänsä. Pian hoitaja tulee kuitenkin kertomaan, ettei Mona selvinnyt.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Triviaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Angie Bolenin piti alun perin olla nimeltään Sara Vitale. Nimi kuitenkin muutettiin Angie Boleniksi, koska jaksossa ”Careful the Things You Say” esiintyi pari, jonka sukunimi oli Vitale.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. ”If...”. Desperate Housewives episode 6.11, ABC. Written by John Pardee and Joey Murphy.
  2. http://ausiellofiles.ew.com/2009/08/26/ask-ausiello-spoilers-on-house-bones-gossip-girl-and-more/